ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Σάββατο, 5 Μαΐου 2012

Ιδού η "Χρυσή Ευκαιρία" τση "Δημοκρατίας"

4/5/2012
  Σήμερα δεν είχα όρεξη να γράψω. Όταν η οργή μετατρέπεται σε αηδία για τη φαυλοδημοκρατία που μας εξαθλίωσε και τους διεφθαρμένους, ή, στην καλύτερη περίπτωση,  άσχετους και ανίκανους, λειτουργούς της, δε  μπορείς να κατεβάσεις σοβαρές ιδέες, και τότε η σιωπή είναι χρυσός. Τούτες τις μέρες με όποιον και να μίλησα περί πρόθεσης ψήφου ένιωσα αηδία. Ένας γείτονας που του πετσόκοψαν τη σύνταξη στο μισό ψηφίζει, λέει, ΠΑΣΟΚ, την τάδε συγκεκριμένα, επειδή είναι φίλος με τον πατέρα της! Και πολλά άλλα τέτοια κουφά...
 Εξάλλου στις προεκλογικές συγκεντρώσεις είχαμε πάλι μία από τα ίδια: πρώην "αγανακτισμένοι"  χειροκροτούσαν αυτούς που πριν ένα μήνα έφτυναν. Είναι να τραβάς τα μαλλιά σου και να βγαίνεις από τα ρούχα σου. Η άλλη, αντιδήμαρχος παρακαλώ, που δεν έκανε τίποτα για να σώσει τις παραλίες του δήμου της από τα σκουπίδια  και τα αυθαίρετα  - αλλαγή χρήσης από παλιό ξενοδοχείο σε κατοικία εκεί που σκάει το κύμα - βάζει υποψηφιότητα για να "σώσει" την Ελλάδα. 

 Προσθέστε σ' αυτά και την αγανάκτηση που ένιωσα όταν  61χρονη συνταξιούχος του ΙΚΑ, με "προσωρινή" σύνταξη εδώ κι ένα χρόνο επειδή οι δημοσιοκοπρίτες σταλίζουν αντί να εργάζονται, μου ζήτησε χθες να της συμπληρώσω τη φορολογική δήλωση. Το εκκαθαριστικό της ήταν 4.600 ευρώ, δηλαδή κάτω από το αφορολόγητο όριο των 5.000€. Ουδέν άλλο εισόδημα. Πρέπει μάλιστα να παρουσιάσει και αποδείξεις 4.600x0.25=1.150€ για να κατοχυρώσει και το αφορολόγητο.
Δυστυχώς, βρέθηκα στη δυσάρεστη θέση να της ανακοινώσω ότι θα κληθεί να πληρώσει  φόρο 300 ευρώ λόγω... τεκμηρίων! Μένει σ' ένα διαμέρισμα  80 τετραγωνικών που το αγόρασε πριν από 30 χρόνια και το ξεπλήρωνε με αιματηρές οικονομίες και τώρα πρέπει να τιμωρηθεί γι' αυτό.  Ήδη έχει πληρώσει τα αλμυρά χαράτσια μέσω ΔΕΗ - το μέτρο με τα "πολλά προσόντα" του χασάπη Ευάγγελου Βενιζέλου - και δεν της έχει μείνει σάλιο στην τράπεζα από κάτι οικονομίες που είχε. 
Έτσι λοιπόν, αηδιασμένη και θυμωμένη από τούτα, εκείνα και τ' άλλα, άνοιξα το Εmail μου, και μεταξύ των άλλων βρήκα κι ένα άρθρο που μου φάνηκε  ενδιαφέρον και πρωτότυπο, γι' αυτό το αναρτώ εδώ. Όσοι παρακολουθείτε τα άρθρα μου, θα έχετε υποθέτω μαντέψει ότι η "πυγολαμπίδα" είναι φασιστόμουτρο και δεν το κρύβει. Ειρηνικό φασιστόμουτρο, βέβαια! Ούτε γιαούρτι δεν εγκρίνει ως πολεμικό όπλο! Πάμε λοιπόν στα σπουδαία:
Η χρυσή ευκαιρία της Δημοκρατίας μας είναι η Χρυσή Αυγή.
Η άνοδός της απειλεί το ΚΚΕ και τα "αφεντικά" του.
Η μονομαχία των "άκρων" της Δημοκρατίας μπορεί να τη "σώσει".
Η άνοδος της Χρυσής Αυγής μπορεί να φαίνεται σαν ένα "στίγμα" για τη Δημοκρατία μας, αλλά με την κατάλληλη γνώση μπορεί να μετατραπεί σε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία ...Μια μεγάλη όσο και μοναδική ευκαιρία να ξεκαθαρίσει το τοπίο της Μεταπολίτευσης. Γιατί είναι ευκαιρία; Γιατί με τις αντιδράσεις, που προκαλεί η άνοδός της και η πιθανή είσοδός της στη Βουλή, αποκαλύπτεται ο ολέθριος σχεδιασμός της φασιστικής Μεταπολίτευσης ...Ο σχεδιασμός εκείνος, που "καπελώνει" τη Δημοκρατία και παραδίδει την πατρίδα μας στα "χέρια" λίγων οικογενειών ...Ο σχεδιασμός εκείνος, του οποίου το σύνολο της λειτουργίας στηρίζεται στην παράνομη είσοδο του ΚΚΕ στη Βουλή. Αυτό αποκαλύπτει η σημερινή "επιτυχία" της Χρυσής Αυγής. Αποκαλύπτει το απόλυτο "μυστικό" του φασισμού της Μεταπολίτευσης.
Το ΚΚΕ είναι το βασικό "εργαλείο" της φασιστικής Μεταπολίτευσης. Ένας μόνιμος, άκαμπτος και φασιστικός "υπερχειλιστής", ο οποίος, ακόμα και σήμερα —στην εποχή της απόλυτης "ξηρασίας"—, βοηθά τον δικομματισμό να διατηρείται με ευκολία σε διψήφια ποσοστά. Το μέγεθός του είναι το "όριο" που σώζει τους μεγάλους και καταστρέφει τους μικρούς. Ένα "μέγεθός", το οποίο είναι εξ’ αρχής "κανονισμένο" με βάση τις ανάγκες των ιμπεριαλιστών και βέβαια του δικομματισμού, που τους εξυπηρετεί. Αρκετά μικρό, ώστε να μην αντιμετωπίζεται ως πραγματική απειλή για την κοινωνία —και άρα ως πρόβλημα, το οποίο πρέπει να επιλυθεί άμεσα και μόνιμα— και αρκετά μεγάλο, για να "εξοντώνει" εν τη γενέση του ό,τι και όποιον ενοχλεί τον δικομματισμό.
Αυτός είναι ο κρυφός ρόλος του ΚΚΕ. Είναι ένα φασιστικό "εργαλείο", που με το μέγεθός του και τον αντιδημοκρατικό τρόπο λειτουργίας του εξοντώνει όλα τα "νεογνά" της Δημοκρατίας ...Εξοντώνει όλα τα "γεννήματα", τα οποία θα μπορούσαν να απειλήσουν τον φασιστικό δικομματισμό της αμερικανικής πρεσβείας. Αυτό είναι το "κόλπο" της Μεταπολίτευσης ...Το "κόλπο" της ψευδοδημοκρατίας, που δήθεν επιτρέπει στους πολίτες να ψηφίζουν ελεύθερα, ενώ στην πραγματικότητα όλα γύρω τους είναι "στημένα". Αυτό είναι το παιχνίδι που μας επέβαλαν τα υπερατλαντικά "αφεντικά" μετά την πτώση της δικής τους Χούντας. Κοινά αφεντικά έχουν όλοι οι πρωταγωνιστές της Μεταπολίτευσης. Από τους "νικημένους" Χουντικούς και τους "βασανισμένους" ΚΚΕδες μέχρι τους "θριαμβευτές" Πολυτεχνίτες "δημοκράτες" όλοι από την ίδια πρεσβεία παίρνουν εντολές.
Από εκεί και πέρα το "δούλεμα" —εδώ και τριάντα χρόνια— πάει "σύννεφο". Τα δύο μεγάλα κόμματα παριστάνουν τους "εγγυητές" της ασφάλειας της δημοκρατίας από τους "κομμουνιστές" και το ΚΚΕ τούς "εγγυάται" τη δική τους ασφάλεια από τους αντιπάλους τους ...Τους "εγγυάται" ότι δεν θα έχουν ενοχλήσεις από παρείσακτους και "αυθαίρετους" ανταγωνιστές. Ο "προστάτης" των "προστατών" του, που παριστάνουν τους "προστάτες" της δημοκρατίας. Ολόκληρη η ελληνική γραμματική πρέπει να χρησιμοποιηθεί, για να περιγράψουμε τον ρόλο του. Από εκεί και πέρα το μέγεθος αυτού του ΚΚΕ είναι εκ των προτέρων προσδιορισμένο. Είναι αρκετά μεγάλο τόσο για να μπορεί να "σπρώχνει" μαζικά τους δημοκράτες στα δύο μεγάλα κόμματα όσο και για να καταστρέφει τον ανταγωνιστικό περίγυρό τους. (Περισσότερα εδώ)

*****
Απορίες Μπόμπου:

--- Μαμά, το "αυγό του φιδιού" που μας τρομάζουν στο σχολείο ποιοί είναι;  

--- Η "Χρυσή Αυγή" παιδί μου, αλλά μην τους πιάνεις στο στόμα σου διότι κινδυνεύεις.

--- Και το "σκατό του φιδιού" ποιο είναι, μαμά; 

--- Η γενιά του Πολυτεχνείου, παιδί μου.