ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2012

ΕΛ. ΑΣ, ο φύλακας άγγελος της Ευρώπης

Περί αποτροπής "παρανόμου" εξόδου παρανόμως διεισδύσαντος αλλοδαπού και άλλα νεοελληνικά κατορθώματα.

 Η Ελλάδα αγαπάει τους λαθρομετανάστες της! Ιδού η απόδειξη:

Μεγάλη "επιτυχία" της ΕΛ.ΑΣ.
«Συνέλαβε λαθρομετανάστη που επιχείρησε να φύγει ..."παράνομα" από τη χώρα ΜΑΣ.! 

Σε τούτη την "προοδευτική" χώρα κάνουμε τα πάντα, προκειμένου να "γαντζωθούμε" πάνω στους λαθρομετανάστες και να τους κρατήσουμε εντός συνόρων πάση θυσία, λες και πάνω σ' αυτούς στηρίζουμε την ύπαρξή μας ως Έθνος. "Προοδευτικά" έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ(ξαχρείωσης) - μεταξύ αυτών και του αισχρού Εκαλιώτη - παρουσιάζουν την "είδηση" ως εξής:

"... Συνελήφθη, το απόγευμα της Τρίτης (12/6/2012), στον επιβατικό σταθμό νοτίου λιμένα Πατρών, από προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας ένας αλλοδαπός, διότι κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα. Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας..." 

Βρε ηλίθιοι κυβερνώντες, αυτός ο φουκαράς λαθρομετανάστης, φαίνεται πως επιχείρησε και κατά το παρελθόν να εγκαταλείψει μόνος του τη χώρα μας και αφού δεν τα κατάφερε, λόγω υψηλής "προστασίας" που παρέχεται αφειδώς εκ μέρους των σταλινιστών αλληλέγγυων, φρόντισε ο άνθρωπος (παράνομα) να εφοδιασθεί με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα προκειμένου να επιτύχει τον σκοπό του (δηλαδή να εγκαταλείψει τη χώρας μας). Kι' εσείς, αντί να τον βοηθήσετε να φύγει με νόμιμες διαδικασίες, τον "μαγκώσατε", και μaς παρουσιάζετε ως "επίτευγμα" την απύθμενη βλακεία της ...σύλληψής του! 

Αφήστε, ρε τζερεμέδες, τον άνθρωπο να φύγει. Αφού παράνομα εισήλθε στην χώρα, πώς είναι δυνατόν να χαρακτηρίζετε ως "παράνομη" την απόπειρα εξόδου του από τη χώρα μας; Πάει στράφι ο χαρακτηρισμός του "μαλάκα"... Eσείς ξεπεράσατε κι' αυτά τα όρια!» gianniotis

«Συνελήφθησαν (9/6/2012) επίσης πέντε Αφγανοί, τη στιγμή που προσπαθούσαν με πλαστά διαβατήρια να εξέλθουν παράνομα από τη χώρα.» (πηγή)

 Περιττό να πούμε ότι παρόμοια σπουδαιογελοία επιτεύγματα της ΕΛ.ΑΣ. έχουν συμβεί και παλιότερα   στο Μαλακιστάν.

«Συνελήφθη, χθες Σάββατο (10/4/2010) στις 14:00, στο λιμάνι της Πάτρας, από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της Λιμενικής Αρχής, πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίων για Ιταλία, 20χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα. Προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Πάτρας.» (πηγή)

  Κατόπιν τούτων,  φταίει ο Αλέξης  Τσίπρας που θέλει να δώσει νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα σε όλους τους λαθρομετανάστες; 
 Και μην ξανακούσω κανένα να λέει ότι η Αστυνομία μας δεν κάνει καλά τη δουλειά της για να προστατέψει την Ευρώπη από παρείσακτους διότι θα του κόψω την καλημέρα.