ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Δευτέρα, 23 Απριλίου 2012

Του ΚΚΕ το κάγκελο και "άμπρα κατάμπρα"!!!Αλέκα Παπαρήγα: "Η δραχμή είναι μια κοινωνική σχέση ή το ευρώ, ένα νόμισμα. Η κοινωνική σχέση, είτε δραχμή είτε ευρώ, εκφράζει ότι ο λαός δεν έχει την ιδιοκτησία του πλούτου. Τον παράγει αλλά δεν τον έχει..."


 

Αλέκα Παπαρήγα: "Όταν δεν υπάρχουν προϋποθέσεις μιας κυβέρνησης που θα βοηθήσει το λαό, εγγύηση είναι ότι το ΚΚΕ δεν θα μαντρωθεί σε μια κυβέρνηση που δεν θα μπορεί να συμβάλει ο λαός να αντιστέκεται και να αντεπιτίθεται."

 

Αλέκα Παπαρήγα: "Για να λυθούν τα προβλήματα χρειάζεται σκληρή αναμέτρηση. Ο λαός δεν έχει προετοιμαστεί γι' αυτήν."

Ο λαός, ο λαός, ο λαός! Αχ αυτός ο λαός που δεν είναι έτοιμος να τα κάνει γης μαδιάμ με μια σκληρή αναμέτρηση για να πάρει τον πλούτο (συντρίμμια) στα χέρια του... Αλέκα, Αλέκα, τι κάνεις τόσα χρόνια; Γιατί δεν τον ετοίμασες το λαό; 

Ζητούνται ψυχίατροι για να κουράρουν την Αλέκα και τους άλλους κομματικούς ηγέτες του Τρελαδιστάν!  
 Βοήθειά μας!