ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2012

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος αισθάνεται αδικημένος!Κοίτα ποιος μιλάει! Αντί να έχει αποσυρθεί σε καμιά σκήτη του Αγίου Όρους μπας και συγχωρεθούν οι "δημοκρατικές" αμαρτίες του, συνεχίζει να μας προκαλεί και να υποτιμά τη νοημοσύνη μας. Ας θυμηθούμε τι έλεγε το Νοέμβριο του 2008.

Ώστε ο "όσιος" της "δημοκρατίας" Θεόδωρος Πάγκαλος δεν είχε διορίσει κανένα στα τριάντα χρόνια της πολιτικής του καριέρας! Απλά χειροκροτούσε τους αχρείους συναδέλφους του που διόριζαν! Κοινώς κράταγε τσίλιες.

Και ούτε τρώει πολύ, όπως τον κατηγορούν οι κακές γλώσσες! Το κόμμα του τα έτρωγε.

 Κατά τ' άλλα,  κυνικός όπως πάντα, ο Θόδωρος είπε και κάποιες αλήθειες...

Εκείνο που μου άρεσε ήταν που αναρωτήθηκε γιατί καταδικάζεται η βία της Χρυσής Αυγής και «επαινείται και συγκινεί τις κυρίες του Κολωνακίου» η βία που ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Έλα μου ντε!

Εύστοχο ήταν και το άλλο που είπε: «Ανατροπή θα πει να εθνικοποιήσουμε την οικονομία, να αναλάβουν τα σοβιέτ, να αναλάβει Κομισάριος ο - πώς τον λένε αυτόν τον αστείο - ο Στρατούλης να αναλάβει Κομισάριος του ενός τομέα, ο Λαφαζάνης του άλλου και να βαδίσουμε πάνοπλοι προς τη σοσιαλιστική επανάσταση.»

Προφανώς έχει ξεχάσει ο Θόδωρος ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου όταν ανέβηκε στην εξουσία το 1981 εθνικοποιούσε μετά μανίας ακόμη και ...περίπτερα, διορίζοντας στρατιές πράσινων οπαδών, για να φτάσουμε "σοσιαλιστικά" επί Α. Παπανδρέου και σοσιαληστρικά επί Κώστα Σημίτη εδώ που φτάσαμε... Ωιμέ!

 Απολαύστε ολόκληρη τη συνέντευξη του "μαζί τα φάγαμε" στον ALPHA εδώ.