ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τετάρτη, 18 Απριλίου 2012

Ο "Αντίχριστος", ΔουΝουΤου, ξαναχτύπησε!

Δεν πρόλαβε ο κοσμάκης να χωνέψει τον πασχαλιάτικο οβελία, και ο "Αντίχριστος" έσπευσε να του τον βγάλει ξινό! Κι όταν λέω "Αντίχριστος" δεν εννοώ κάποιο τέρας της Αποκάλυψης αλλά το "σωτήρα" των λαών στο εδώ και τώρα, δια της μεθόδου της λιτότητας μέχρις ευθανασίας.
Αυτό θα πει Αντί-Χριστός: κάποιος που είναι αντί του Χριστού, "σωτήρας" στη θέση του Χριστού, με μεθόδους ενάντιες στα μηνύματα του Χριστού.

Ο βλοσυρός ΔΝΤ-Αντίχριστος έχει αναλάβει εργολαβικά τον επί της γης ρόλο του "λυτρωτή", δηλαδή να "λυτρώνει" τους λαούς από την ανιαρή μακροζωία, παχυσαρκία, κραιπάλη και άλλες κακές συνήθειες.

Ο ΔΝΤ-Αντίχριστος, λοιπόν, άκουσε για κοιτάσματα χρυσού, πετρελαίου και φυσικού αερίου στο Λαμογιστάν και ξαναχτύπησε δριμύτερος. Τώρα μας υπόσχεται λιτότητα μέχρι το 2030!
Είναι αυτό που λένε, τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Σου λέει, αφού οι ραγιάδες αντέχουν στην ασιτία, ρίξτε τους κι άλλες φάπες μέχρι να σέρνονται επί του εδάφους και να τα ξεπουλήσουν όλα για ένα κομμάτι ψωμί.

Η δικαιολογία τους είναι ότι τα φορολογικά έσοδα δεν αναμένεται ν' ανακάμψουν. Αμ πώς ν’ ανακάμψουν, Αντίχριστε; Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος. Πιάσε τ’ αυτό και κούρεψτο! Ήταν στραβό το κλίμα των φοροεισπρακτικών μηχανισμών, τόφαγε κι ο γάιδαρος της ύφεσης και ήρθε κι έδεσε η σούπα, όπως πονηρά είχε προγραμματιστεί.

Τα μαύρα μαντάτα είναι ότι έρχονται και «νέες μειώσεις για την επόμενη διετία, κατά 15% του μισθολογικού κόστους σε όλα τα επίπεδα, ενώ σύμφωνα με δημοσίευμα της αμερικανικής εφημερίδας Wall Street Journal που φέρεται να έχει στη διάθεσή της έγγραφο της σχετικής έκθεσης, η Ελλάδα θα πρέπει να εφαρμόσει "επιπρόσθετα δημοσιονομικά μέτρα το 2013 και το 2014 για να φέρει το χρέος στο βιώσιμο στόχο του 117% του ΑΕΠ το 2020".»

Με τις σκέψεις αυτές να πορευθείτε ευλαβικά στις "κάλτσες", ώστε με την ψήφο σας να επιβραβεύσετε εκείνους που μας έφεραν τον Αντίχριστο-ΔουΝουΤου για να μας "σώσει" από τις "δημοκρατικές" αμαρτίες μας, επενδύοντας στη βλακεία μας.

Περισσότερα για το Νομισματικό Ταμείο της Διεθνούς Οικονομικής Μαφίας: