ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Κυριακή, 6 Μαΐου 2012

Αξιαγάπητος ακόμη ο ΓΑΠ μεταξύ κάποιων "ματωμένων" Συγκινητικά στιγμιότυπα από το Καλέντζι Αχαΐας όπου ψήφισε σεμνά και ταπεινά ο τέως πρωθυπουργός του ΔουΝουΤου. Και τριαντάφυλλο και φιλάκια στον εκθρονισθέντα εφιάλτη-"σωτήρα" Γιώργο Παπανδρέου από ματωμένους, ου μην αλλά αμετανόητους οπαδούς! Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί καταντήσαμε εδώ που καταντήσαμε… 

ΓΑΠ: «Έχουμε διανύσει πολύ δρόμο, δρόμος δύσκολος για να ορθοποδήσει η χώρα, δρόμος πολύς για να κάνουμε την Ελλάδα αυτοδύναμη, χωρίς εξαρτήσεις, ελεύθερη.» 

 Sure, sir! Έχετε διανύσει πολύ δρόμο για να μας βουλιάξετε και να εκχωρήσετε την εθνική κυριαρχία της χώρας, υποδουλώνοντάς μας εν καιρώ ειρήνης σε ξένη μπότα... Αυτό δα σας το αναγνωρίζουμε!

Πάντως ο Ευάγγελος Βενιζέλος περιμένει την κρίση του λαού με σεβασμό! Κοντός ψαλμός Βαγγέλη μου...