ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Κυριακή, 27 Μαΐου 2012

Πολιτική: Μια άκρως τοξική υπόθεση


**Πολιτική είναι η λαγνεία της εξουσίας και το πάθος του εξουσιάζειν.

**Πολιτική είναι η καταχθόνια τέχνη της ανηλεούς εξόντωσης του αντιπάλου, εξαιρετικά τοξική ενασχόληση τόσο για τον πολιτικό όσο και για τους οπαδούς-πρόβατα. 

**Πολιτική είναι η δαιμονική τέχνη του εξαπατάν και του κομπορρημονείν, δεινότητα που δηλητηριάζει την προσωπικότητα, νεκρώνει τη συνείδηση και στρεβλώνει τη λογική.

 **Πολιτική είναι η μαύρη τέχνη της υποκρισίας,  κάτι που μεταλλάσσει τον πολιτικό σε επικίνδυνο ανθρωποειδές.

**Πολιτική είναι η  σατανική τέχνη του μίσους, του διχασμού και της πόλωσης, μια άκρως διαβρωτική για την κοινωνία και το έθνος πρακτική.

**Πολιτική είναι η τέχνη της υπόγειας συναλλαγής και της εξαγοράς συνειδήσεων, κάτι που υπονομεύει την ομαλή λειτουργία του κράτους και των θεσμών.

 **Πολιτική είναι ο καρκίνος που κατατρώει συστηματικά τα σωθικά του έθνους-κράτους και της κοινωνίας.

 **Πολιτική είναι η ρητορική τέχνη της πλύσης εγκεφάλου και της χειραγώγησης των μαζών.

**Πολιτική είναι το δεκανίκι της απατηλής και προδότρας Δημοκρατίας, που με τη σειρά της είναι ο συντομότερος δρόμος προς την κοινωνική και οικονομική εξαθλίωση, πράγμα που οδηγεί στην απώλεια της εθνικής κυριαρχίας.

 **Πολιτική είναι η αθλιότητα που βλέπουμε καθημερινά  στους  τηλεοπτικούς καβγάδες των υποψηφίων βολευτών - σωτήρων του εαυτού τους.

 Και το βασανιστικό ερώτημα είναι: πώς αποτοξινώνεται κανείς από τις επικίνδυνες τοξίνες της πολιτικής που έχουν εμποτίσει τον οργανισμό μας και απειλούν την ψυχοσωματική μας υγεία;  Χμ… Δύσκολο έως αδύνατο…  

 Είμαστε καταδικασμένοι να εισπνέουμε καθημερινά τις αναθυμιάσεις των πολιτικών βόθρων, κι όποιος αντέξει. Διότι η πολιτική, όσο αποκρουστική και καταχθόνια κι αν είναι, έχει επιπτώσεις στην επιβίωσή μας.

Καλή δύναμη, σύντροφοι!  Διότι χρειάζεται δύναμη για να γυρίζουμε διαρκώς στο μηδέν...