ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2012

Η Αλέκα Παπαρήγα ζητά επειγόντως νέα χαράτσια! Εδώ ελληνικό αριστεροπροοδευτικό τρελοκομείο, πρόσχωμεν!

Τι ρόλο παίζει η Αλέκα Παπαρήγα και το ΚΚΕ; Τι θεό ή διάβολο λατρεύουν;  Τι έχει μέσα η κούτρα τους;

** Να συγκυβερνήσει με αριστερές "προοδευτικές" δυνάμεις για να διορθώσουν μαζί τα κακώς κείμενα,  υποχρεώνοντας με "προοδευτικό" τρόπο  τους τεμπελχανάδες υπαλλήλους των εφοριών να κάνουν τη δουλειά για την οποία πληρώνονται και να μαζέψουν τους φόρους, η Αλέκα δε θέλει. Τζιζ!

 ** Όλους εκείνους που δεν φοβούνται να κυβερνήσουν τους αναθεματίζει και τους καταριέται ως άχρηστους και άδικους, προφητεύοντας  ότι η κατάσταση θα επιδεινωθεί όποιος κι αν κυβερνήσει!

**Την ίδια όμως στιγμή τους ζητάει να πάρουν άμεσα έκτακτα μέτρα διότι κινδυνεύουν να μην πληρωθούν μισθοί και συντάξεις!

 **Κατόπιν τούτων ζητούνται επειγόντως ψυχίατροι για να κουράρουν την Αλέκα και τους συνεργάτες της μπας και ανανήψουν από την πολιτική σχιζοφρένεια που πάσχουν...

 **Συγχρόνως καλείται η επόμενη κυβέρνηση να καταργήσει τις βολευτικές αποζημιώσεις από τους βολευτές του ΚΚΕ διότι συστηματικά αρνούνται ν' αναλάβουν κυβερνητικές ευθύνες.

Όσο για τους εναπομείναντες οπαδούς του ΚΚΕ,  δυστυχώς αυτοί είναι  πολλοί για να τους αναλάβουν ψυχίατροι...