ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Σάββατο, 10 Μαρτίου 2012

Μαθήματα "Δημοκρατίας" από το Θόδωρο Πάγκαλο, πρόσχωμεν!

Ο χοντροΘόδωρος μας ανοίγει τα μάτια, κι εμείς αρνιόμαστε να βγάλουμε τις τσίμπλες για να δούμε την αλήθεια! Ακούστε για να καταλάβετε, ω δημοκράτες εσείς, πώς λειτουργεί η "Δημοκρατία" στο Μαλακιστάν, και όχι μόνο.Θεόδωρος Πάγκαλος: «Εάν του είπανε (του Θ. Τσουκάτου) πάρε μια σακούλα με λεφτά και πήγαινέ τα στο κόμμα σου, γιατί αυτό είναι παράνομο; Δεν είναι παράνομο! (…)

Στις εκλογές όλοι παίρνουν λεφτά από όλους και τα πάνε στα κόμματά τους. Κι εγώ έχω φίλους οι οποίοι έχουν μια οικονομική άνεση και μου λένε, ξέρεις εγώ θέλω να σας ενισχύσω… δώσε στο ΠΑΣΟΚ 10.000, 5.000 ευρώ.

Και εάν ένας από αυτούς τους πολίτες είναι πλούσιος δεν μπορεί να δώσει, αντί για ένα, δέκα χιλιάδες ευρώ;»

Μη διαμαρτύρεστε βρε! Έτσι γιγαντώθηκε η "Δημοκρατία" στη χώρα μας!

Τι σημαίνουν αυτά ΟΕΟ;
Στην καθομιλουμένη σημαίνουν ότι κάποιοι πλούσιοι Έλληνες αγαπάνε πολύ την "πατρίδα" και θέλουν να ενισχύσουν τα κόμματα εξουσίας ώστε η "πατρίδα" να μη μείνει ακυβέρνητη και τους προκύψει καμιά αριστεροχούντα και δουν τον ουρανό σφονδύλι.

Έτσι λοιπόν, δίνουν δωράκια σε πολιτικούς, από ένα ευρώ έως ένα εκατομμύριο, για να τα μεταφέρουν στα κόμματα για τις σοβαρές ανάγκες της προεκλογικής καμπάνιας: αφίσες, τηλεοπτικά σποτ, φυλλάδια με προγράμματα-παραμύθια, ταξίδια, πεντάστερα ξενοδοχεία, γραφεία για αθώες συναντήσεις γνωριμίας με "ανιδιοτελείς" ψηφοφόρους, και δε συμμαζεύεται. Μην πάει ο νους σας στο κακό, αυτό οι χορηγοί το κάνουν, όπως είπαμε, για την "πατρίδα", χωρίς να ζητάνε τίποτα ως αντάλλαγμα.

Μετά τις εκλογές, τα κόμματα εξουσίας από "ευγνωμοσύνη" θ’ ανταποδώσουν τη χάρη με φοροελαφρύνσεις, φοροαπαλλαγές, χαριστικές περαιώσεις, διαγραφές χρεών, απ’ ευθείας αναθέσεις δημοσίων έργων, προμήθειες, νομιμοποιήσεις αυθαιρεσιών, και άλλα ευεργετήματα που εμείς οι κοινοί θνητοί ούτε που μπορούμε να φανταστούμε. Τυχαίο είναι που δεν πληρώνουν ποτέ τα χρέη τους οι μεγαλοφοροφυγάδες; Δε νομίζω!

Λοιπόν, παίδες Ελλήνων, ετοιμαστείτε να παρακολουθήσετε, σαν άλλοι λιγούρηδες ηδονοβλεψίες, τον οργασμό της πόρνης που βάφτισαν"Δημοκρατία". Η "Δημοκρατία" έρχεται σε πλήρη οργασμό μόνο στις Εκλογές. Το ανίερο πορνοπανήγυρο τώρα αρχίζει και θα έχει πολύ σασπένς. Ο χοντροΘόδωρος άρχισε ήδη να κουρντίζει τα όργανα και να δίνει τη νότα.
Ζήτω η πόρνη "Δημοκρατία" της συναλλαγής, της απάτης και της υποταγής!

Η βλακεία ποτέ δεν πεθαίνει,
Δεν τη σκιάζει εξαπάτηση καμιά,
Μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει,
Και ξανά μακακία τραβά, τραβά, τραβά,
Και ξανά μακακία τραβά!

Για ποιον χτυπάει η καμπάνα, παίδες Ελλήνων; Μα για όλους τους δημοκρατόπληκτους, φυσικά! Δυστυχώς, κοντά στα πολλά ξερά καίγονται και τα ελάχιστα χλωρά που έχουν φτύσει την πόρνη!