ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Σάββατο, 9 Ιουνίου 2012

Α. Τσίπρας: Ή ΣΥΡΙΖΑ ή κοινωνική καταστροφήΏστε έτσι, Αλέξη Τσίπρα, ε; "Ή ΣΥΡΙΖΑ ή καταστροφή", ε;

 Βρε τι μου θυμίζει αυτός ο εξουσιολάγνος και ουτοπιστής νεαρός, τσιράκι της απατηλής παγκοσμιοποίησης-αχταρμά κι αυτός, τι μου θυμίζει; Α, ναι, το θυμήθηκα! Μου θυμίζει έναν άλλο μεγάααλο "σωτήρα". Κοίτα να δεις πώς μοιάζουν οι μεγάλοι "σωτήρες"! Τάλε κουάλε, που λένε. Φαίνεται ότι οι μεγάλοι δημαγωγοί έχουν περάσει από την ίδια σχολή των εκβιασμών και της καταστροφολογίας.

Τον θυμάστε το Γιωργάκη Παπανδρέου που μας έκανε πλύση εγκεφάλου από τις αρχές του 2009 με το εκβιαστικό σύνθημα "ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε"; Δυστυχώς για μας, και αλλάξαμε και βουλιάξαμε...

Κάπως έτσι θα λειτουργήσει και το τρομοκρατικό σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ, αν αποδειχτεί ότι ο λαός δε διδάχτηκε τίποτα από το πρόσφατο οδυνηρό παρελθόν και παρόν του. Θα του βγει και ΣΥΡΙΖΑ και καταστροφή!
 Βλέπετε, το δίλημμα του τρομοκράτη-δημαγωγού επαληθεύεται από την ανάποδη...