ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τρίτη, 10 Ιουλίου 2012

Ο Τέρενς Κουίκ κήρυξε πόλεμο κατά των "βαρβάρων"!Ναι, αυτός ο 65χρονος γλοιώδης τύπος, που επί δεκαετίες μέσα από κρατικά και ιδιωτικά κανάλια υπηρέτησε πιστά το σάπιο πολιτικο-οικονομικό κατεστημένο που μας βούλιαξε στην ηθική και οικονομική χρεοκοπία, τώρα το παίζει αντιστασιακός και εν δυνάμει ελευθερωτής!

Βρε τι γέλια μετά εμέτων έκανα ακούγοντας το επαναστατικό λογύδριό του στη Βουλή δε μπορώ να σας περιγράψω. Δάκρυσα, βέβαια όταν αναφέρθηκε στους αδικημένους υπαλλήλους της Βουλής με τόση ευαισθησία και κατανόηση. Ξέχασε όμως να τους χαρίσει κάνα δυο προσεχείς βολευτικές του αποζημιώσεις, έτσι για χαρτζιλίκι, για μια μπύρα βρε αδελφέ!

Αυτός, λοιπόν, ο γλοιώδης τύπος θα πολεμήσει, μαζί με το κόμμα των 20 αλλοπαρμένων «Ανεξάρτητων Ελλήνων» στο οποίο ανήκει,  τους βαρβάρους μέσα κι έξω από τη Βουλή, ως 200!

Έτσι, μάθαμε επισήμως από τον υπερπατριώτη Κουίκ ότι το Κοινοβούλιο δεν είναι χώρος όπου από κοινού βουλεύονται, διαβουλεύονται και συναποφασίζουν οι 300 εθνοπατέρες, αλλά πεδίο μάχης, δηλαδή αρένα εμφυλίου, όπου οι αντιπολιτευόμενοι κηρύττουν αμείλικτο πόλεμο κατά των συμπολιτευόμενων για να σώσουν την Ελλάδα και τους Έλληνες από τα νύχια τους.

Διότι, αν δεν το έχετε καταλάβει ακόμη, ο ελληνικός λαός υποφέρει από μια σπάνια αρρώστια που λέγεται δημοκρατική διαστροφή, όπου όταν προσέρχεται στην κάλπη ψηφίζει για να τον κυβερνήσουν προδότες, κλέφτες, απατεώνες, ξεπουλημένους και δοσίλογους, δηλαδή διαβόλους μεταμορφωμένους, ενώ, μαζοχιστικώς πως, στέλνει στην αντιπολίτευση όλους τους έντιμους πατριώτες, τα αγγελούδια της πολιτικής, για να πετροβολάνε τους πρώτους μόλις πάνε να βάλουν κάνα πετραδάκι για ν’ αναστηλώσουν το καταρρέον "δημοκρατικά" ελληνικό οικοδόμημα του Καφριστάν.

Εσείς όμως μη διαμαρτύρεστε που η θεά "Δημοκρατία" πάσχει από σχιζοφρένεια! Έτσι τη θέλουν οι αφέντες της γης για να διευκολύνονται οι καταχθόνιοι στόχοι τους, ήγουν ο διχασμός, κατακερματισμός και διάλυση των κρατών εθνών, ώστε να επακολουθεί το αυτονόητο πλιάτσικο.

Μελετήστε τώρα προσεκτικά το επαναστατικό λογύδριο του γλοιώδους, με το συμπάθιο, κοινοβολευτικού εκπροσώπου των "Ανεξάρτητων" Ελλήνων:

ΤΕΡΕΝΣ ΣΠΕΝΣΕΡ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΙΚ: «Σας ευχαριστώ πολύ. Κύριε Πρόεδρε, θέλω να καταθέσω στη Γραμματεία της Βουλής ένα απόσπασμα από την ομιλία του Αρχηγού του ΠΑ.ΣΟ.Κ., του κ. Βενιζέλου, ο οποίος χθες απευθυνόμενος γενικότερα στην Αντιπολίτευση μίλησε για υπονομευτές. Και θέλω να του πω ότι εάν η Αντιπολίτευση είναι υπονομευτές, επειδή μπαίνουμε όρθιοι ανάμεσα σε εκείνους που υπονομεύουν την Ελλάδα και την εθνική κυριαρχία της, τότε ναι, είμαστε περήφανοι κι εγώ προσωπικά που είμαι υπονομευτής εκείνων που θέλουν να υπονομεύσουν την πατρίδα μου. 

Κι όχι μόνον αυτό, αλλά είναι υποχρέωσή μου, γιατί αυτή ήταν η εντολή που δόθηκε στις εκλογές και στις 6 Μαΐου και στις 17 Ιουνίου. Μπήκε φραγμός ανάμεσα σε εκείνους οι οποίοι εκχωρούν την εθνική κυριαρχία, σε εκείνους οι οποίοι εκποιούν τα ασημικά της πατρίδας. Συνεπώς, ναι, υπολογίστε μας σαν υπονομευτές και υπολογίστε μας σαν τα «κακά παιδιά» της Βουλής, όπως λέγαμε και προεκλογικά.

Και από εκεί και πέρα, επειδή είναι τομέας ευθύνης μου στους Ανεξάρτητους Έλληνες η εξωτερική πολιτική – μάλιστα έχω ζητήσει την Πέμπτη να δω τον Υπουργό Εξωτερικών και θα έχω στις 13.30 ραντεβού μαζί του πρέπει να ξεκινήσουμε τα θέματα της εξωτερικής πολιτικής.

Ο Πρόεδρος του κινήματος και όλοι εμείς οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είχαμε πει ότι μετεκλογικά σε ο,τιδήποτε έχει να κάνει με θετικές κατευθύνσεις, με ρεαλιστικές κατευθύνσεις, με πράγματα που θα βοηθήσουν την Ελλάδα, εμείς θα σταθούμε δίπλα.

Ακούσαμε για τα θέματα της ΑΟΖ και λέμε προχωρήστε, αλλά με χρονοδιάγραμμα, με το σύμπλεγμα της Μεγίστης, με αυτά που κατά καιρούς ακούμε και διαβάζουμε από σοφούς ανθρώπους για το θέμα, όπως ο Σταύρος ο Λυγερός ή ο Θόδωρος ο Καριώτης και όχι μόνον ή ο Αντώνης ο Φώσκολος. Προχωρήστε. Με αυτές τις προϋποθέσεις, όμως.

Αλλά από την άλλη πλευρά ακούω των Υπουργό Εξωτερικών να λέει ότι θα φτιάξει και μια διεθνή επιτροπή για να καθορίσουμε το νέο δόγμα εξωτερικής πολιτικής και μένω εμβρόντητος. Δηλαδή, θα φωνάξουμε την παρέα, θα φωνάξουμε τους ξένους για να μας πουν πώς εμείς θα πορευόμεθα στην εξωτερική μας πολιτική;

Αυτό μπορεί να σταθεί στη λογική κανενός Έλληνα ο οποίος έχει ως γνώμονα στην εξωτερική του πολιτική, την ιστορία του, τους αγώνες του, το αίμα που χύθηκε; Ήμασταν μία χώρα η οποία ποτέ δεν ζητούσε επεκτατικά να κινηθεί. Πάντοτε κινούταν αμυντικά και έχει μία ιστορία την οποία δεν θα την καθοδηγήσει καμία επιτροπή και κανένας ξένος παράγοντας.

Απορώ που δεν βρέθηκε ένας να δώσει απάντηση στον κ. Αβραμόπουλο. Μετά ο Υπουργός του Πρωθυπουργού –ο οποίος για την ονομασία της λέξης το 1993 γκρέμισε μία Κυβέρνηση- μας μίλησε για σύνθετη ονομασία.

Δεν θα κάνουμε πίσω σε σχέση με αυτά που λέγαμε προεκλογικά. Θυμάμαι πολύ καλά τι έλεγα στις συνεντεύξεις μου. Η Μακεδονία είναι ελληνική. Η Μακεδονία είναι μία. Δεν την εκχωρούμε στα Σκόπια.

"Βαρντάσκα" για μας και αν θέλουν σύνθετη ονομασία, να κοιτάξουν στο συρτάρι του κ. Αβραμόπουλου. Μίλησε για την Τουρκία, αλλά δεν άκουσα κουβέντα για τη Θράκη, δεν άκουσα κουβέντα για το Προξενείο της Κομοτηνής, δεν άκουσα κουβέντα για τις βόλτες του "Γκρίζου Λύκου", δεν άκουσα κουβέντα για τις συμπεριφορές του τουρκικού παράγοντα ακόμη και σε βάρος Ελληνίδων, όπως η ηρωική δασκάλα Χαρά Νικοπούλου, η οποία από φέτος θα είναι ξανά εκεί.

Τα μνημόνια έκλεισαν στην Κομοτηνή την ελληνική βιβλιοθήκη τη στιγμή που την επόμενη ημέρα άνοιγε η βιβλιοθήκη τουρκικής γλώσσας.

Φαντάζομαι ότι ο κ. Αβραμόπουλος και ο κ. Καράογλου - ο αρμόδιος Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης- θα πρέπει να συγχαρούν ιδιαίτερα τον σκιώδη Υπουργό Μακεδονίας και Θράκης κ. Χατζηοσμάν και συγκεκριμένα της Θράκης. Ήταν από τις καλύτερες κινήσεις που θα μπορούσε να κάνει ο κ. Βενιζέλος.

Θα καταθέσω για τα Πρακτικά τη σχετική φωτογραφία για να μπει στο αρχείο. Επίσης να θυμηθώ να στείλω μία ομπρέλα στον κ. Χατζηοσμάν σαν αυτή που κρατούσε ως ορντινάτζα όταν είχε έλθει επίσκεψη ο Τούρκος πρέσβης.

Επίσης, θα καταθέσω για τα Πρακτικά την ανακοίνωση του μουφτή τους στην οποία αναφέρει "ήλθε ο πρέσβης μας".

Ομογένεια. Αναφέρθηκε ο κύριος Υπουργός Εξωτερικών. Ωραία τα λόγια. Να τους κολακέψουμε. Ορθώς. Αν και δεν χρειάζεται γιατί οι ομογενείς πάντοτε παρεμβαίνουν υπέρ των εθνικών μας θεμάτων πριν καν το ζητήσουμε. Δεν είπε όμως κουβέντα για το αυτονόητο: για την ψήφο, που την γυρεύουν επί δεκαετίες οι ομογενείς και κανείς δεν τους τη δίνει.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεσμεύονται ότι θα φέρουμε πρόταση νόμου. Το θέμα της ψήφου των ομογενών πρέπει να λυθεί εδώ και τώρα.

Κύπρος. Ακούσατε εδώ στη Βουλή να καταδικάζεται ο τουρκοκυπριακός παράγοντας, ο οποίος λοιδόρησε την Κυπριακή Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης αυτό το εξάμηνο; Ακούσατε τον Υπουργό Εξωτερικών – αν και όφειλε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός να το κάνει να δίνει απάντηση στον κ. Κάμερον ο οποίος λοιδόρησε τους Έλληνες με τη γνωστή του δήλωση πριν από μερικές μέρες; Τι θα τον πείραζε τον κ. Σαμαρά να πάρει τηλέφωνο τον κ. Κάμερον και να του πει "μην προσβάλλεις έτσι έναν ολόκληρο λαό";

Στο κάτω-κάτω, κύριε Πρωθυπουργέ, δεν σας κρατάνε σακούλες της SIEMENS από πλευράς Αγγλίας για να του κάνετε μια παρατήρηση. Εντάξει, για την κ. Μέρκελ το καταλαβαίνω, εκεί θα έχετε κάποια ζόρια. Αλλά με τον Κάμερον γιατί; Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, το θέμα είναι ότι διανύουμε μια νέα εποχή Θατσερισμού εδώ στην Ελλάδα. Την ξεκίνησε το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου, αυτό το νεοφιλελεύθερο, την ακολούθησε ο κ. Βενιζέλος, προσχώρησε σε αυτή την ιδέα ο κ. Σαμαράς και εμπλέκεται –και αυτό είναι παγκόσμια πρωτοτυπία- και ένα κόμμα της Αριστεράς, η ΔΗΜΑΡ.

Την ώρα που ο Πρωθυπουργός στην ομιλία του μίλαγε για αλήθεια, προοπτική, ελπίδα και κουράγιο, εμένα ερχόντουσαν άλλες λέξεις στο μυαλό μου: ψέμα, αδιέξοδο, δυστυχία, αγανάκτηση.

Θα καταθέσω για τα Πρακτικά δηλώσεις του κ. Σαμαρά στις 22.3.2012 στον συνάδελφο κ. Κοτταρίδη στον ΑΝΤ1: "Το μεγαλύτερο σκάνδαλο της Μεταπολίτευσης δεν γίνεται να μείνει ατιμώρητο". Περιμένω στη δευτερολογία του να ακούσω αυτό που είπε ως προεκλογικό "τυράκι" για κάποιους οι οποίοι δυστυχώς τον πίστεψαν.

Από εκεί και πέρα ποια είναι η προοπτική; Είναι σαφές ότι έχουμε μπροστά μας το σούπερ-μάρκετ ΑΒ. Και δεν αναφέρομαι στο γνωστό, αλλά αναφέρομαι στο σούπερ-μάρκετ Αντώνης-Βαγγέλης, με ολίγον Φώτης, όπου στα ράφια έχουν μπει διάφορα για εκποίηση. Έχει μπει η Δ.Ε.Η., η ενέργεια, τα νερά, τα λιμάνια, οι μαρίνες ήδη έχουμε δώσει τη μαρίνα της Μυτιλήνης σε Τούρκο τα αεροδρόμια, η δημόσια ακίνητη περιουσία. Θα καταθέσω για τα Πρακτικά σχετικά έγγραφα τα οποία αποδεικνύουν τι καλά που πέρασαν οι Αργεντίνοι για παράδειγμα όταν εκχώρησαν τα νερά τους. Υπενθυμίζω ότι ο επόμενος παγκόσμιος πόλεμος θα γίνει για τα νερά και όχι για τα πετρέλαια.

Εντάξει, δεν είναι ανάγκη να κουνάει τόσο πολύ την ουρά του ο Πρωθυπουργός, να δίνει και τα φιλέτα που δεν του ζήτησαν. Βέβαια, ο Υπουργός Οικονομικών, κ. Στουρνάρας χθες στα είκοσι πέντε λεπτά ομιλίας του δεν νομίζω ότι θύμιζε Υπουργό Οικονομικών. Θα έλεγα ότι θύμιζε έναν sales manager, έναν διευθυντή πωλήσεων πολυεθνικής εταιρείας. Έφθασε στο σημείο να μιλήσει –  και κανείς δεν αντέδρασε για ενοικίαση περιφερειακών νοσοκομείων σε ιδιώτες. Κανείς δεν είπε κουβέντα.

Και οι γερμανικές αποζημιώσεις, κύριε Υπουργέ των Οικονομικών, είναι δική σας αρμοδιότητα. Εκατό δισεκατομμύρια είναι αυτά, την ώρα που πεθαίνουν άνθρωποι για μια χούφτα ευρώ που δεν έχουν να αγοράσουν φάρμακα για τον καρκίνο.

Εμείς είμαστε είκοσι. Σας διαβεβαιώ, όμως, κύριοι της συγκυβέρνησης, ότι θα πολεμήσουμε σαν διακόσιοι μέσα στη Βουλή και σαν πολλά εκατομμύρια έξω μαζί με τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Θα δώσουμε τη μάχη μας. Θα είμαστε τα κακά παιδιά. Ναι, θα είμαστε το αντίπαλό σας δέος.

Η Ελλάδα δεν εκχωρείται. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα πάρουν πίσω την Ελλάδα μια που εσείς τη δίνετε. Ευχαριστώ πολύ.»

OLE, OLE!