ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2012

Προνόμια και "προσόντα" του πολιτικού-παλιάτσου

Η προεκλογική ζωοπανήγυρις, που θα κορυφωθεί με τον κάλπικο οργασμό τση φαυλοΔημοκρατίας, έχει ήδη αρχίσει, ενώ ο υποσιτιζόμενος λαός ετοιμάζεται να δώσει άφεση αμαρτιών στους σταυρωτές του. Στην Ελλάδα γαρ, κοιτίδα τση "Δημοκρατίας" μαθές, η ατιμωρησία των κυβερνώντων είναι δημοκρατικός θεσμός ένεκα του ότι έχουμε βαφτιστεί "χριστιανοί ορθόδοξοι" και οι παπάδες μας έχουν πει να συγχωρούμε ακόμη και τους εχθρούς μας.


Το αντίστοιχο χωρίο της περίφημης επί του Όρους Ομιλίας του Ιησού, για τις ανάγκες τση ελληνικής φαυλοδημοκρατίας έχει παραφραστεί από το διάβολο και παρέχεται εις τους απανταχού της επικράτειας αποχαυνωμένους ψηφοφόρους προς συμμόρφωση και χρήση ενώπιον της κάλπης. Ιδού το ανεστραμμένο ευαγγέλιο του πατρός τση Δημοκρατίας, Εωσφόρου:

«Ηκούσατε ότι ερρέθη, οφθαλμόν αντί οφθαλμού και οδόντα αντί οδόντος. Εγώ όμως σας λέγω να μην αντισταθήτε προς τον πονηρόν πολιτικάντη αλλ' ο πολιτικός όστις σε ραπίση εις την δεξιάν σου σιαγόνα, στρέψον εις αυτόν και την άλλην και εις τον πολιτικόν τον θέλοντα να κριθή μετά σου και να λάβη το παντελόνι σου, δώσε εις αυτόν και το σώβρακο και αν σε αγγαρεύση ο πολιτικός μίλιον εν, ύπαγε μετ' αυτού δέκα. Εις τον ζητούντα παρά σου πολιτικόν δίδε και το ψωμί των παιδιών σου, και τον θέλοντα να υπεξαιρέσει και το υστέρημά σου μη αποστραφής.

Ηκούσατε ότι ερρέθη, θέλεις αγαπά τον πλησίον σου και μίσει τον εχθρόν σου. Εγώ όμως σας λέγω, αγαπάτε τους εχθρούς σας πολιτικούς, ευλογείτε τους επίορκους υπουργούς οίτινες σας στερούν τον ιδρώτα της εργασίας σας, ευεργετείτε τους βολευτές οίτινες ψηφίζουν δολοφονικά νομοσχέδια, και προσεύχεσθε υπέρ των πολιτικάντηδων οίτινες σας μαστιγώνουσι δια της λιτότητας και σας κατατρέχουσι, δια να γείνητε υιοί του πατρός σας του διαβόλου εν τω Κυνοβουλίω, διότι αυτός ανατέλλει τον ήλιον της αφθονίας επί πονηρούς πολιτικούς, ενώ λιμοκτονεί τους αγαθούς πολίτας, και βρέχει ευρώ επί αδίκους και επίορκους πολιτικάντηδες.

Διότι εάν αγαπήσητε τους αγαπώντάς σας, ποίον μισθόν έχετε εν τη κολάσει; Και οι πολιτικάντηδες δεν κάμνουσι το αυτό; Και εάν ασπασθήτε τους αδελφούς σας μόνον, τι περισσότερον κάμνετε; Και οι πολιτικάντηδες δεν κάμνουσιν ούτως; Εστέ λοιπόν σεις ανόητοι, καθώς ο πατήρ τση "Δημοκρατίας" ο διάβολος θέλει να είστε, προς δόξαν και ευημερίαν των κυνοβολευτικών ηγεμόνων σας. Αμήν.»
(Για το πρωτότυπο δείτε το Κατά Ματθαίον, κεφάλαιο 5, εδάφια 38 έως 48)

Έφτασε, ορκισμένοι δημοκράτες, η ώρα που οι υποψήφιοι βολευτές-παλιάτσοι διασταυρώνουν μετά περισσής υποκρισίας και μισαλλόδοξης μανίας τα ξίφη τους στα τηλεοπτικά παράθυρα, προσφέροντας ένα αποκρουστικό θέαμα, κατάλληλο μόνο για μαζοχιστές και δαιμονόπληκτους. Οι κατατρομοκρατημένοι και πανταχόθεν βιασμένοι Έλληνες ψηφοφόροι, στο ίδιο εμετικό έργο αξιοθρήνητοι θεατές, έχουν ανοίξει διάπλατα το στόμα τους για να καταπιούν τα νέα πολιτικά παραμύθια που θα τους σερβίρουν ο Βαγγέλης, ο Αντώνης, η Αλέκα και οι άλλοι. Διότι, αν δεν το έχετε καταλάβει, στο Λαμογιστάν τα πολιτικά παραμύθια πάνε κατ’ ευθείαν στο στομάχι χωρίς να περνάνε από τον έτσι κι αλλιώς αποχαυνωμένο ή ανοιακό εγκέφαλο.

Πρώην ψευτοαντάρτες, ανεξαρτητοποιημένοι και διαγραμμένοι βολευτές πάνε κι έρχονται, επιστρέφοντας ανερυθρίαστα στην κοπριά της κομματικής στάνης τους, όπως οι κύνες επιστρέφουν στο ξέρασμα αυτών και ο δολοφόνος στον τόπο του εγκλήματος, καθότι ουδείς αφήνει τη βολευτική κουτάλα χάρη της αλήθειας, της αξιοπρέπειας και της συνέπειας στο λόγο του. Καινούργια ονόματα λιγούρηδων προστίθενται στις λίστες υποψηφίων, κατά προτίμηση "λαμπερά" από τον κόσμο του αθλητισμού και του θεάματος. Διότι το σπουδαιότερο προσόν για έναν υποψήφιο Έλληνα βολευτή είναι η αναγνωρισιμότητα. Ουδείς ψηφοφόρος ασχολείται με τα ουσιαστικά προσόντα των υποψηφίων νομοθετών, αρκεί να τους έχει δει στο γυαλί με την α' ή β' ιδιότητα και να τους θυμάται.

Ποια είναι τα "προσόντα" που χρειάζεται κανείς για να γίνει "πετυχημένος" πολιτικός; Αθεράπευτοι δημοκράτες, εμπεδώστε τα κυριότερα, ώστε να μην ψηφίσετε λάθος υποψήφιο.
Ιδού ο δωδεκάλογος του πολιτικού-παλιάτσου!

1. Να είναι βραδύνους, δηλαδή να έχει χαμηλό IQ.

2. Να είναι παχύδερμος, τουτέστιν το δέρμα του να έχει πάχος πάνω από ένα εκατοστό, ενώ του φυσιολογικού ανθρώπου είναι 1,5 χιλιοστό.

3. Να είναι αρρωστημένα φιλόδοξος και να έχει από μικρός μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του.

4. Να έχει την ικανότητα να λέει χοντρά ψέματα χωρίς να κοκκινίζει.

5. Να έχει μακριά γλώσσα για να γλείφει προς πάσα κατεύθυνση.

6. Να είναι ανάλγητος, δηλαδή ανίκανος να νιώσει τον πόνο και την οδύνη που προκαλεί στο λαό με τις αποφάσεις και τις υπογραφές του.

7. Να μην αναγνωρίζει ποτέ τα λάθη του και να μη μετανιώνει για τα εγκλήματά του.

8. Να μη ντρέπεται ποτέ και για τίποτα απ’ αυτά που έκανε.

9. Να είναι διαπλεκόμενος, και να έχει αναγνωρισιμότητα και χρήμα.

10. Να είναι ευφάνταστος μυθοπλάστης ώστε να μπορεί να τάζει λαγούς με πετραχήλια στους ψηφοφόρους.

11. Να μη μπορεί να ξεχωρίσει τι είναι δίκιο και τι άδικο, τι λογικό και τι παράλογο.

12. Να μη μπορεί να χωρίσει δυο γαϊδουριών άχυρα.

Αυτά τα λίγα πικρόχολα από την πυγολαμπίδα, και να με συμπαθάτε αν σας χαλάω την πανηγυρική προεκλογική ατιμόσφαιρα. Ατιμόσφαιρα είπα κι όχι ατμόσφαιρα. Πάντως έχω κατανόηση… Όλοι έχουμε την ανάγκη να ονειρευόμαστε όμορφα όνειρα, αφού όταν είμαστε ξύπνιοι η "Δημοκρατία" μας τροφοδοτεί μόνο με εφιάλτες… Και η μόνη περίοδος για να ονειρευόμαστε είναι η προεκλογική… Έχουν φροντίσει και γι΄αυτό οι φύλακες του εαυτού τους…