ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου 2012

Με "τσόντα" επανεμφανίστηκε ο χυδαιοσατυρικός Λάκης Λαζόπουλος

Όοοχι, δε θα σας δείξω τη χθεσινή τσόντα εδώ! Μην περιμένετε!
Επιτέλους ξαναλάλησε ο (λα)Λάκης! Μετά από χειμωνιάτικες διακοπές τριών μηνών (!) έκανε χθες βράδυ την εμφάνισή του στον ALPHA ο χυδαιορατσιστής Λάκης (κ)Λαζόπουλος για να παρουσιάσει τα προβλέψιμα σατιροσκουπίδια του. Το πώς άντεξε το κοινό του στη μακρά απουσία του σατυροχαβαλέ αυτού είναι απορίας άξιον.Όπως είδατε, από την Κορώνεια της Θεσσαλονίκης κατέβηκε ολόκληρο Λύκειο για να τον τιμήσει! Μεγάλη η χάρη του! Είναι, βλέπετε, και ο σεξομανής Λαλάκης ένας από τα είδωλα – Μεγάλος Έλληνας, παρακαλώ – της νεολαίας μας. Στην αναβροχιά, καλό και το χαλάζι λέει η παροιμία. Άλλωστε σε μια εποχή ολοκληρωτικής παρακμής είναι επόμενο και η τέχνη να έχει εκφυλιστεί. Τι καλύτερο θα μπορούσε να περιμένει κανείς από τα σκουπίδια του Λαζόπουλου;

Από το λίγο Αλ Τσαντίρι που άντεξα να δω, ο Λάκης ήταν ο συνήθης εαυτός του, καθότι το Λαλάκη κι αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς. Στο παρελθόν του είχα αφιερώσει μερικά επικριτικά άρθρα, αλλά σιγά μην τα διάβασε και κοκκίνισε… Απ’ όλα είχε, ως συνήθως, ο χθεσινοβραδινός χαβαλεδομπαξές. Και ολίγη πολιτική σάτιρα, και τσόντα και κακόβουλη επίθεση κατά της τρίτης ηλικίας!Για τον χωρίς ιερό και όσιο (λα)Λάκη, η τρίτη ηλικία προσφέρεται για σάτιρα και γελοιοποίηση… Εδώ και χρόνια τα ’χει βάλει με τις γριές, και νομίζει ότι αυτό είναι έξυπνη σάτιρα, ο γελοίος! Ρατσιστής ο Λάκης σας! Ίσως πιστεύει ότι ο εαυτούλης του – 56 ετών ήδη – δεν είναι άξιος να φτάσει και να περάσει τα 70, γι’ αυτό περιπαίζει ακόμη και τους 70χρονους. Και πολύ πιθανόν οι βλοσυροί τύποι που κόβουν τις συντάξεις χωρίς έλεος να εμπνέονται από το (λα)Λάκη πιστεύοντας ότι πρέπει να σκοτώνουν τ’ άλογα όταν γεράσουν.

Και οι νεαροί δολοφόνοι ληστές που ορμούν χωρίς έλεος κατά των ηλικιωμένων, ίσως έχουν εμπνευστεί από το τηλεοπτικό ΤΙΠΟΤΑ του χυδαιοσατυρικού!

Παρεμπιπτόντως, να σου θυμίσω (λα)Λάκη ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας είναι 83 ετών, ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος είναι 74 ετών, ο Κωστής Στεφανόπουλος ήταν Πρόεδρος Δημοκρατίας μέχρις τα 79 του χρόνια, ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν πρωθυπουργός μέχρι τα 77 του χρόνια, ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης, που ακόμη αστράφτει και βροντάει μέσα στη Βουλή, είναι 76 ετών, ο έφηβος στην ψυχή Μίκης Θεοδωράκης, που πίνεις νερό στ’ όνομά του, είναι 87 ετών, ο Μανώλης Γλέζος, που συμμετέχει στις διαδηλώσεις, αντιστέκεται στα ΜΑΤ και τα δακρυγόνα δεν τον λυγίζουν, είναι 90 ετών, ο Σερ Ουίνστον Τσώρτσιλ ήταν για δεύτερη φορά Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου μέχρι τα 81 του χρόνια.

Λάκη Λαζόπουλε, είσαι αξιολύπητος, παρόλη τη μάταιη "δόξα" που απολαμβάνεις από τους μη έχοντας κρίση και διάκριση και παρά το χρήμα που έχεις συσσωρεύσει στους τραπεζικούς σου λογαριασμούς. Στα 56 σου χρόνια, δεν είσαι τίποτε άλλο παρά χαλκός ηχών και κύμβαλον αλαλάζον. Προβάλλεις ένα κατάπτυστο σάπιο πρότυπο για τη νεολαία και τις οικογένειες.

Χυδαιοσατυρικέ Λάκη Λαζόπουλε, επειδή είσαι ανεπίδεκτος ανάνηψης, μη σεβόμενος τις πανανθρώπινες αρχές και αξίες, τίποτα και κανέναν, το μόνο καλό που μπορείς να κάνεις στη χώρα μας είναι ν’ αποσυρθείς από τη μικρή οθόνη για να πάψεις να ρυπαίνεις κι εσύ με τα τοξικά τηλεοπτικά σου απόβλητα το σκουπιδότοπο "Ελλάδα". Θα ήταν ευχής έργο, μάλιστα, ν’ αποσυρθείς μαζί με όλο το πολιτικό σκυλολόι, που μας χρεοκόπησε οικονομικά και ηθικά, και το σάπιο σύστημα που σε ανέδειξε και σε επέβαλε ως πανάθλιο πρότυπο, αντάξιο του εαυτού τους.