ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Πέμπτη, 1 Μαρτίου 2012

Τροϊκανοί βοήθειααα! Ο Ευάγγελος Βενιζέλος μεθοδεύει κι άλλη μαύρη τρύπα!Μαζέψτε τον επιτέλους! Με τη μετατόπιση υποβολής των φορολογικών δηλώσεων στα μέσα Ιουνίου, και δεδομένης της ελληνικής "παράδοσης" της τελευταίας στιγμής, θα βουλιάξει και πάλι ο προϋπολογισμός και, για να κλείσει η νέα τρύπα, θα έρθετε εσείς ως "σωτήρες"-δήμιοι να μας περικόψετε κι άλλο τους βαθιά πετσοκομμένους μισθούς και συντάξεις κατά την πάγια, ου μην αλλά βάρβαρη και αδιέξοδη, τακτική σας τα τελευταία δύο χρόνια. ΕΛΕΟΣ! Κάντε κάτι να προλάβετε το κακό που νομοτελειακά έρχεται.

Πρόκειται περί ηλιθίων με περικεφαλαία εκεί στο ανοικονόμητο Υπουργείο Οικονομικών! Κάθε λίγο σκαρφίζονται κι άλλους τρόπους για το πώς θα μπλοκάρουν το φοροεισπρακτικό σύστημα ώστε να μην εισπράξουν εγκαίρως τα έσοδα και να επιπέσουν μετά εξολοθρευτικής μανίας στα συνήθη υποζύγια. (Εδώ που τα λέμε, ούτε εσείς οι Τροϊκανοί είστε τα πρώτα μυαλά, όπως αποδεικνύεται από τα υφεσιακά μέτρα που μας δέσατε στο λαιμό...)

Γιατί βρε αχαΐρευτοι του ΥΠ.ΟΙΚ. δεν στέλνετε τα εκκαθαριστικά του ΕΤΑΚ του 2009 και τα εκκαθαριστικά ακίνητης περιουσίας του 2010, αφού εδέησε να τα ετοιμάσει το ΚΕΠΥΟ και περιμένει την εντολή της πολιτικής ηγεσίας – τρομάρα της – για να τα αποστείλει; Ρε μπας και υπάρχουν πεμπτοφαλαγγίτες μέσα στο Υπουργείο Οικονομικών που υπακούουν σε εντολές άλλων "θεών"; Αν δεν υπάρχουν τέτοιοι, τότε οι αρμόδιοι του ΥΠ.ΟΙΚ. έχουν πάθει χρόνια αποχαύνωση και πρέπει ν' αντικατασταθούν όλοι πάραυτα.

Ας έρθουν Γερμανοί, Ολλανδοί, Κάφροι, εξωγήινοι, εν ανάγκη και διάολοι μεταμορφωμένοι, να θέσουν σε λειτουργία το μπάχαλο του Υπουργείου Οικονομικών. Δεν αντέχουν ρε άλλες περικοπές οι μισθωτοί και συνταξιούχοι! Και προσωπικά δε με νοιάζει να παραχωρήσουμε την όποια εθνική κυριαρχία μας απέμεινε – σιγά τα ωά στην ξεφτίλα που φτάσαμε – σε οποιονδήποτε ικανό να μας κυβερνήσει. Είναι πια αποδεδειγμένο ότι εμείς είμαστε ανίκανοι ν’ αυτοκυβερνηθούμε, κι αυτό δεν κρύβεται με τίποτα!

Να και η χλιαρή αντίδραση της κοιμωμένης Νέας Δημοκρατίας, η οποία θα κληθεί να βγάλει το φίδι από τη νέα τρύπα που μεθοδεύει ο Βενιζέλος:

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, 29/2/2012

«Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Κυκλάδων κ. Ιωάννης Βρούτσης, με αφορμή την ανακοίνωση του υπ. Οικονομικών σχετικά με την παράταση των προθεσμιών υποβολής των φορολογικών δηλώσεων, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Η απόφαση του υπουργείου Οικονομικών να δώσει παράταση στις ημερομηνίες υποβολής των φορολογικών δηλώσεων για το οικονομικό έτος 2012, ισοδυναμεί με ομολογία αποτυχίας. Επιβεβαιώνει την πλήρη διάλυση των οικονομικών υπηρεσιών.

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του υπουργείου, που οι χρόνοι υποβολής των φορολογικών δηλώσεων μετατοπίζονται εξαρχής προς το τέλος του 1ου εξάμηνου του έτους.

Στην πράξη αυτό σημαίνει κατάρρευση των εσόδων, αφού μετατοπίζεται χρονολογικά ο προγραμματισμός της είσπραξής τους. Την ώρα που η χώρα αγωνίζεται για την επίτευξη των πολύ δύσκολων στόχων που της έχουν τεθεί, οι ιθύνοντες του υπουργείου φαίνεται να μην έχουν ακόμη – μετά από 2,5 χρόνια συνειδητοποιήσει την ευθύνη του ρόλου τους.

Η πρωτοφανής μετατόπιση του χρόνου υποβολής των φορολογικών δηλώσεων, αποτελεί "φιάσκο" για τον κ. Βενιζέλο, που θέτει σε κίνδυνο την εκτέλεση του προϋπολογισμού.

Παράλληλα, όμως, δημιουργεί και υπόνοιες για πιθανά εκλογικά παιχνίδια του ΠΑΣΟΚ σε βάρος της χώρας, εξέλιξη για την οποία κάποιοι θα πρέπει επιτέλους να απαντήσουν”.»

Το εξυφαινόμενο νέο εθνικό έγκλημα εσείς, Νεοδημοκράτες, το αποκαλείτε απλώς "φιάσκο"; Οι "προοδευτικοί" τι λένε γι' αυτό;

Ιδού και οι αίολες προφάσεις εν αμαρτίαις του Παντελή Οικονόμου:Ώστε σ' ενδιαφέρει να εξυπηρετηθεί ο κόσμος, ε; Για φαντάσου! Κοίτα ρε που δεν το καταλαβαίνουμε εμείς οι αχάριστοι!

Παντελή Οικονόμου, η υποκρισία σου και η αλαζονεία σου δεν κρύβονται πίσω από φύλλο συκής. Προφανώς πιστεύεις ότι απευθύνεσαι σε ηλίθιους! Μου θυμίζεις την παροιμία "Απόχτησε κι η ψείρα κώλο"... Άντε να κουρεύεσαι επιτέλους!
Τελικά σε ποια συνομοταξία ζώων ανήκουν οι πολιτικοί σαν και του λόγου σου;