ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Δευτέρα, 21 Μαΐου 2012

ΣΑΡΙΑ – Ελπίδα ή απειλή;


Οι πρόσφατες δημοσκοπήσεις δείχνουν εντυπωσιακή άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ, παρόλο που ο Αλέξης Τσίπρας σε προηγούμενες δημοσκοπήσεις φερόταν ως ο κύριος υπεύθυνος για την αποτυχία δημιουργίας κυβέρνησης συνεργασίας, και επίσης οι δημοσκοπήσεις έφεραν τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού να μην ήθελε επαναληπτικές εκλογές. 

 Αν σε αυτά τα παράδοξα προσθέσεις και τις κωλοτούμπες του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος μετά τις εκλογές δε μιλάει πια για καταγγελία του μνημονίου και ακύρωση της δανειακής σύμβασης -  εξαγγελίες που στις εκλογές της 6ης Μαϊου είχαν επιβραβευθεί από το λαό με τον τετραπλασιασμό του ποσοστού του - αλλά για επανεξέταση των όρων,  κάτι που επιδιώκουν  ακόμη και οι λεγόμενοι μνημονιακοί, είναι απορίας άξιον το γιατί συνεχίζει και αυξάνεται το ποσοστό του στις δημοσκοπήσεις.

 Άγνωστες οι βουλές του λαού, και γνωστές οι επιδιώξεις των αόρατων αρχιτεκτόνων της παγκοσμιοποίησης δια της κονιορτοποίησης του έθνους-κράτους. Οι δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης είδαν στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα  έναν άξιο συνεχιστή της  πολιτικής του Γιώργου Παπανδρέου, του ανθρώπου που εισήγαγε στην Ευρώπη το Δούρειο Ίππο του ΔουΝουΤου.

 Ούτως εχόντων των πραγμάτων, κι επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ θ’ ανοίξει διάπλατα τα σύνορα σε κάθε πικραμένο, εξού και μας προέκυψε Πικραμμένος υπηρεσιακός Πρωθυπουργός, πρέπει να ενημερωθούμε για το τι θα μας ξημερώσει. Κι επειδή η συντριπτική πλειοψηφία των λάθρα εισερχόμενων πικραμένων είναι Μουσουλμάνοι, που γεννούν  με ευλάβεια τα παιδιά τους οι άνθρωποι, αντί να τα σκοτώνουν πριν γεννηθούν όπως κάνουν οι Έλληνες και λοιποί Ευρωπαίοι Χριστιανοί, σε λίγα χρόνια οι Μουσουλμάνοι θα είναι πλειονότητα στη χώρα μας αλλά και στην Ευρώπη, κάτσε καλά!  

Συνεπώς πρέπει  να ενημερωνόμαστε σιγά-σιγά  για τη θρησκεία τους, την οποία σέβονται και προστατεύουν ως κόρην οφθαλμού και απειλούν όποιον προσβάλλει τον προφήτη τους.  Αυτά σε αντίθεση με τους επονομαζόμενους Χριστιανούς οι οποίοι  ανήγαγαν σε Θεό έναν εμπνευσμένο  Ιουδαίο προφήτη, για να τον ονειδίζουν και να τον βλασφημούν στη συνέχεια, προεξάρχοντος  μάλιστα του Ιερατείου.
Πάμε λοιπόν πρώτα σε κάποια γενικά πράγματα για το Ισλάμ.

Μέσα στο πολιτικο-ιδεολογικό και πολιτισμικό χάος του εικοστού πρώτου αιώνα, και δεδομένης της χρεοκοπίας του Υπαρκτού Σοσιαλισμού και της κομμουνιστικής ιδεοληψίας -  την οποία φιλοδοξεί να νεκραναστήσει το νεφελώδες μόρφωμα του ΣΥΡΙΖΑ με πρωταγωνιστή τη συνιστώσα του ΚΟΕ - το θεοκρατικό κράτος του Ισλάμ φαντάζει σε πολλούς σαν η μοναδική ορατή εναλλακτική λύση στα ατομικά και συλλογικά αδιέξοδα.

 Αυτή η λύση αποτελεί ελπίδα και προσδοκία για εκατομμύρια Ισλαμιστές σε όλο τον κόσμο, ενώ για τη Δύση αποτελεί εφιάλτη και απειλή – μια απειλή όμως που δεν κάνει τίποτα για να την αποτρέψει και, συνειδητά ή ασυνείδητα, εργάζεται για να την υλοποιήσει.

 Χωρίς να θέλω να διεγείρω αισθήματα μισαλλοδοξίας και ξενοφοβίας, άλλωστε προσωπικά βρίσκω πολλά θετικά στοιχεία στο Ισλάμ,  πρέπει να ομολογήσω ότι οι φανατικοί Ισλαμιστές  που αγωνίζονται για ένα φονταμενταλιστικό θεοκρατικό καθεστώς, όπου τα πάντα θα ρυθμίζονται από τη ΣΑΡΙΑ, τον ισλαμικό νόμο του Κορανίου, κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος όχι μόνο στις μουσουλμανικές χώρες αλλά και στη Δύση.

 Είναι κοινό μυστικό ότι το Ισλάμ δεν τρέφει κανένα σεβασμό για έναν εκφυλισμένο  Χριστιανισμό. Άλλωστε στο ίδιο το Κοράνι οι χριστιανοί χαρακτηρίζονται ως ειδωλολάτρες που δεν λατρεύουν ένα Θεό αλλά πολλούς. Είναι ψέματα;

 Για πολλές δεκαετίες τώρα οι Μουσουλμάνοι ιεραπόστολοι σπέρνουν  με υπερβάλλοντα ζήλο το σπόρο του Ισλάμ στις χώρες της Δύσης. Σπέρνουν σε μια έρημο από αρχές και αξίες, σε μια κοιλάδα στεναγμών και σύγχυσης ως προς το είναι καλό και τι κακό, τι σωστό και τι λάθος, τι δίκαιο και τι άδικο, τι λογικό και τι παράλογο, τι φυσιολογικό και τι αφύσικο.
 Ναι, οι ισλαμιστές ιεραπόστολοι σπέρνουν μεθοδικά το σπόρο του Μωάμεθ σ’ ένα χρεοκοπημένο πολιτισμό, όπου η άνευ προηγουμένου ανάπτυξη της επιστήμης και της τεχνολογίας δεν έκανε τίποτα για να επιφέρει ατομική ευτυχία και κοινωνική ευημερία. Σπέρνουν το σπόρο του Ισλάμ στη "Γηραιά Ήπειρο" και στο "Νέο Κόσμο", όπου τ’ ανθρώπινα επιτεύγματα αντί να είναι η δόξα του σύγχρονου πολιτισμού, απειλούν να τον καταστρέψουν.

 Το γεγονός ότι ο Χριστιανισμός είναι μια θρησκεία που πεθαίνει επιβεβαιώνεται και από τους χιλιάδες εγκαταλειμμένους ναούς της Ευρώπης που αγοράστηκαν από Μουσουλμάνους και μετατράπηκαν σε τζαμιά.

 Ποια είναι όμως τα όπλα του Ισλάμ με τα οποία κερδίζει έδαφος στη Δύση; Πρωταρχικά, βέβαια, είναι το Κοράνι, μέσα στο οποίο περιέχονται οι αρχές του ισλαμικού θεοκρατικού πολιτικο-θρησκευτικού συστήματος. Δευτερευόντως - ποιος θα το φανταζόταν ; - ένα πανίσχυρο όπλο του Ισλάμ κατά του Χριστιανισμού είναι η ίδια η Βίβλος! Ναι, αυτή τούτη η Αγία Γραφή των Χριστιανών,  Παλαιά και Καινή Διαθήκη, με τα λάθη και τις αντιφάσεις της, είναι ένα υπερόπλο των Ισλαμιστών κατά του Χριστιανισμού. Υπάρχουν εκατομμύρια Ισλαμιστές που γνωρίζουν τη Βίβλο πολύ καλύτερα από τους Χριστιανούς και χρησιμοποιούν τα ασθενή της σημεία για να χτυπήσουν το Χριστιανισμό.

 Όταν, εδώ και είκοσι χρόνια, αυτό περιήλθε στην αντίληψή μου, θεώρησα καθήκον μου να ξεχωρίσω το ψαχνό της Βίβλου από τα κόκκαλα, και τη μελέτη την έχω αναρτήσει στο ιστολόγιό μου με τίτλο "Η Πεμπτουσία της Βίβλου".  Επειδή πιστεύω ότι η γνώση είναι δύναμη και η αλήθεια ελευθερώνει από τα δεσμά της πλάνης, είμαι σίγουρη ότι, αν οι Χριστιανοί είχαν εμβαθύνει στην πεμπτουσία της Βίβλου, δε θα υπήρχε εύκολο επιχείρημα κατά του Χριστιανισμού. 

Η θρησκεία που θα ενσωμάτωνε αποκλειστικά και μόνο την οικουμενική διδασκαλία ΑΓΑΠΗΣ και αυτογνωσίας του Χριστού, και θα ήταν απαλλαγμένη από ευφάνταστα και ανεδαφικά δόγματα, παγανιστικές προσμίξεις και τυπολατρία, θα είχε αναχθεί σε μια πανανθρώπινη θρησκεία-ανάχωμα κατά της μισαλλοδοξίας, του ανταγωνισμού και της αλληλοϋπονόμευσης των λαών. Είναι άραγε πολύ αργά τώρα για μια ριζική αναγέννηση του Χριστιανισμού; 
Περισσότερα για το Ισλάμ σε προσεχή ανάρτηση.