ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Παρασκευή, 4 Μαΐου 2012

Νάτος, νάτος ο δημαγωγός: Αλέξης Τσίπρας!Τώρα εμένα γιατί μ' ενόχλησε που δεν είδα ελληνική σημαία στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ; Δε νομίζω ότι η παράλειψη ήταν εκ παραδρομής.  Μάλλον ήταν εξ εντολής... Προφανώς ο Αλέξης Τσίπρας και το κόμμα του είναι ορκισμένοι διεθνιστές και δεν το κρύβουν. Ανοιχτά σύνορα για κάθε πικραμένο κι ας μη μείνει τίποτα όρθιο!

Γι' αυτό ο Αλέξης Τσίπρας προαλείφεται για μελλοντικός πρωθυπουργός της χώρας μας από την αόρατη διεθνή συμμορία που διαφεντεύει τις τύχες των λαών και προετοιμάζει την ορατή παγκόσμια διακυβέρνηση, αυτή για την οποία δούλεψε αποδοτικά και ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου.

 Πάντως και ο αριστερός επίδοξος "σωτήρας", Αλέξης Τσίπρας, μας υποσχέθηκε ότι θα ματώσουν τα πόδια μας. Κι άλλο κύριε Τσίπρα; Τα δικά σας, των 300 βολευτών, πότε θα ματώσουν άραγε; Είχατε την ευκαιρία να μας αποδείξετε τα προηγούμενα χαλεπά δυόμισι χρόνια ότι είστε πρόθυμοι κι εσείς να ματώσετε, αλλά τη χάσατε! Τηρήσατε σιγήν ιχθύος ως προς τους προκλητικούς μισθούς και τα προνόμια των υπεράριθμων αργόσχολων βολευτών, ενώ ο λαός σερνόταν στα ερείπια που όλοι εσείς, κυβερνήσαντες και μη κυβερνήσαντες, με πράξεις και παραλείψεις,  με ανοχή ή συνενοχή, προκαλέσατε.

 Δυστυχώς όμως, οι φανατικοί οπαδοί σας δε στέκονται σε λεπτομέρειες που είναι ενδεικτικές του πολιτικού ποιού σας...