ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2012

Behold! Σήκωσε μπαϊράκι ο Αντώνης Σαμαράς!

Αντώνη, έλα στα συγκαλά σου! Σύνελθε και προσγειώσου στην ωμή πραγματικότητα, αν δε θέλεις να χάσεις κι άλλους ψηφοφόρους. Έτσι κι αλλιώς τα ’κανες κι εσύ σκ**ά. Πρόδωσες βάναυσα τους οπαδούς σου, το κόμμα σου και τον εαυτό σου. Τι παριστάνεις λοιπόν τώρα; Γιατί συνεχίζεις να αυτογελοιοποιείσαι;Τάδε έφη σήμερα, 26/2/2012, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου:

«Ακούστε. Με αυτό το πρόγραμμα κερδίζουμε χρόνο και ανάσα. Χρόνο γιατί θα πληρώνεις μόνο τόκους και ανάσα γιατί και το χρέος κουρεύτηκε και τα επιτόκια θα πέσουν.

Ενώ το προηγούμενο Μνημόνιο ούτε κέρδιζε χρόνο, ούτε κούρευε το χρέος, ανέβαζε τα επιτόκια και πάνω απ’ όλα σκότωνε και τελικά σκότωσε την οικονομία.

Άσε που τότε δεν κινδυνεύαμε να βγούμε από το Ευρώ, ενώ τώρα φτάσαμε στο παρά ένα.

Εγώ Ανάπτυξη ζητούσα τότε, για πρόγραμμα με προτεραιότητα στην Ανάπτυξη μιλάω και τώρα.

Και ενώ τότε ήμασταν μόνοι μας, τώρα και μέσα και έξω από την Ελλάδα όλο και περισσότεροι συμφωνούν μαζί μας. Αυτή είναι η αλήθεια χωρίς φτιασιδώματα.

Μην ακούω τώρα περί ΠΑΣΟΚ και συγκυβέρνησης. Το ΠΑΣΟΚ χαμένο είναι και δεν έχει τίποτε άλλο να χάσει. Θέλει να φαινόμαστε παρέα, για να μας κάνει και εμάς ζημιά. Συνενόχους ψάχνουν και κοιτάνε πίσω. Εμείς κοιτάμε μπροστά και έχουμε άλλο κώδικα αξιών και άλλο πρόγραμμα: Με σημαία μας την Ανάπτυξη για να βγούμε από ‘δω που μας έφεραν.

Αυτό είναι το δικό μας κάλεσμα. Προσκλητήριο σε όλους, για ενότητα στην εθνική προσπάθεια, να σηκωθεί η Ελλάδα και πάλι στα πόδια της.»

Βρε τον αθεόφοβο! Τσαμπουκάς χωρίς αντίκρισμα! Ώστε έχετε άαλλο κώδικα αξιών και άαλλο πρόγραμμα, ε; Το ξέρει η Μέρκελ αυτό το "άαλλο" πρόγραμμα που κρατάς μυστικό; Σου το ενέκρινε; Εμάς πότε θα μας το ανακοινώσεις, πρόεδρε;

Ώστε δεν δέχεσαι να συγκυβερνήσεις, Αντωνάκη μ'! Φούσκωσαν και σένα τα μυαλά σου αέρα και θέλεις να γίνεις πρωθυπουργός σε μονοκομματική κυβέρνηση! Βρε τον Αντώνη! Κοίτα ρε που δεν του φαινόταν ότι ήταν τόσο μοναχοφάης! Βιάζεται να καεί κι αυτός σαν τον προκάτοχό του, τον εφιάλτη GAP.

Κι αφού δε θέλεις να συνεργαστείς μετεκλογικά με το μίασμα ΠΑΣΟΚ, με το οποίο τώρα συγκυβερνάς εφαρμόζοντας το ίδιο λαοκτόνο πρόγραμμα, τι νόημα έχει το προσκλητήριο για ενότητα στην εθνική προσπάθεια; Ζητάς ενότητα με το ΠΑΣΟΚ απέξω για να σε πετροβολάει μέχρι θανάτου από το πρώτο λεπτό; Ή μήπως νομίζεις ότι θα σε προσκυνήσει για χάρη της "σωτηρίας της πατρίδας" όπως το προσκύνησες εσύ; Μ’ αυτό το μυαλό να κοιμάσαι, Αντώνη...

Κι αν ο κυρίαρχος λαός ψηφίσει συγκυβέρνηση, Αντώνη μ'; Τι θα του πεις τότε; Θα τον τραβολογάς στις κάλπες μέχρι να σου δώσει πλειοψηφία ενός βολευτή όπως είχε γίνει με την κυβέρνηση Μητσοτάκη το 1989; Και δε φοβάσαι μπας και βρεθεί κανένας άλλος προδότης να σε ρίξει, για να επαληθευτεί το ρηθέν «μάχαιραν έδωσες, μάχαιραν θα λάβεις»; Μπορεί μάλιστα να είναι κι από το ίδιο σόι και να σου τη φυλάει...

Έχεις ακούσει τίποτα για την Κρητική βεντέτα, Αντωνάκη; Κούφια η ώρα που τ’ ακούει, βέβαια! Χτύπα ξύλο, δεν έχουμε όρεξη για περισσότερες περιπέτειες!

Σε συμβουλεύω, λοιπόν, να κατεβάσεις τους τόνους, και να μην υποδύεσαι την αθώα περιστερά. Έχεις κι εσύ αίμα στα χέρια σου διότι ψήφισες κι εσύ τα δολοφονικά μέτρα του δεύτερου μνημονίου, παρά τα περί του αντιθέτου παραμύθια σου ότι τάχα δεν θα ανεχόσουν άλλες περικοπές μισθών και συντάξεων, νέους φόρους, κλπ.

Αντώνης Σαμαράς: «Το ΠΑΣΟΚ χαμένο είναι και δεν έχει τίποτε άλλο να χάσει. Θέλει να φαινόμαστε παρέα, για να μας κάνει και εμάς ζημιά.»

Νάσαι καλά Αντώνη που μ’ έκανες και γέλασα, χα, χα χάαα! Τέτοια να λες, για να με δικαιώνεις που έχω αποκηρύξει την κυνοβολευτική δημοκρατία σας ως το πιο εφιαλτικό πολίτευμα για τη χώρα μας…

Πάντως, δε χρειάζεσαι την παρέα του ΠΑΣΟΚ για να σου κάνει ζημιά Αντώνη! Τη ζημιά στο κόμμα σου και στον εαυτό σου την έκανες μόνος σου. Απορώ πότε θα ξυπνήσουν οι οπαδοί που σου απέμειναν για να δουν ότι είσαι κι εσύ μια φούσκα εφάμιλλη της φούσκας Γιώργου Παπανδρέου και Ευάγγελου Βενιζέλου. Α, ναι, και της φούσκας του Καρατζαφέρη, για να μην τον αδικήσω.
Ξυπνήστε ρεεεε!
*******
Λουκά Παπαδήμοοοο! Σ’ έχω ικανό να περάσεις νόμο ν’ απαγορεύει τις εκλογές προτού περάσει η τετραετία ώστε να σκάσουν και να συνεργαστούν; Και να μειώσεις τους αργόσχολους βολευτές, που διατηρούν και τα επαγγέλματά τους, στους 200; Και να τους καταργήσεις τις βολευτικές συντάξεις; Και να τους μειώσεις τις αποδοχές στις €3.000 το μήνα all inclusive;

Εμπρός, λοιπόν, Λουκά Παπαδήμο! Κάνε και κάτι καλό μπας και ξεπλύνεις κάποιες από τις βαριές αμαρτίες σου εναντίον του ελληνικού λαού, παλιότερες και πρόσφατες!