ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τρίτη, 5 Ιουνίου 2012

"Πάγωμα" αντί για αποκατάσταση υπόσχεται ο ΣΥΡΙΖΑ


 Τάδε έφη Αλέξης Τσίπρας την 1η Ιουνίου, συγνώμη, Ιούνη, του "σωτηρίου" έτους 2012:

«Μνημόνιο ή ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί δεν υπάρχει περισσότερο ή λιγότερο κακό Μνημόνιο. Δεν υπάρχει περισσότερο ή λιγότερο ακατάλληλο φάρμακο. Το Μνημόνιο ή το εφαρμόζεις ή το ακυρώνεις.» 

«Θέλω, επίσης, να ξεκαθαρίσω ότι πρώτη πράξη της κυβέρνησης της Αριστεράς, αμέσως μόλις συγκροτηθεί η νέα Βουλή, θα είναι η ακύρωση του Μνημονίου και των εφαρμοστικών νόμων του.»

 «Ένα κυβερνητικό πρόγραμμα που θέτει πρώτο εθνικό στόχο της αποκατάσταση της κοινωνικής δικαιοσύνης και της αξιοπρέπειας κάθε ελληνίδας και κάθε Έλληνα.»

 «Στα ενδεικτικά μέτρα για τη σταθεροποίηση των πρωτογενών δαπανών περιλαμβάνονται: το άμεσο πάγωμα των μειώσεων σε κοινωνικές δαπάνες, μισθούς και συντάξεις, ώστε να σταματήσει η περιθωριοποίηση των χαμηλών εισοδημάτων και η υποβάθμιση των μεσαίων...» 

  Ακόμη δεν έγινες πρωθυπουργός και μας εξαπατάς Αλέξη Τσίπρα!  Παίζεις με τις λέξεις και με τον πόνο του ελληνικού λαού!

 Ακύρωση του Μνημονίου μετά των εφαρμοστικών νόμων του και πάγωμα των μέχρι τούδε καταστροφικών ρυθμίσεών του δεν πάνε μαζί, Αλέξη.

 Με άλλα λόγια, δεν ακυρώνεις  το μνημόνιο αλλά το εφαρμόζεις!   Συνεχίζεις το ακατάλληλο φάρμακο το οποίο καταγγέλλεις.

Δηλαδή ομολογείς στην πράξη ότι καλώς κατακρεουργήθηκαν οι μισθοί και οι συντάξεις, ήταν αναγκαίο κακό,  γι' αυτό τις διατηρείς στα  χαμηλά επίπεδα που τις έφτασαν οι εφιάλτες. Απλά τις παγώνεις εκεί! 

Άρα δεν κάνεις καμιά αποκατάσταση της δικαιοσύνης. Απλώς μας κοροϊδεύεις μιλώντας για πάγωμα, κάτι για το οποίο άλλωστε μιλάνε και οι Σαμαράς και Βενιζέλος, ακόμη και κάποιοι αξιωματούχοι των Βρυξελλών!

Είσαι ένας επικίνδυνος δημαγωγός, Αλέξη, που μαζί με τις άλλες αλλοπρόσαλλες εξαγγελίες σου για το μεταναστευτικό και τη δημόσια ασφάλεια θα ρίξεις την Ελλάδα σε επικίνδυνες περιπέτειες, αν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση.