ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Κυριακή, 1 Απριλίου 2012

Πρωταπριλιάτικες ειδήσεις in a nutshell

**Με μεταμεσονύχτια ντροπολογία η σημερινή μέρα καθιερώνεται ως "Ημέρα της Αλήθειας" για τους πολιτικούς, προς αποτοξίνωση από τα ψέματα που λένε όλες τις άλλες ημέρες του έτους. Στήστε αυτί σήμερα, σύντροφοι!


**Εν όψει του Πάσχα, και ελπίζοντας να συγχωρηθούν από το φοβερό αμάρτημα της λιποταξίας, πρώην οπαδοί του ΠΑΣΟΚ επιστρέφουν κατά αγέλας στην κομματική στρούγκα, ανακράζοντας μετά δακρύων "μπέε, μπέε, δείρτε μας κι ας κλαίμε"!

**Ο Ευάγγελος Βενιζέλος μεταβαίνει στην Τήνο με τάμα γιγαντιαία λαμπάδα ίσαμε το μπόι και τον όγκο του, προκειμένου να ζητήσει από τη χάρη της τη χάρη να γίνει ο επόμενος πρωθυπουργός της κοινοπραξίας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. Η λαμπάδα λόγω βάρους μεταφέρεται με θωρηκτό ονόματι «ΜΝΗΜΟΝΙΟ».

**Ο Αντώνης Σαμαράς ανακοίνωσε την κατάργηση του επονείδιστου χαρατσιού της ΔΕΗ και την αντικατάστασή του από ισοδύναμο «χαράτσι του νερού», ώστε όσοι δε συμμορφωθούν να πουν το νερό νεράκι.

**Ο Γιώργος Παπανδρέου θα συνεχίσει να είναι παρών στα ερείπια που άφησε η πρωθυπουργία του και να "βοηθάει" την πατρίδα από νέο πόστο ως εθνικός δάσκαλος του ζεϊμπέκικου και του κανό-καγιάκ.

**Η Μαργαρίτα Παπανδρέου επιμήκυνε το συρματόπλεγμα 100 μέτρα εντός της θαλάσσης για να μην ενοχλείται από περίεργους που την ερωτούν με ποιο κουτόχορτο τάιζε το Γιωργάκη και προέκυψε αυτός που είναι.

** Στο καφενείο της Βουλής προχθές το βράδυ αρπάχτηκαν στα χέρια ο Ευάγγελος Βενιζέλος με τον Αλέξη Τσίπρα, και πάνω σε μνημονιακό διαπληκτισμό ο πρώτος δάγκωσε το αριστερό αυτί του δεύτερου ώστε ν’ ακούει μόνο από το δεξιό.

**Η Ντόρα Μπακογιάννη αποκλείεται από την προσεχή Βουλή για το αντιλαϊκό αμάρτημά της να προτείνει μείωση του αριθμού των βολευτών σε 200 και μείωση των κρατικών επιχορηγήσεων στα κόμματα κατά 50%. Ο λαός τιμωρεί όσους απειλούν το κυνοβολευτικό του σύστημα.

** Ο Γιώργος Καρατζαφέρης αναθεματίζει την ώρα και τη στιγμή που έγινε κουμπάρος στο γάμο του Αρχολίπαρου με τον Σπουδαρχίδη και εξορκίζει τη Χρυσή Αυγή, μπας και επαναφέρει στο κώμα του τους οπαδούς που τον έφτυσαν.

** Η προεκλογική επιχείρηση Σκούπα "συνέλαβε" 1000 λαθρομετανάστες στην Ομόνοια, και χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα τους απέλασε στη λεωφόρο Αλεξάνδρας. Η επιστροφή τους στα νόμιμα στέκια ήταν αστραπιαία.

** Εντοπίστηκαν δεκάδες χιλιάδες ανάπηροι μαϊμού στους οποίους τα αναπηρικά επιδόματα θα συνεχίσουν να καταβάλλονται κανονικά λόγω γραφειοκρατίας της δημόσιας διοίκησης του Μαλακιστάν.

** Ο Λουκάς Παπαδήμος βραβεύεται με το διεθνές μετάλλιο PSI και προτείνεται ως σύμβουλος του προσεχούς προέδρου των ΗΠΑ ώστε να κουρέψει δεόντως και τα Αμερικάνικα ομόλογα για να ευημερήσουν και οι Αμερικάνοι όπως εμείς.

** Η Βάσω Παπανδρέου επιχειρεί ηρωική έξοδο από το κώμα του ΠΑΣΟΚ, με το να μην είναι υποψήφια στις προσεχείς εκλογές, ευελπιστώντας να συγχωρεθούν οι αμαρτίες της που υπέγραφε τα εγκλήματα του Γιώργου Παπανδρέου που τώρα καταγγέλλει.

Αυτά τα ολίγα και σ' άλλα με υγεία, πατριώτες! Καλή πρωταπριλιά και μη χολοσκάτε! Ζωή είναι, θα περάσει κι αυτή...