ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2012

SOS! Κινδυνεύει η "δημοκρατία"-ασυδοσία των λαμογιών!

(Πηγή photo)
Η χαρμόσυνη είδηση - βόμβα μεγατόνων - ήρθε από τη Γαλλία, από τον πρώην πρωθυπουργό Μισέλ Ροκάρ, με συνέντευξή του στην εφημερίδα Liberation: «Κανείς δεν το λέει, αλλά στην Ελλάδα στο τέλος η μόνη διέξοδος θα είναι ένα στρατιωτικό πραξικόπημα.»

Πώς δεν το λένε, Μισέλ; Δε διαβάζεις τα άρθρα της πυγολαμπίδας; Βέβαια, η πυγολαμπίδα δεν αναφέρεται στο πιθανό πραξικόπημα ως απευκταίο αναπόφευκτο, αλλά ως ευκταίο και λυτρωτικό. Αυτή είναι η διαφορά μας.

Μισέλ Ροκάρ: «Δεν γίνεται να κυβερνηθεί ένας λαός δημοκρατικά όταν του αφαιρείς το 25% του εισοδήματός του.»

Δεν είσαι καλά πληροφορημένος, κύριε Ροκάρ. Υπάρχει κατηγορία συνταξιούχων, όπως του λόγου μου, που από το 2009 έχουν χάσει το 50% της σύνταξής τους, και μισθωτών το 45% των αποδοχών τους, και δυστυχώς έπεται η εφιαλτική συνέχεια…

Όμως το πραξικόπημα είναι επιβεβλημένο και για άλλους πιο σοβαρούς λόγους: Διότι η διεφθαρμένη πολιτική ηγεσία της χώρας μας, που διαχρονικά μας εξαθλίωσε, είναι ανίκανη να την αναστηλώσει σε υγιή και γερά θεμέλια, απ’ ό,τι απέδειξε περίτρανα τα τελευταία δυόμισι χρόνια που μας "σώζει" δια της ευθανασίας, ενώ η ασυδοσία, η φοροδιαφυγή, η σπατάλη και η ρεμούλα συνεχίζονται, business as usual.

Επίσης, για μια χρεοκοπημένη και κατακερματισμένη σε αντιμαχόμενες κομματικές φατρίες χώρα, η δημοκρατία είναι η καλύτερη συνταγή για τον πλήρη αφανισμό της.

Βέβαια, το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι οι αφέντες και "σωτήρες" μας σε Ευρώπη και Αμερική, προτιμούν τη φαυλοδημοκρατία στο Λαμογιστάν από μια εθνικοπατριωτική, έντιμη, και ικανή δικτατορία, η οποία θα έβαζε κάθε κατεργάρη στον πάγκο του και θα τους αφαιρούσε τη δυνατότητα να συνεχίσουν να την ξεκοκαλίζουν μέχρι τελικής απόλυτης κυριαρχίας.

Έλληνες! Κακά τα ψέματα και αποκρουστική η υποκρισία! Θέλει αρετή και νοημοσύνη η δημοκρατία, και οι λαοί που δεν διαθέτουν αυτά τα προσόντα "δημοκρατικά" υποδουλώνονται και αφανίζονται. Όπερ και εγένετο εις εμάς, ΩΙΜΕ…