ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Κυριακή, 11 Μαρτίου 2012

Αυτή η εθνική προδοσία θα μείνει ατιμώρητη;Βαβαί! Παπαί! Τα καταραμένα CDS ενεργοποιήθηκαν εν μέσω πανηγυρισμών της ελληνικής κυβέρνησης και των διαπλεκόμενων ΜΜΕ! Η μεγαλύτερη απάτη εις βάρος της Ελλάδας παρουσιάζεται ως θρίαμβος από τους πολιτικούς που την προσυπέγραψαν!Θα στηθούν άραγε ποτέ ειδικά δικαστήρια για τους ενόχους; Φοβάμαι ότι ακόμη κι αν γινόταν το θαύμα και σχηματιζόταν κυβέρνηση αριστερών κομμάτων (ανέκδοτο είπα), η εθνική προδοσία θα παρέμενε ατιμώρητη, με το πρόσχημα της μη ποινικοποίησης της πολιτικής ζωής και της μη εξαγρίωσης των κομματικών οπαδών.

Θυμηθείτε ότι το βρώμικο '89 έμεινε στην ιστορία ως βρώμικο, όχι λόγω των σκανδάλων της κυβέρνησης Ανδρέα Παπανδρέου, αλλά λόγω του ειδικού δικαστηρίου που στήθηκε για να τα διερευνήσει και να τιμωρήσει τους ενόχους.

Οι μεγαλύτεροι θα θυμάστε και το κουκούλωμα που επακολούθησε, καθώς και την ιστορική φράση του Νίκου Κωνσταντόπουλου: "Η αλήθεια δεν πέρασε από εδώ".

Τη συνέχεια την ξέρετε: η μια κυβέρνηση κουκούλωνε τις αμαρτίες της προηγούμενης, για να μην ποινικοποιηθεί η ασύδοτη πολιτική ζωή, κι όλοι μαζί έφτασαν τη χώρα στη χρεοκοπία και τον ελληνικό λαό στην εξαθλίωση. Αυτό μας αξίζει, αυτό παίρνουμε...Τη νομοτέλεια φυγείν αδύνατον!Μιχάλης Ιγνατίου: «Οι ηγέτες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ έχουν αναλάβει τεράστια ευθύνη ενώπιον του ελληνικού λαού, του οποίου κονιορτο­ποίησαν τα εισοδήματα και αυτή την ίδια τη ζωή του.
Πέρα από συμπάθειες (και αντιπάθειες), πέρα από τη γνώμη του καθενός μας για το πρόγραμμα - και η δική μου είναι ότι πρόκειται για κάκιστη συνταγή ενός λανθα­σμένου φαρμάκου - στο σημείο όπου έχουν φέρει οι πο­λι­τικοί τα πράγματα, η μόνη μας επιλογή είναι ότι "πρέ­πει να χορέψουμε" αφού μας εξανάγκασαν να μπούμε στην πίστα. Εάν οι πολιτι­κοί δεν συνετιστούν, αυτό που ονομάζουν εδώ "κοινωνι­κή αναταραχή" θα εξελιχθεί σε βίαιη επανάσταση...»
(ethnos.gr)