ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Σάββατο, 14 Απριλίου 2012

Η απάτη με το "Άγιο Φως" συνεχίζεται!

Για μια ακόμη φορά συστρατευμένοι στην εξαπάτηση του χειμαζόμενου ελληνικού λαού Κυβέρνηση, Ιεραρχία και ΜΜΕ! Βαρέθηκα να γράφω τα ίδια και τα ίδια κάθε χρόνο γύρω από την "ιερή" αυτή απάτη, που υπερβαίνει κάθε άλλη απάτη εις βάρος του ελληνικού λαού. Διότι τούτη η μεγαλοαπάτη έχει στόχο την ίδια την ψυχή του πιστού, κι όχι απλά την τσέπη και το στομάχι του.

Πόσα μας στοίχισε, ρε υποκριτές, το κυβερνητικό αεροσκάφος σε περίοδο βαριάς οικονομικής κρίσης; Είχατε και πάλι την "ευκαιρία" να κόψετε τούτο το ανίερο παραμύθι, αλλά δεν το κάνατε. Ντροπή σου και σένα Λουκά Παπαδήμο που πήρες μέρος στην εξαπάτηση του λαού! Πόσο ολίγιστος αποδείχτηκες κι εσύ...

Πάρτε το χαμπάρι, ραγιάδες: Όσο ανεχόμαστε τέτοιες "ιερές" μεγαλοαπάτες από το σάπιο κατεστημένο, Ανάσταση της Ελλάδας δεν θα δούμε!

Ιδού η περιγραφή της μεγαλοαπάτης:

«Με κυβερνητικό αεροσκάφος έφτασε από την Ιερουσαλήμ στην χώρα μας το Αγιο Φως, μετά την Αφή στον Ναό της Αναστάσεως.

Με λαμπρότητα και κατάνυξη έγινε στις 2:30 το μεσημέρι η τελετή της αφής του Αγίου Φωτός στον ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα. Ο πατριάρχης Ιεροσολύμων Θεόφιλος μ' ένα απλό στιχάρι μπήκε στο ιερό κουβούκλιο στις 2:15 και σε δέκα λεπτά βγήκε κρατώντας σε κάθε χέρι 33 κεριά, όσα και τα χρόνια του Χριστού, με το Αγιο Φως.

Οι καμπάνες άρχισαν να ηχούν χαρμόσυνα και εκατοντάδες πιστοί που βρίσκονταν μέσα στο ναό προσπαθούσαν να φτάσουν τα κεριά του Πατριάρχη για να πάρουν το ανέσπερο φως της Αναστασης. Μετά από λίγο, το πλήθος των πιστών ξεχύθηκε στα στενάκια της παλιάς πόλης των Ιεροσολύμων και με τα κεριά στα χέρια μετέδιδε το μήνυμα της Ανάστασης του Χριστού.

Το Άγιο Φως έφτασε στην Αθήνα με κυβερνητικό αεροσκάφος που προσγειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 8 στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. Η υποδοχή του γίνεται με τιμές αρχηγού κράτους. Με ειδικές πτήσεις της πολιτικής και πολεμικής αεροπορίας το Άγιο Φως θα μεταφερθεί σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Ο Εξαρχος του Παναγίου Τάφου Αρχιμανδρίτης Δαμιανός θα το μεταφέρει στην Εξαρχία του Παναγίου Τάφου στην Πλάκα απ΄όπου θα το πάρουν οι ιερείς των εκκλησιών των Αθηνών και πολλοί πιστοί που βρίσκονται από νωρίς στο μετόχι.»
Πηγή: ΑΠΕ

Ιδού και το σκηνικό της "ιερής" υποκρισίας: