ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2012

Ο Βαγγέλης αφήνει το Υπουργείο και πάει για... βρούβεςΝυν υπέρ πάντων το κόμμα! Μπρος στο κόμμα τ' είναι η πατρίδα;
Ευάγγελος Βενιζέλος: Εσείς μεν μη χαλαρώνετε, εγώ δε βγαίνω στη γύρα για σταυρούς.
Μα φυσικά! Τα πρώτα πράγματα, πρώτα! Κουτάλες είναι αυτές και πώς να τις αφήσεις, απ' τη νομή της λάγνας εξουσίας πώς να λιποτακτήσεις;

Ο George Papandreou "έφυγε", αλλά παραμένει εδώ για να συνεχίσει να "βοηθάει" την "πατρίδα", κατά δική του δήλωση, και ο Βαγγέλης, που ήταν πάντα εδώ συνυπογράφων τα μέτρα-θηλιά στο λαιμό μας και συνένοχος της εθνοκτονίας, αλλάζοντάς μας ευσχήμως-ασχήμως τα φώτα με χαράτσια με "προσόντα", φοροεπιδρομές και επώδυνες περικοπές μισθών και συντάξεων, ανακηρύχτηκε πανηγυρικά σε αρχηγό του εν πολλαίς αμαρτίες περιπεσόντος ΠΑΣΟΚ, με μια εκλογική διαδικασία-φιάσκο με ανύπαρκτους ανταγωνιστές για το θρόνο!

Τώρα εσείς που είχατε μάθει στο Δημοτικό ότι "εκλέγω" σημαίνει "επιλέγω" μεταξύ περισσοτέρων του ενός υποψηφίων, μην τρελαίνεστε. Με το ΠΑΣΟΚ του βάρβαρου νεοφιλελεύθερου "σοσιαλισμού" ακόμη και η λογική αναποδογυρίζονται.

Χωρίς αμφιβολία ο Ευάγγελος Βενιζέλος, αρχιτέκτονας του νόμου περί ανευθυνότητας των υπουργών, θα συνεχίσει, αν ο μη γένοιτο οι προσεχείς εθνικές εκλογές του το επιτρέψουν, την ίδια βάρβαρη "δημοκρατική" και "προοδευτική" πολιτική της πάλαι ποτέ μεγάααλης "δημοκρατικής" και "προοδευτικής" παράταξης που είχε εγκαινιάσει ο αλήστου μνήμης νεοφιλελεύθερος σοσιαληστής Κώστας Σημίτης, γνωστός και ως εμπνευστής του απατηλού λαϊκού καπιταλισμού, ΧΑΑ, χα, χα, ωιμέ!

Κάποιοι, όμως, κακομαθημένοι συνεχίζουν να ονειρεύονται πράσινους λαγούς με πετραχήλια και ήδη άρχισαν το λιβάνισμα του νέου αρχηγού τους, με επικεφαλής MEGAλα κανάλια. Ενώ έχουν δει το φίδι, θέλουν να δουν και τη συρμή του! Ήδη μερικοί μπλόγκερς που είχαν αποκηρύξει το ΠΑΣΟΚ άρχισαν κιόλας να εκθειάζουν το Βαγγέλη τον Εξολοθρευτή, σκεπτόμενοι ίσως ότι στην αναβροχιά καλό ειν’ και το χαλάζι. Και μετά περιμένουμε να ξημερώσει άσπρη μέρα στην Εσπερία...

Θα παραθέσω μερικά συλλεκτικά video με τον Ευάγγελο Βενιζέλο "σοσιαλιστικά", "δημοκρατικά" και "προοδευτικά" ορυόμενο, για να μην ξεχνιόμαστε αλλά και για να είμαστε αναπολόγητοι σε περίπτωση ματακυλίσματος στη λάσπη των γουρουνιών:

17/6/2011

24/6/2011

27/6/2011

14/7/2011

21/9/2011

14/10/2011


Δηλώσεις Βενιζέλου από Matsomenos 20/10/2011

27/11/2011

16/12/2011

14/1/2012

3/2/2012

11/2/2012

5/3/2012

11/3/2012

15/3/2012

Μην πει κανείς ότι δεν έχει αρκετό υλικό για να κρίνει το γίγαντα-νάνο Ευάγγελο Βενιζέλο!
Μην πει κανείς ότι μπορεί να περιμένει κάποιο "ΟΧΙ" στις κρυφοϊμπεριαλιστικές απαιτήσεις της Τρόικας από τον δεδηλωμένο yesman, Βαγγέλη τον Εξολοθρευτή!