ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Σάββατο, 16 Ιουνίου 2012

Ηλίθια προβοκάτσια από τους Γερμανικούς Financial Times


Ούτε αληθοφανείς προβοκάτσιες δεν είναι ικανοί να στήσουν κάποιοι ανθελληνικοί Γερμανικοί κύκλοι που υπόγεια απεργάζονται την αποπομπή της Ελλάδας από την Ευρωζώνη!

Οι στόχοι είναι προφανείς δια γυμνού οφθαλμού: να προκαλέσουν ζημιά στη ΝΔ και να πριμοδοτήσουν το ΣΥΡΙΖΑ, για τον οποίο ευελπιστούν ότι θα δώσει αφορμές για την έξοδο της χώρας μας από την Ευρωζώνη.

 Κι όμως, οι αριστερές "προοδευτικές" δυνάμεις της χώρας κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν τη χοντροκομμένη προβοκάτσια καθυστερημένων Γερμανικών εγκεφάλων! Αθώα τα παιδιά, βλέπετε, και δεν πάει το μυαλό τους στο πονηρό. Ούτε μπορούν να διαβάσουν πίσω από τις γραμμές. Παίρνουν το δημοσίευμα τοις μετρητοίς, γιατί έτσι τους συμφέρει.

 Παρομοίως και τα λαλίστατα, σε άλλες περιπτώσεις, ΜΜΕ, απέφυγαν να καταγγείλουν ευθέως το κατάπτυστο άρθρο ως προβοκατόρικο. Το κατήγγειλαν μεν ως απαράδεκτη παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας μας, αλλά διατήρησαν επιφυλάξεις και δεν το ξεφώνισαν ως εκ του πονηρού, ως έχον δηλαδή τον αντίθετο στόχο από εκείνον που δήθεν επιδιώκουν.

Ωστόσο, μία και μόνη παράγραφος, "Η Νέα Δημοκρατία έσκησε επί δεκαετίες λάθος πολιτική και είναι συνυπεύθυνη για τη σημερινή μιζέρια", ξεσκεπάζει πέραν πάσης αμφιβολίας τους προβοκάτορες και αποκαλύπτει τους καταχθόνιους στόχους των, δήθεν για το καλό μας.