ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Σάββατο, 30 Ιουνίου 2012

Άντρο πολιτικού ρατσισμού το Ελληνικό Κοινοβούλιο!

"Σε ένα κοινοβούλιο γεμάτο αστράτευτους, ήταν απολύτως λογικό να γίνουν σημεία και τέρατα ώστε να κλαπεί η θέση του αντιπροέδρου, όχι μόνο από την Χρυσή Αυγή, αλλά και από έναν Αξιωματικό του Ελληνικού Στρατού. Έναν Αξιωματικό που υπηρέτησε ευδοκίμως στις Ειδικές Δυνάμεις, έναν Καταδρομέα και Αλεξιπτωτιστή, που δεν έκανε καριέρα σε προθαλάμους κομματικών γραφείων, αλλά εκεί που χτυπά η καρδιά της Πατρίδας μας, στα ελληνικά βουνά και τις βραχονησίδες. 

Η επιλογή του Συναγωνιστή (Πολύβιου) Ζησιμόπουλου για τη θέση του Ζ' αντιπροέδρου της βουλής ήταν μία 100% συνειδητή πολιτική επιλογή της ηγεσίας του Κινήματος. 

Η Χρυσή Αυγή βρέθηκε στο πολιτικό προσκήνιο, όχι μόνο για να διορθώσει τα κακώς κείμενα, αλλά για να αλλάξει εκ βάθρων το διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας. Ένα σημαντικό πρώτο βήμα προς την κατεύθυνση αυτή θα γινόταν αν προέδρευε στη βουλή ένας Αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού. 

Αυτός είναι και ο προφανής λόγος που ενώθηκαν για μία ακόμη φορά όλα τα κόμματα του κατεστημένου, τα κόμματα των αστράτευτων και των προσκυνημένων, εναντίον μας. Όλοι εναντίον μας και εμείς εναντίον όλων. Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει δυναμικά τον πολιτικό της αγώνα. Ο σημερινός αποκλεισμός μας ήταν από μόνος του μία Νίκη." (πηγή)

Έχετε δίκιο, κύριοι Χρυσαυγίτες! Το διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας θέλει αλλαγή εκ θεμελίων, κάτι που δεν είναι διόλου εύκολη υπόθεση και χρειάζεται περισσότερο soul building παρά body building. 

Ωστόσο, όταν λέτε ότι θέλετε ν' αλλάξετε εκ βάθρων το διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας πρέπει να συμπεριλάβετε σ' αυτό και την Εκκλησία.  Διότι και το Ιερατείο διεφθαρμένη εξουσία είναι, που συμπορεύεται με το σάπιο κατεστημένο και σιωπά μπροστά σε κραυγαλέες αδικίες, όπως, π.χ., ο αποκλεισμός του υποψήφιου της Χρυσής Αυγής από τη θέση του 7ου αντιπροέδρου της Βουλής. 

Εάν χαϊδεύετε μια Εκκλησία που έχει προ πολλού προδώσει το ρόλο της, που σιωπούσε επί δεκαετίες όταν το σάπιο κατεστημένο καταξέσκιζε τα σωθικά της χώρας, που δεν ύψωσε ποτέ προφητική φωνή εναντίον των επίορκων πολιτικών, τότε δεν θα πάτε πολύ μακριά. Και φοβάμαι πως δεν έχετε το θάρρος να τα βάλετε και με την Εκκλησία. Αυτή την αφήνετε στο απυρόβλητο... Κι όμως, πρόκειται για την πόρνη που περιγράφεται στην Αποκάλυψη του Ιωάννη!

 Αν ήμουνα στη θέση σας, θα προκαλούσα τον Αρχιεπίσκοπο να λάβει δημόσια θέση και να καταδικάσει το αντιδημοκρατικό πραξικόπημα εναντίον της Χρυσής Αυγής. Ιδού η "Ρόδος"! Έχετε τα κότσια; Εδώ σας θέλω!

Όσο για το δήθεν καυστικό σχόλιο του Ηλία Κασιδιάρη στο Twitter, "Οι 23 επικίνδυνοι βουλευτές που ψήφισαν Χρυσή Αυγή να εντοπιστούν από τη CIA και τη MOSSAD, να συλληφθούν και να εξοριστούν πάραυτα στη Μακρόνησο", αυτό είναι για παιδάκια. Οι αληθινοί αγωνιστές δεν έχουν χρόνο για παιχνιδάκια στο Διαδίκτυο. 

Και μια συμβουλή στον Ηλία:  Πρέπει επειγόντως να κάνεις ασκήσεις αυτοσυγκράτησης, διότι στη Βουλή θα δεχτείς σωρεία προκλήσεων και προσβολών, κι αλίμονό σου αν τις αντιμετωπίσεις με γροθιές, δικαιώνοντας έτσι τους ρατσιστές που απέκλεισαν τον εκπρόσωπό σας από τη θέση του Ζ' αντιπροέδρου της Βουλής, σα να ήταν λεπρός.