ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τρίτη, 17 Απριλίου 2012

Τι θα πει "δημοκρατία" Οέο;

Δημοκρατία είναι ο συντομότερος δρόμος προς τη χρεοκοπία, τη διάλυση και την υποδούλωση μιας χώρας σε ξένη μπότα. Δεν υπάρχει καλύτερη δημοκρατία για ένα λαό σαν τον ελληνικό που δεν διδάσκεται τίποτα από τα παθήματά του και δεν θέλει να ενηλικιωθεί. Η ιστορία του το επιβεβαιώνει.

Δημοκρατία θα πει ό,τι βλέπεις στο video που ακολουθεί.Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουν...Ποιος χρηματοδότησε το ΠΑΣΟΚ;


Πηγή video εδώ.

Σκοτεινές οι βουλές τση "Δημοκρατίας"! Και το αμείλιστο ερώτημα που ανακύπτει είναι: ποιος χρηματοδότησε την ίδρυση άλλων κομμάτων; Μήπως, λέμε τώρα, υπάρχει μυστική συμφωνία μεταξύ των αριστερών κομμάτων και των χρηματοδοτών τους να μη διεκδικούν εξουσία αλλά να παραμένουν εσαεί κόμματα διαμαρτυρίας; Όπερ έδει δείξαι!