ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2012

Η αντιχριστιανική ορκωμοσία των ΒουλευτώνΒοήθειά μας!

"Ορκίζομαι στο όνομα της Αγίας και Ομοούσιας και Αδιαίρετης Τριάδας να είμαι πιστός στην Πατρίδα και το δημοκρατικό πολίτευμα, να υπακούω στο Σύνταγμα και τους νόμους και να εκπληρώνω ευσυνείδητα τα καθήκοντά μου"

 Ιησούς: "Εγώ δε λέγω υμίν μη ομόσαι όλως... Έστω δε ο λόγος υμών ναι ναι, ου ου· το δε περισσὸν τούτων εκ του πονηρού εστί"! 


Λυπάμαι για την κριτική που θα κάνω, και ζητώ συγνώμη από τους θρησκευόμενους που προσβάλλω την πίστη τους, επιτελώντας, όπως πιστεύω, το χρέος μου απέναντι στην Αλήθεια.
Ωστόσο, δεν φταίνε οι πλανημένοι, αφού άλλοι τους πήραν στο λαιμό τους...

 Για πολλοστή φορά, στο ίδιο σπουδαιογελοίο θεατρικό έργο της (φαυλο)Δημοκρατίας θλιβεροί, μοιραίοι κι άβουλοι θεατές… (Πότε θα ορκιστούν οι επόμενοι εν δυνάμει επίορκοι;)

Οι πρωταγωνιστές ιεράρχες, πλανώντες και πλανώμενοι – αυτόκλητοι εκπρόσωποι ενός τρικέφαλου "θεού", που οι προπάτορές μας σκαρφίστηκαν σε παγανιστικές εποχές, και της συνεπικουρούσης "παρθένου" – έδωσαν μια ακόμη υποκριτική παράσταση δήθεν αγιασμού της Βουλής.

Βαττολογούσαν, ως μη όφειλαν,  ψάλλοντας ύμνους άσχετους με τις επιτακτικές ανάγκες της στιγμής, αφού είναι ανίκανοι, ή δεν τολμούν, ν’ αρθρώσουν μια ένθερμη αυτοσχέδια προσευχή από την καρδιά τους, που να εξορκίζει την τραγική κατάσταση της χώρας μας  – μια προσευχή που θα ξυπνούσε αποχαυνωμένες συνειδήσεις και θα κινητοποιούσε το Σύμπαν υπέρ της χώρας μας…
Δυστυχώς, τυφλοί οδηγούν τυφλούς και η τυπολατρία έχει εκτοπίσει την ουσία, ωιμέ!

Όπως καταλαβαίνετε, η προσευχή του ιερατείου δε διαπερνά το ταβάνι της Βουλής και δε συγκινεί κανέναν από τους φανταστικούς ή πραγματικούς θεούς που μηχανικά επικαλούνται, ενώ ο αγιασμός τους δε μπορεί να καθαγιάσει ούτε τους ίδιους.

Κι ενώ οι περισσότεροι αξιότιμοι  βολευτές προσποιούνται θεοσέβεια, οι αριστερο-προοδευτικοί από δαύτους παρίστανται παθητικά, παρόλο που η κωμικοτραγική παράσταση της θρησκευτικής ορκωμοσίας τους προκαλεί ναυτία.

Κατά τ’ άλλα, οι καθαγιασμένοι πλέον ευσεβείς και ασεβείς εθνοπατέρες ετοιμάζουν τα "μαχαίρια" της γλώσσας για να επιτεθούν με μοχθηρία εναντίον αλλήλων, ως επί αλλοφύλων, δήθεν για τη σωτηρία του έθνους επί του οποίου ασελγούν καθ’ έξη και κατ’ εξακολούθηση επί δεκαετίες...

Νυν υπέρ πάντων οι κενές περιεχομένου θρησκευτικές παραδόσεις, πατριώτες!

Κι αν είναι να πεθάνουμε πνευματικά, κρατώντας ψηλά τη σημαία των υποκριτικών εθνικοθρησκευτικών παραδόσεων, θεία ειν’ η δάφνη. Καθημερινά ο λαός πνευματικά πεθαίνει, ενώ η Ελλάδα κατά διαόλου διολισθαίνει... Βαβαί, παπαί!

Περισσότερα περί αποτελεσματικής προσευχής εδώ.

Δείτε ακόμη πώς ήθελε να ορκιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ τον Οκτώβριο του 2009.

*******