ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2012

Αντιρατσιστική υστερία μέχρις αίματος από τα ΜΜΕ

Ίνα τι εφρύαξαν τα ΜΜΕ; Διότι η Χρυσή Αυγή, άκουσον-άκουσον, διέπραξε το αποτρόπαιο "ναζιστικό" έγκλημα να δημιουργήσει – ω της ασεβείας! – Τράπεζα Αίματος μόνο για Έλληνες! Άπαγε της βλασφημίας! Μα είναι δυνατόν; 

Αφορίζουν, λοιπόν, μετά βδελυγμίας και ειρωνείας την "ανθρωπιστική" αυτή πρωτοβουλία της Χρυσής Αυγής, και καλούν τους υπεύθυνους αιμολήπτες, γιατρούς και νοσηλευτές, να μην παραβούν τον όρκο τους και να μην παίρνουν αίμα από ανθρώπους που θέλουν να το χαρίσουν μόνο σε Έλληνες! Σου λένε, το αίμα δεν έχει χρώμα! (Δείτε εδώ

Κοίτα να δεις, φίλε μου, που εγώ δεν ήξερα αυτή τη λεπτομέρεια και είχα την ψευδαίσθηση ότι το αίμα έχει χρώμα και μιλάει Ελληνικά! Χρειάστηκε να διαβάσω εδώ  για να το καταλάβω!

Εσύ, αρθρογράφε, έχεις δώσει ποτέ αίμα στη ζωή σου; Μπάαα! Προτίθεσαι να δώσεις στο μέλλον; Τι είπες; Ούτε που το σκέπτεσαι; Τότε λοιπόν άσε στην άκρη τα κηρύγματα. Εκείνος που δίνει το αίμα του έχει και το δικαίωμα να το δώσει σε όποιον αυτός γουστάρει! Γκέκε; 

Για να καταλάβετε, όμως, κι εσείς το μέγεθος του περί ου ο λόγος "ναζιστικού" εγκλήματος, η "φασιστική" Τράπεζα Αίματος της Χ.Α. ξεκίνησε για να καλυφθεί κάποια πραγματική ανάγκη. 

Βρεθήκατε ποτέ στη δυσάρεστη θέση να πρόκειται να χειρουργηθεί συγγενικό σας πρόσωπο και το νοσοκομείο ν’ απαιτεί να φέρετε δύο, τρεις ή και τέσσερις φιάλες αίματος, ανάλογα με την περίπτωση, προτού προχωρήσουν στην εγχείρηση; Και αντιμετωπίσατε τον εφιάλτη να μη μπορείτε να βρείτε το απαιτούμενο αίμα και να καθυστερεί η εγχείρηση, κάτι που μπορεί να είχε μοιραίες συνέπειες για τον ασθενή σας; Εγώ βρέθηκα σε τέτοια δυσάρεστη θέση και εύχομαι να μη βρεθείτε κι εσείς. Μακάρι λοιπόν τότε να γνώριζα ότι θα μπορούσα ν’ απευθυνθώ στην Τράπεζα Αίματος της Χρυσής Αυγής. Δεν θα αγχωνόταν προεγχειρητικά ο άνθρωπός μου και δεν θα κινδύνευε η ζωή του από την καθυστέρηση. 

Διότι δεν είναι πάντα σε θέση οι συγγενείς του ασθενούς να δώσουν αίμα, ιδίως όταν ανήκουν στην ευπαθή ομάδα της τρίτης ηλικίας… Άλλοι παίρνουν χάπια για πίεση, άλλοι για χοληστερίνη, ζάχαρο, κλπ., και δεν τους επιτρέπεται να δώσουν αίμα. Αφήστε που πάνω από την ηλικία των 60 δεν είναι καλοδεχούμενοι ως αιμοδότες. Κάποιοι πάλι δεν έχουν καθόλου συγγενείς. Είναι μοναχικά άτομα που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα. Ποιος θα τρέξει να βρει αίμα γι’ αυτούς; 

Υπάρχει λοιπόν μια πραγματική ανάγκη για αίμα, και η πρωτοβουλία της Χρυσής Αυγής θα έπρεπε να επαινεθεί, αντί ν’ αφοριστεί. Εάν η πρωτοβουλία αλληλεγγύης της Χ.Α. συνιστά ρατσισμό, τότε εξίσου, αν όχι περισσότερο,  καταδικαστέος είναι και ο ρατσισμός των ψευτοπροοδευτικών εναντίον των ομοεθνών τους. 

Θα μου πείτε τι γίνεται με τους αλλοδαπούς που έχουν ανάγκη μετάγγισης αίματος; Μα αυτοί θα μεταγγιστούν βρέξει χιονίσει χωρίς να τους ζητηθούν φιάλες αίματος από συγγενείς ή φίλους! Ακριβώς όπως θα νοσηλευθούν, και νοσηλεύονται, χωρίς να είναι ασφαλισμένοι σε κανένα ασφαλιστικό φορέα, μόνο και μόνο επειδή είναι αλλοδαποί. 

Περιττό να πούμε ότι τα νοσοκομεία δεν δέχονται να νοσηλεύσουν δωρεάν κανέναν ανασφάλιστο Έλληνα. Πρέπει να κόψει το λαιμό του να βρει χρήματα για να πληρώσει. Εδώ δεν υπάρχει καραμπινάτος ανθελληνικός ρατσισμός; Επομένως, δεν υπάρχει πρόβλημα αίματος για τους μετανάστες ούτε θα εγκαταλειφθούν ποτέ στη μοίρα τους αβοήθητοι. Αυτό είναι δεδομένο και καλώς έχει. 

Υπάρχουν ευτυχώς χιλιάδες Έλληνες – καλοί Σαμαρείτες – που προσφέρουν ανιδιοτελώς το αίμα τους χωρίς να προσδιορίζουν ποιος θα το πάρει. Ωστόσο, γιατί θα πρέπει να υπαγορεύσω εγώ ή εσύ στους Χρυσαυγίτες, ή σε οποιονδήποτε άλλο, σε ποιον πρέπει να χαρίσουν το αίμα τους; Ποιος μου δίνει αυτό το δικαίωμα; Δεν υπάρχουν τάχα πολιτικές, κοινωνικές και θρησκευτικές ομάδες που φροντίζουν μόνο τα δικά τους παιδιά; Γιατί αυτούς δεν τους αποκαλούμε ρατσιστές και ναζιστές; 

Γιατί δεν ήταν ναζιστική η ενέργεια του ΠΑΣΟΚ να πετάξει στο δρόμο 55000 ανασφάλιστους stagers που είχαν προσληφθεί επί Νέας Δημοκρατίας με 450 ευρώ μηνιαίως και κάλυπταν πάγιες ανάγκες Υπουργείων και Δημόσιων Οργανισμών; Ή μήπως θ’ αποκαλέσουμε ρατσιστή και ναζιστή τον πατέρα εκείνον που φροντίζει μόνο τα παιδιά του κι όχι τα πεινασμένα παιδιά των μεταναστών που βρίσκονται έξω από την πόρτα του; Αν είναι ρατσισμός να θέλει κανείς να βοηθήσει τους συμπατριώτες του και μόνο, τότε και ο Χριστός ήταν ρατσιστής. Ας θυμηθούμε ένα χαρακτηριστικό περιστατικό: 

«Και ιδού, γυνή Χαναναία, εξελθούσα από των ορίων εκείνων, εκραύγασε προς αυτόν λέγουσα• Ελέησόν με, Κύριε, υιέ του Δαβίδ, η θυγάτηρ μου κακώς δαιμονίζεται. Ο δε δεν απεκρίθη προς αυτήν λόγον. 

Και προσελθόντες οι μαθηταί αυτού, παρεκάλουν αυτόν, λέγοντεςΑπόλυσον αυτήν, διότι κράζει όπισθεν ημών. Ο δε αποκριθείς είπε: Δεν απεστάλην ειμή εις τα πρόβατα τα απολωλότα του οίκου Ισραήλ. 

Η δε ελθούσα προσεκύνει αυτόν, λέγουσα: Κύριε, βοήθει μοι. Ο δε αποκριθείς είπε: Δεν είναι καλόν να λάβει τις τον άρτον των τέκνων και να ρίψη εις τα κυνάρια.  

Η δε είπε: Ναι, Κύριε,  αλλά και τα κυνάρια τρώγουσιν από των ψιχίων των πιπτόντων από της τραπέζης των κυρίων αυτών. 

Τότε αποκριθείς ο Ιησούς είπε προς αυτήν: Ω γύναι, μεγάλη σου η πίστις ας γίνει εις σε ως θέλεις. Και ιατρεύθη η θυγάτηρ αυτής από της ώρας εκείνης.» (Κατά Ματθαίον 15: 22-28)

Ο ίδιος ο Ιησούς, λοιπόν, θεωρούσε τους συμπατριώτες του τέκνα και τους ξένους κυνάρια! Ο άρτος έπρεπε πρώτα να θρέψει τα τέκνα. Τα κυνάρια, δηλαδή οι ειδωλολάτρες, που σαν άλλα κυνάρια λάτρευαν οστά αποθανόντων, θα έπαιρναν ό,τι ψίχουλα έπεφταν κάτω από το τραπέζι. 

Δεν είμαι υπέρ των φυλετικών διακρίσεων ή οποιωνδήποτε διακρίσεων. Όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι - πολύτιμες ψυχές κατ’ εικόνα και ομοίωση Θεού. Όμως δεν παραγνωρίζω τις ανθρώπινες αδυναμίες – αφού δεν έχουμε γίνει ακόμη άγιοι – να υποστηρίζουμε περισσότερο το συγγενή μας, τον εξ αίματος αδελφό, από το γείτονα. Ε, αυτό κάνουν και οι Χρυσαυγίτες. Τίποτα το παράλογο. 

 Αφύσικο είναι το άλλο άκρο στο οποίο μας έχει εξωθήσει η ψευτοπροοδευτική αριστερή κουλτούρα της παγκοσμιοποίησης: να γίνουμε ρατσιστές και φασίστες εναντίον εκείνων που αγαπούν το έθνος τους περισσότερο από εμάς. Να μισούμε τους ομοεθνείς ενώ αγαπούμε τους μετανάστες! Δυστυχώς σ’ αυτό το επικίνδυνο άκρο έχουμε διολισθήσει, και ήταν θέμα χρόνου να υπάρξει εξισορροπητική αντίδραση προς την αντίθετη κατεύθυνση, μια αντίδραση που εκφράζεται από τα μέλη της Χρυσής Αυγής. 

Αγαπητοί Χρυσαυγίτες! Εγώ προσωπικά σας ευχαριστώ για το αίμα που δίνετε, για όποιους κι αν το δίνετε! Νάστε πάντα υγιείς και να προσφέρετε ακόμη και το αίμα σας. Προσοχή όμως, μην παρεκτρέπεστε σε βίαια επεισόδια. Δεν είναι όλοι οι μετανάστες κακοί ούτε όλοι οι Έλληνες καλοίΑντισταθείτε στο κακό απ' όπου κι αν προέρχεται χωρίς να χρησιμοποιείτε βία! Μόνον έτσι θα προσφέρετε κάτι θετικό στη χώρα μας.