ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τρίτη, 29 Μαΐου 2012

Αλέκα Παπαρήγα: Ο κίνδυνος της πτώχευσης είναι υπαρκτόςΗ ίδια δεν επιθυμεί να κυβερνήσει, ούτε να συγκυβερνήσει! Προφανώς θέλει να διατηρήσει το ΚΚΕ παρθένο, άσπιλο και αμόλυντο από τη ρύπανση της εξουσίας. Πονηρή η βλάχα!

Δεν εγκρίνει όμως να κυβερνήσει και κανένα από τα υπάρχοντα κόμματα-εκτρώματα, έστω το μη χείρον, ως αναγκαίο κακό! Τι θέλει; Προφανώς η ανεύθυνη Αλέκα Παπαρήγα είναι οπαδός του χάους, της βαβούρας, της ανακατωσούρας, του μπάχαλου, της λούφας και της παρακμής…

Τη βρίσκει στο να τους έχει όλους απέναντι, εκείνοι να προσπαθούν - λέμε τώρα - να βγάλουν το φίδι από την τρύπα και η Αλέκα απλά να τους αφορίζει. Με το μόνο που ηδονίζεται είναι να καθοδηγεί το ΠΑΜΕ να κλείνει λιμάνια, δρόμους, υπουργεία, και γενικώς να υπονομεύει κάθε οικονομική δραστηριότητα της χώρας! Η απεργία είναι ο βιότοπος του ΚΚΕ! Το απεργώ άρα υπάρχω είναι το πιστεύω των οπαδών του.

Κάπως έτσι την αντιλαμβάνεται τη "δημοκρατία" το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας! Κακό που μας βρήκε… Και υπάρχουν οπαδοί-πρόβατα που εγκρίνουν αυτή τη μηδενιστική πολιτική και τους ψηφίζουν ακόμη! Ευτυχώς οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι οι πιστοί λιγοστεύουν, δηλαδή κάποιοι ξυπνάνε! Πρόκειται για θαύμα, διότι είναι εξαιρετικά δύσκολο ν’ απεξαρτηθεί κανείς από το ψυχοναρκωτικό του κομμουνισμού.

Δεν είναι κρίμα για τα 10 εκατομμύρια Ελλήνων φορολογουμένων να χρυσοπληρώνουν τους βολευτές του ΚΚΕ μόνο και μόνο για να γαβγίζουν από τα βολευτικά έδρανα και να διοργανώνουν απεργίες;

Πότε επιτέλους η Βουλή θα προσλάβει ομάδα ψυχιάτρων για να εξετάζει τους 300 και να στέλνει  κάποιους από δαύτους σε ιδρύματα διανοητικώς ανιάτων; Θα μου πεις αυτό είναι ρίσκο διότι θα μας απομείνουν ελάχιστοι. Και τότε πώς θα επιβιώσουμε χωρίς τους τρελούς μας;Αδύνατο να κατανοήσει κανείς το συλλογισμό της Αλέκας! Οι μεν τρομοκρατούν το λαό, οι δε εγκληματούν κατά του λαού εφησυχάζοντάς τον, αλλά ο κίνδυνος της πτώχευσης υπάρχει!
 Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή... Αλέκα! 
 Δηλαδή εγώ τώρα να τρομοκρατηθώ ή όχι;