ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2009

Ξαναχτύπησε ο Τριανταφυλλόπουλος… Καμαρώστε τον!

Ο γνωστός προκλητικός και ανεύθυνος “δημοσιογράφος”, o Μάκης ο Εκαλιώτης, ξαναχτύπησε χτες το βράδυ από το παράθυρο του ALTER, στις 8:25μ.μ., κατά τη διάρκεια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού. Είπε λοιπόν o κύριος αυτός με το αποκρουστικό αλαζονικό και ειρωνικό του μειδίαμα, ο καπιταλιστής “προστάτης” των κατατρεγμένων και των αδυνάτων, ο φίλος των “Ξηρών” ου μην αλλά και των χλωρών, όταν το συμφέρον του το επιτάσσει, o θαυμαστής της κουκούλας και χειροκροτητής των αντιεξουσιαστών, με ύφος και στάση καρδιναλίου:

«Η μόνη παραγωγική δύναμη σ’ αυτή τη χώρα είναι οι αναρχοαυτόνομοι. Λένε θα κάψουμε και καίνε.»

Θαυμάστε , παρακαλώ, την επιπολαιότητα του “δημοσιογράφου”! Εκτός από ανόητος είναι και επικίνδυνος για τον τόπο. “Παραγωγική δύναμη”, λοιπόν, είναι οι αναρχοαυτόνομοι εμπρηστές της ξένης περιουσίας, οι προαγωγοί του χάους, οι υπονομευτές της κοινωνικής ειρήνης! Αυτά μας είπε ο Μάκης μας! Βρε τι θα κάναμε χωρίς αυτόν;

Και ο Νίκος Χατζηνικολάου, πρόσφατα εκδότης κυριακάτικης εφημερίδας που προσφέρει πολυτελή τζιπ για να πουλήσει φύλλα, προάγοντας κι αυτός το τζόγο και μη ενδιαφερόμενος για το αν οι αγοραστές παίρνουν την εφημερίδα του για τα "δώρα" ή για να τη διαβάσουν, του απάντησε με μειδίαμα: «Τώρα θέλεις να με φτιάξεις;» Δε φτιάχτηκε, όμως, και το πράγμα έμεινε εκεί. Δεν ένιωσε την ανάγκη ο κ. Χατζηνικολάου να επαναφέρει το φίλο του το Μάκη στα συγκαλά του.

Κάτι τέτοια λέγονται από πάμπλουτους μεγαλοδημοσιογράφους που τους φυλάνε αστυνομικοί των 700 ευρώ, οι οποίοι πληρώνονται από τον Έλληνα φορολογούμενο. Γι αυτό είπα και ξαναλέω: το πνευματικό σκοτάδι εκείνων που διαμορφώνουν την κοινή γνώμη στον τόπο μας είναι τόσο πυκνό που κόβεται με το μαχαίρι… Τελικά δεν ξέρουμε από πού να φυλαχτούμε. Από τους άχρηστους και διεφθαρμένους πολιτικούς ή από τους επικίνδυνα διαπλεκόμενους και χαμηλής νοημοσύνης λαϊκιστές μεγαλοδημοσιογράφους; Συνθλιβόμαστε καθημερινά μεταξύ Σκύλλας και Χάρυβδης, και δυστυχώς δε φαίνονται στον ορίζοντα εκείνοι που θα μας γλιτώσουν απ’ αυτά τα τέρατα.