ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Κυριακή, 17 Ιουνίου 2012

Περασμένες κοροϊδίες και διηγώντας τες να... ξυπνάςΔε φοβάμαι τίποτα, δεν περιμένω θαύματα και δικαιοσύνη από κανένα, είμαι ελεύθερη!
Όποιος κι αν εκλεγεί σήμερα, τη νομοτέλεια δε θα μπορέσει να την ανατρέψει.

Καμία κυβέρνηση δε θα φέρει την Άνοιξη, εφόσον, όπως όλα δείχνουν, δεν έχουμε συνειδητοποιήσει ότι όλο το σύστημα είναι σάπιο, ότι ο λαός ανέχτηκε επί δεκαετίες και συνταυτίστηκε με το σάπιο, ότι συνεχίζει να περιμένει το μάγο με τα δώρα, ότι δε θέλει να πληρώσει για τα λάθη του... Για τέτοια ανευθυνότητα και παιδαριώδη ανωριμότητα μιλάμε.

 Σε κάθε περίπτωση, δεν πιστεύω στη φαυλοδημοκρατία του μίσους και του διχασμού, της δημαγωγίας και της τρομοκρατίας, των αριστερών και των δεξιών, της κομματικής αλληλοϋπονόμευσης και αλληλοεξόντωσης, της ατιμωρησίας και της αδικίας, της συναλλαγής και της διαφθοράς, του βολέματος και της μαγκιάς, της βλακείας και της μ@λ@κίας. 

Καλή τύχη, Έλληνες! Διότι μόνο στην τύχη μπορούμε πια να ελπίζουμε για καλύτερες μέρες όταν δεν τις αξίζουμε κι όταν δεν είμαστε διατεθειμένοι να ομονοήσουμε και να εργαστούμε σκληρά γι' αυτές...