ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2012

Οι προσευχές του Εφραίμ εισακούστηκαν!


Ποιος είπε ότι ο "θεός" των ρασοφόρων είναι κουφός ή ανάλγητος και δεν απαντάει στις προσευχές εκλεκτών εκπροσώπων του;

Ανάμεσα στον ορυμαγδό των καταθλιπτικών, τρομοκρατικών και αηδιαστικών ειδήσεων, να κι ένα χαρμόσυνο νέο για τους φίλους του Έλληνα Ρασπούτιν, Εφραίμ του Βατοπεδινού! Από αύριο πια, ο επιχειρηματίας αρχιμανδρίτης, ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου, που ειδικευόταν και διέπρεψε στις "ιερές" ανταλλαγές, θα μπορεί να εξομολογεί, εν όψει του Πάσχα, τους αμαρτωλούς μοναχούς, κουκουλώνοντάς τους με το ιερό πετραχήλι του για να συγχωρεθούν οι αμαρτίες τους.

Τώρα, κάτω από ποιο πετραχήλι θα μπει ο ίδιος για να συγχωρεθούν οι δικές του αμαρτίες μη με ρωτάτε διότι δεν το έχω πληροφορηθεί. Ο γέροντας πάντως θα ιερουργεί κανονικά Κυριακές και εορτές, μετατρέποντας τον οίνον και τον άρτον εις σώμα και αίμα, όπως το θέλει το γνωστό αλχημικό και βλάσφημο παγανορθόδοξο "μυστήριο".

Εκείνο που του απαγορεύουν είναι η έξοδος από τη Μονή Βατοπεδίου, ωιμέ! Έτσι ο Έλληνας Ρασπούτιν δε θα μπορεί πια να κάνει σουλάτσα σε εσωτερικό και εξωτερικό περιφέροντας την «Αγία Ζώνη» και τ’ άλλα ιερά συμπράγκαλα, «Τίμια Δώρα», «Τίμιο Ξύλο», εικόνα «Άξιον Εστί», και δε συμμαζεύεται, με αποτέλεσμα οι πιστοί να μην έχουν πια ευκαιρίες να ευλογηθούν, όπως πρώτα.

Όσο για τη χρηματική εγγύηση των 300 χιλιάδων ευρώ που ζητήθηκε από τα μέλη του δικαστικού συμβουλίου, ουδέν πρόβλημα. Όπως διάβασα στο romfea.gr, το ποσόν έχει ήδη καταβληθεί από φίλους της Μονής Βατοπεδίου και προσωπικότητες, με την προσδοκία να συγχωρεθούν και οι δικές τους αμαρτίες!

Όσοι δεν είχατε παρακολουθήσει το "ιερό" σίριαλ με τον διωχθέντα ένεκεν δικαιοσύνης γέροντα Εφραίμ, και θέλετε να κάνετε διδακτορική διατριβή επί του θέματος, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, κι εδώ.

Βοήθειά μας! Και σ' άλλα τέτοια με υγεία... Αμήν!