ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Παρασκευή, 6 Απριλίου 2012

SOS! Το "αυγό του φιδιού" ειν’ εδώ!


Νυν υπέρ πάντων ο αγών κατά της ακροδεξιάς! Κινδυνεύει η Ελλάς! Πρέπει να προστατέψουμε τη φαυλοδημοκρατία από το αυγό! Φοβού τους ακροδεξιούς αυγά σπάζοντας, ακόμη κι αν είναι πασχαλινά!

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος εξομολογήθηκε προχθές
ενώπιον των ανθρώπων του πολιτισμού – εκείνων δηλαδή που τις περασμένες δεκαετίες κοιμόντουσαν όρθιοι ή παρακολουθούσαν αδιάφοροι την ηθική σήψη του πολιτικού συστήματος που μας οδήγησε στη χρεοκοπία – ότι φοβάται μπας και η κρίση εκκολάψει πλήρως "το αυγό του φιδιού" και μολυνθεί η κοινοβουλευτική χούντα που μας εξαθλίωσε και παρέδωσε την εθνική κυριαρχία σε ξένη μπότα!

Η χώρα, είπε, «βρίσκεται αντιμέτωπη με τον ορατό και απτό κίνδυνο του εκφασισμού της ελληνικής κοινωνίας.» Προφανώς στην Ελλάδα υπάρχει χώρος μόνο για το φασισμό του ΠΑΣΟΚ και της συγκυβέρνησης, που μ’ ένα απλό «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» μαστιγώνει το λαό με άδικα – κατά δική τους ομολογία – εξοντωτικά μέτρα μέχρι τελικής πτώσης. Αυτός ο φασισμός είναι καθαγιασμένος, αλλά ο ακροδεξιός φασισμός πρέπει πάση θυσία ν’ αποκλειστεί από το Κοινοβούλιο, διότι είναι, λέει, εχθρικός προς τον κοινοβουλευτισμό!

Πού τον είδατε τον κοινοβουλευτισμό; Είδατε εσείς μέσα στο κοινοβούλιο να βουλεύονται από κοινού τα κόμματα και να συνθέτουν με αλληλοσεβασμό τις απόψεις τους προς όφελος του λαού και της χώρας; Αστεία πράγματα! Εγώ λυσσαλέες κυνομαχίες είδα, ενώ οι αντιπολιτευόμενοι είναι φωνές βοώντων εν τη ερήμω και η κυβερνητική πλειοψηφία γ**ά και δέρνει χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανένα. Τι χειρότερο λοιπόν θα συμβεί αν μπει στη Βουλή και το αυγό του φιδιού, δηλαδή η Χρυσή Αυγή; Απλά θα προστεθεί μία ακόμη φωνή βοώντος εν τη ερήμω.

Γιατί όμως φοβάται τόσο πολύ τη Χρυσή Αυγή ο Βαγγέλης, αποφεύγοντας μάλιστα να πει τ’ όνομά της; Μα προφανώς φοβάται μπας και ο χειμαζόμενος και χιλιοπροδομένος λαός, που τώρα την έχει δαιμονοποιήσει, ακούσει τις απόψεις της και αλλάξει γνώμη.

Μέχρι τώρα είχα αποφύγει επιμελώς ν’ αναφερθώ στη Χρυσή Αυγή από τούτο το ιστολόγιο, έχοντας επηρεαστεί αρνητικά από την αντι-ακροδεξιά ρητορική των ψευτοπροοδευτικών κομμάτων και των ΜΜΕ. Βλέποντας όμως τον Ευάγγελο Βενιζέλο να την τρέμει χωρίς να την κατονομάζει, είπα να ρίξω μια ματιά στην ιστοσελίδα της Χ.Α. για να εντοπίσω τις επικίνδυνες θέσεις που εξορκίζουν ο Μπένι και οι άλλοι "δημοκράτες". Τα ευρήματα ήταν άκρως ενδιαφέροντα!

Παραθέτω εδώ τις θέσεις της επάρατης Χρυσής Αυγής, που απειλεί να χαλάσει την αχνιστή σούπα των ντόπιων και ξένων πολιτικοοικονομικών συμφερόντων.

1. Απαιτείται κάθαρση του πολιτικού μας συστήματος από τους υπηρέτες ξένων συμφερόντων. Απαιτείται ΕΘΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ που θα υπηρετεί αποκλειστικά και μόνο την Πατρίδα και τον Ελληνικό Λαό.

2. Καταγγελία του Μνημονίου.

3. Λογιστικός έλεγχος του δημοσίου χρέους και όλων των δανειακών συμβάσεων από το 1974 μέχρι σήμερα, και άρνηση πληρωμής του παράνομου και επαχθούς χρέους.

4. Σύσταση ειδικών ελεγκτικών ομάδων που θα αναζητήσουν τους υπευθύνους για τη διασπάθιση του δημοσίου χρήματος σε όλα τα υπουργεία και τους κρατικούς οργανισμούς. Παραπομπή τους σε ειδικό δικαστήριο, φυλάκιση των ενόχων και δήμευση της περιουσίας τους.

5. Άμεση εθνικοποίηση των τραπεζικών ιδρυμάτων που έχουν λάβει κεφαλαιακή ενίσχυση με την εγγύηση του ελληνικού δημοσίου και συγχώνευση των φαλιρισμένων ιδιωτικών τραπεζών σε μία ισχυρή εθνική τράπεζα. Διαγραφή τραπεζικών χρεών των ελληνικών οικογενειών με κοινωνικά κριτήρια.

6. Θέσπιση και οριοθέτηση της ελληνικής ΑΟΖ και έναρξη γεωτρήσεων σε όλες τις περιοχές με επιβεβαιωμένα κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου.

7. Επένδυση των εσόδων από την εθνικοποίηση των τραπεζών και των ενεργειακών μας κοιτασμάτων στον τομέα της εθνικής παραγωγής, με στόχο να ξαναγίνει η χώρα αυτάρκης.

8. Διασφάλιση των συνόρων της χώρας από τις Ειδικές Δυνάμεις του Ελληνικού Στρατού. Εκ νέου διασπορά των ελληνικών ναρκοπεδίων κατά προσωπικού.

9. Άμεση σύλληψη και απέλαση όλων των λαθρομεταναστών. Ιδιώνυμο όποιο έγκλημα τελεί αλλοδαπός. Οι ποινές δεν θα εκτίονται σε φυλακές, αλλά σε ειδικούς χώρους κράτησης, όπου παράλληλα θα παράγεται έργο υπέρ του Δημοσίου.

Αν εξαιρέσει κανείς το "εκ νέου διασπορά ελληνικών ναρκοπεδίων" και το ιδιώνυμο των εγκλημάτων των αλλοδαπών, τα υπόλοιπα δεν βλέπω ν’ απέχουν πολύ από θέσεις των περισσοτέρων κομμάτων της αντιπολίτευσης, και μάλιστα των αριστερών. Προς τι λοιπόν η δαιμονοποίηση της Χρυσής Αυγής; Τι χειρότερο θα πάθει η ελληνική Βουλή αν ακουστούν και αυτές οι απόψεις μέσα στο Κοινοβούλιο;

Προσέξτε τώρα και τη δελεαστική πρόταση του Βαγγέλη του Βενιζέλου προς τους εν δυνάμει διανοούμενους, για να προστατευθεί τάχα η κοινωνία από το αυγό του φιδιού:

Ευ. Βενιζέλος: «Εάν νιώθετε η καθεμιά και ο καθένας από εσάς ότι είστε εν δυνάμει διανοούμενοι, δηλαδή ενεργοί πολίτες με άποψη, με λόγο, με ικανότητα άρθρωσης ενός αφηγηματικού ιστορικού λόγου και δεν έχετε τα μέσα, είστε ευνουχισμένοι και ανήμποροι ελλείψει πρόσβασης στους μηχανισμούς επικοινωνίας, πρέπει να βρούμε τρόπο αυτό το δυναμικό που υπάρχει, που είστε εσείς, που το προσωποποιείτε, να του επιτρέψουμε να εκδηλωθεί και αν θέλετε αυτό είναι και το δεύτερο κίνητρο αυτής της συζήτησης.»

Εδώ όσοι καταλαβαίνουν τραβάνε τα μαλλιά τους, ή βγαίνουν από τα ρούχα τους, ή κατουριούνται από τα γέλια!

Ώστε οι εν δυνάμει διανοούμενοι, προς το παρόν ευνουχισμένοι και ανήμποροι λόγω έλλειψης πρόσβασης στους (κατευθυνόμενους) μηχανισμούς επικοινωνίας – διάβαζε προπαγάνδας – θα βρουν τρόπο να εκδηλώσουν το δυναμικό τους με την υψηλή μεσολάβηση του Ευάγγελου Βενιζέλου! OLE! OLE! Όσοι ευνουχισμένοι εν δυνάμει διανοούμενοι προσέλθετε! Ιδού η ευκαιρία της ζωής σας! Ο Βαγγέλης σας καλεί στον αγώνα κατά του "αυγού του φιδιού"!
Η "δημοκρατία" κινδυνεύει!
============

Η άλλη όψη του όφεως:

"Ο δε όφις ήτο το φρονιμώτερον πάντων των ζώων του αγρού, τα οποία έκαμε Κύριος ο Θεός..." Βίβλος, Γένεσις 3: 1α

"Και έκαμεν ο Μωϋσής όφιν χαλκούν και έβαλεν αυτόν επί ξύλου· και εάν όφις εδάγκανε τινά, εμβλέπων ούτος εις τον όφιν τον χαλκούν, έζη." Βίβλος, Αριθμοί, 21:9

"Ένα από τα σύμβολα του Ασκληπιού ήταν ο όφις. Το φίδι που ακόμη και σήμερα αποτελεί το χαρακτηριστικό σύμβολο της ιατρικής και φαρμακευτικής, είναι ίσως το πλέον αντιπροσωπευτικό μεταξύ των συμβόλων του θεού Ασκληπιού." (πηγή)

"Είναι πολύ παλαιές οι παραδόσεις που σχετίζονται με την φύλαξη του σπιτιού, του ναού και άλλων μερών ανθρώπινης οίκησης, από το φίδι. Ο Οικουρός όφις (απεικόνιση του Ερεχθέως) φυλά την πόλη της Αθήνας..." (πηγή)