ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Παρασκευή, 11 Μαΐου 2012

Ας γνωρίσουμε τους "δαιμονοποιημένους" Χρυσαυγίτες


 Πόσοι από τους 440.000 ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής γνώριζαν καλά εκείνους που ψήφισαν;  Ωστόσο, ποτέ δεν είναι αργά για να τους γνωρίσουν.  Γι' αυτό θ' αναρτήσω μερικά video που βρήκα στο Youtube, αψηφώντας τον κίνδυνο να θεωρηθώ φασίστρια από τους κρυφοφασίστες "δημοκράτες". 

Άλλωστε έχω ήδη αναρτήσει ένα κριτικό άρθρο για τους Χρυσαυγίτες σε τούτο το ιστολόγιο. Όμως το έκανα με διάθεση νουθεσίας (τόχω αυτό το δασκαλίστικο κουσούρι) και όχι απόρριψης. Δεν απορρίπτω κανέναν άνθρωπο, πολύ περισσότερο τους απορριμένους και συκοφαντημένους προς τους οποίους τρέφω συμπάθεια. Άλλωστε "εις πολλά πταίομεν άπαντες",  και συγκάτοικοι είμαστε όλοι στην τρέλα , που λέει και το γνωστό τραγούδι.

  Αν δεν απατώμαι, το μοναδικό αγαθό τση "δημοκρατίας" που μας απέμεινε (ακόμη) είναι η ελευθερία του λόγου. Έτσι δεν είναι, σύντροφοι "δημοκράτες"; Τα περί κοινωνικής δικαιοσύνης, ισονομίας, ίσων ευκαιριών,  ίσων δικαιωμάτων και υποχρεώσεων, και λοιπά όμορφα και δημοκρατικά είναι μόνο για εκθέσεις ιδεών και για τα προεκλογικά παραμύθια των πολιτικάντηδων.

Δυστυχώς, στην πράξη το πολίτευμά μας κατάντησε κοινοβολευτική χούντα, που έχει αναγκάσει πολλούς να νοσταλγούν μια πατριωτική, έντιμη και ικανή χούντα που θα έβαζε κάθε κατεργάρη στον πάγκο του. Αλλά πού τέτοια τύχη; Η "δημοκρατία"  διεθνώς έχει υψηλούς αόρατους προστάτες που την προσέχουν ως κόρην οφθαλμού, αφού είναι το πολίτευμα που εξυπηρετεί  τόσο αποτελεσματικά τα καταχθόνια σχέδιά τους...

11/12/2008

23/5/2011

12/9/2011

24/9/2011

 28/1/2012

 14/3/2012

20/3/2012

10/5/2012

10/5/2012