ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Κυριακή, 29 Απριλίου 2012

Από κόμματα διαμαρτυρίας σε κόμματα εξουσίας!Μη γελάτε βρε ασεβείς! Η Αλέκα Παπαρήγα έχει  κρυφό πρόγραμμα εξουσίας κι ας μην της φαίνεται!  Τι πίνει; Ο λαός, ο λαός θα πάρει την εξουσία στα χέρια του! OLE, OLE!!! Δεν είναι κακό να πετάς στα σύννεφα. Ίσα ίσα, κάνει καλό στην καρδιά.

 

 Έμπαινε Αλέξη Τσίπρα, έμπαινε!
Φούσκωσαν τα μυαλά τους αέρα, και ποιος τους μαζεύει τώρα; Είναι έτοιμοι, λέει, να κυβερνήσουν! Αντιμνημονιακός νάναι κι ας είναι και βλάκας. Η αντιμνημονιακή "ιδεολογία" είναι τώρα της μόδας. Αφού ο Σοσιαλισμός, υπαρκτός και ανύπαρκτος, κατέρρευσε, είχαν ξεμείνει από ιδεολογίες τα αριστερά παιδιά και η αντιμνημονιακή ρητορεία τους έβγαλε από το αδιέξοδο.

Έξω από το μνημόνιο! Μέσα οι λαθρομετανάστες!  Φωτιά και τσεκούρι στο επάρατο κεφάλαιο! Ζήτω η τιμημένη εργατιά που παράγει τον πλούτο αλλά περιμένει να της δημιουργήσουν θέσεις εργασίας οι δαιμονοποιημένοι επιχειρηματίες για να τον παράξει!

Όσο για το Δημόσιο μπάχαλο και τον υδροκεφαλισμό του κράτους δεν τους απασχολούν. Για τον αντιμνημονιακό ουδέν πρόβλημα.

 Δώστε τους ψήφους, βρε παιδιά, να πάρουν την εντολή να σχηματίσουν κυβέρνηση, για να ξεγυμνωθούν κι αυτοί  όπως τόσοι άλλοι! Αφήστε τους να κυβερνήσουν ένα εξάμηνο για ν' απομπαχαλοποιήσουν το ελληνικό μπάχαλο και να πάψουν επιτέλους να κοκορεύονται.

 Δώστε τους την ευκαιρία να βγάλουν το φίδι από την τρύπα για να ξεγυμνωθεί και η δική τους υποκρισία και κουφότητα ώστε να πάψουν να μας ζαλίζουν τ' αυτιά με την αριστερή ρητορεία, ή έστω να κατεβάσουν τους τόνους. Ανεβάστε τους στις καυτές καρέκλες της εξουσίας για να δουν πόσα απίδια πιάνει ο σάκος.

Κουτσοί στραβοί την εξουσία ορέγονται, παίδες, χωρίς να έχουν ούτε γνώσεις ούτε αυτογνωσία ούτε επίγνωση των τεράστιων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία - προβλήματα που δεν είναι μόνο οικονομικά...  Είναι προβλήματα δεκαετιών που οδήγησαν στη χρεοκοπία και στα επάρατα μνημόνια. Είναι προβλήματα που πηγάζουν από μια νοσηρή ελληνική νοοτροπία της εγωπάθειας, της μισαλλοδοξίας, της ατιμωρησίας, της ασυδοσίας, της λούφας και της αρπαχτής.  Είναι προβλήματα που δε μπορούν να λυθούν από μια κατακερματισμένη Βουλή, αλλά χρειάζονται ενότητα και εθνική ομοψυχία. Ακούει κανείς;