ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Κυριακή, 3 Ιουνίου 2012

Έλεος πια με τη "ΛΑΡΑ"! Λαρομανιάσαμε!

Πρόκειται για κακοήθη διαφημιστικό φασισμό! Εδώ κι ένα μήνα μας γίνεται  ανελέητη πλύση εγκεφάλου από κάποια τηλεοπτικά κανάλια με τη μπάλα πλυντηρίου τάδε, λες και απευθύνονται σε αυτιστικά.

    Στις φωτογραφίες που παραθέτω έχω κόψει τα τηλέφωνα για να μη θεωρηθεί ότι διαφημίζω εμμέσως το απατηλό προϊόν. Διότι, δυστυχώς, η καχυποψία επερίσσευσε σε τούτη τη χώρα...

Όπως βλέπετε, ακόμη και αθώα μωρά επιστράτευσαν για να κερδοσκοπήσουν οι αδίστακτοι!

Αλλά και τη φύση χρησιμοποίησαν στην εικόνα δεξιά, που τάχα σώζεται χάρη στη μαγική μπάλα.
 Τέσσερα ολόκληρα λεπτά διαρκεί η συγκεκριμένη διαφήμιση που παρουσιάζεται στα τηλεοπτικά διαλείμματα, όταν οι άλλες διαφημίσεις διαρκούν μόνο μερικά δευτερόλεπτα.

 Πρέπει να έχουν ξοδευτεί πολλά εκατομμύρια ευρώ για το εν λόγω ανιαρό παραμύθι, που οδηγεί πολλούς, όπως εμένα,  στην απόφαση να μη χρησιμοποιήσουν ποτέ τη "μαγική" μπάλα, έτσι από αντίδραση στην κακοήθη υποβολή. Πρόκειται για κακόβουλο σφυροκόπημα του μυαλού μας και για υποτίμηση της νοημοσύνης μας.  
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΠΙΑ, πριν κάνετε κάποιους να παραμιλάνε "ΛΑΡΑ, ΛΑΡΑ"! Σας ακούσαμεεεε!

Θα μου πεις, γιατί δε χρησιμοποιείς το τηλεκοντρόλ; Διότι αι ημέραι πονηραί εισί, και σε κόβουν σε μια πολιτικο-οικονομική συζήτηση που είχες κρεμαστεί μπας και διαπιστώσεις καμιά χαραμάδα ελπίδας. Δε θέλεις λοιπόν να το ρισκάρεις, μήπως χάσεις κάτι σημαντικό. Γι' αυτό αναγκαστικά εγκλωβίζεσαι στη ΛΑΡΑ!!!  

Την αδίστακτη πλουτοκρατία, όμως, με ποια μπάλα πλυντηρίου θα την καθαρίσουμε; Δυστυχώς δεν έχει εφευρεθεί το κατάλληλο απορρυπαντικό για δαύτη...

Τι συμβαίνει, λοιπόν, με τη μπάλα αυτή; Μήπως πλασάρεται από εκείνους που δεν πληρώνουν τις διαφημίσεις διότι έχουν το πάνω χέρι στα ΜΜΕ;  Μήπως την απατηλή μπάλα τη διακινούν οι ίδιοι οι καναλάρχες;  Ή μήπως κάποιοι θέλουν να μας περάσουν το μήνυμα ότι είμαστε πολύ βρώμικοι και πρέπει να μπούμε ολόσωμοι στο πλυντήριο;  Άραγε δεν υπάρχουν άλλα αξιόλογα προϊόντα για να διαφημιστούν εκτός από τη μπάλα, που οδηγεί μάλιστα και σε αλληγορικούς συνειρμούς;

 Νισάφι πια με τη μπάλα! Θα έπρεπε να υπάρχει νόμος ώστε καμία διαφήμιση να μην υπερβαίνει τα τριάντα δευτερόλεπτα, διότι οδηγεί σε μαζική εξαπάτηση μέσω επικίνδυνης πλύσης εγκεφάλου.

 Κρίμα σ’ εσένα, Βίκυ Χατζηβασιλείου, που πούλησες τα τηλεοπτικά "πρωτοτόκια" σου στο Μαμμωνά, όχι βέβαια αντί πινακίου φακής, αλλά φαντάζομαι αντί πολλών αργυρίων...

Και σα να μην έφτανε το  ανελέητο σφυροκόπημα, για το οποίο θα έπρεπε να έχει επέμβει το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο και ο εισαγγελέας, αποδείχτηκε ότι πρόκειται περί απάτης! Δείτε εδώ.

*******

Προστέθηκε στις 25-12-2012 

 «Ανάκληση μπάλας πλυσίματος ρούχων Written By Pallini Press on Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου 2012 | 10:11 π.μ. 

Ανάκληση μπάλας πλυσίματος ρούχων "Ecoball".

 Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ενημερώνει τους καταναλωτές ότι ειδοποίησε την εταιρεία "ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΑ Γ. ΒΑΣΙΛΗΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ", οδός Στρατηγού Δαγκλή 124, Αθήνα, TK. 11145, τηλ. 210- 2236352, που εισήγαγε και διακίνησε στην ελληνική αγορά το προϊόν - μπάλα πλυσίματος ρούχων πλυντηρίου, με την εμπορική ονομασία "Ecoball", να προβεί στην άμεση απόσυρσή του από όλα τα σημεία πώλησης, την παύση οποιασδήποτε περαιτέρω προώθησης και την ανάκλησή του από τους καταναλωτές. 

Η ΓΓΚ συστήνει στους καταναλωτές που έχουν αγοράσει το συγκεκριμένο προϊόν να το επιστρέψουν στην προαναφερόμενη εταιρεία. Η ΓΓΚ προέβη στην ανωτέρω ενέργεια κατόπιν έγγραφης ενημέρωσης από την Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας (ΕΕΑΕ) στην οποία αναφέρεται: 

"Από τις πραγματοποιηθείσες μετρήσεις και την εμπειρία μας δεν προκύπτουν λόγοι ανησυχίας για τους καταναλωτές. Ωστόσο, συνεκτιμώντας τα αποτελέσματα των μετρήσεων και το γεγονός ότι δεν πρόκειται για προϊόν πρώτης ανάγκης, η ΕΕΑΕ, έχοντας ως αρχή την αποφυγή οιασδήποτε άσκοπης ραδιολογικής επιβάρυνσης ατόμων ή του περιβάλλοντος, εισηγείται τη μη περαιτέρω εισαγωγή και διάθεση του προϊόντος στην αγορά."

Σημειώνεται ότι το προϊόν "Ecoball" όπως και το προϊόν "Primato" προέρχονται από το ίδιο εργοστάσιο κατασκευής. Επισημαίνεται εκ νέου ότι η ΓΓΚ έχει επεκτείνει τον έλεγχο σε όλα τα παρόμοια προϊόντα και έχει ζητήσει από τις εταιρείες που εισάγουν ή και διακινούν παρόμοια προϊόντα να διακόψουν προσωρινά την εισαγωγή και τη διάθεσή τους στην ελληνική αγορά. Επιπλέον τους ζητήθηκε να αποστείλουν άμεσα στην ΕΕΑΕ ικανό αριθμό δειγμάτων για εργαστηριακό έλεγχο.»