ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2012

"Είμαστε όλοι Έλληνες"... so beautiful and wild!

Είχα πολύ καιρό, ούτε θυμάμαι από πότε, να κλάψω από χαρά! Όχι, δεν είμαστε μόνοι! Υπάρχουν άνθρωποι εκεί στην Ευρώπη, ακόμη και στη μακρινή Αμερική και την Αυστραλία, που συμμερίζονται τον πόνο μας, που νιώθουν τις δυσβάστακτες αδικίες που εξυφαίνονται εναντίον του ελληνικού λαού από ξένους και ντόπιους μισέλληνες - υπηρέτες του Μαμμωνά - που ταυτίζονται μαζί μας και υψώνουν θαρραλέα τη φωνή τους σε συμπαράσταση και αλληλεγγύη.

Ναι, λοιπόν, υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που η καρδιά τους δεν έγινε πέτρα! Υπάρχουν άνθρωποι που ακούνε και μεταφέρουν τη φωνή του Θεού: Είναι όλοι "Έλληνες", υιοί και θυγατέρες του φωτός, του νοητού ήλιου της Δικαιοσύνης! Πόσο κουράγιο μου έδωσαν αυτές οι τρυφερές φωνές!

Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, άγνωστες αγάπες μου! Ευχαριστώ και τους Ιταλούς δημάρχους για τη γενναιοδωρία τους και την αναγνώριση της προσφοράς των Ελλήνων στον παγκόσμιο πολιτισμό. Σας ζητώ συγνώμη που οι σύγχρονες ελληνικές πολιτικές ηγεσίες αποδείχτηκαν ανάξιες να σηκώσουν το βάρος της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και πρόδωσαν την ιστορία μας, όπως πρόδωσαν και τον ελληνικό λαό.

Θα ’θελα ν’ αφιερώσω ένα τρυφερό τραγούδι σε όλους όσοι νιώθουν Έλληνες, δηλαδή beautiful and wild, σαν κι εμάς!