ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2012

Τα Σόδομα και τα Γόμορρα ωχριούν μπροστά στο σήμερα!


Τα μάθατε; Η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς εκπονεί πρόγραμμα αναφορικά με τα "προβλήματα" που αντιμετωπίζουν οι ομοφυλόφιλοι νέοι στην ελληνική κοινωνία! Τους περίσσεψαν φαίνεται κονδύλια από τα χαράτσια και τους φόρους που μας έχουν γονατίσει!

Ντροπή σας εφιάλτες! Ντροπή σας δολοφόνοι πατροπαράδοτων αρχών και αξιών, που στήριξαν τις κοινωνίες μέχρι σήμερα. Αυτό είναι το πρόβλημα της κοινωνίας, ρε; Ποιος διάολο νοιάζεται να μάθει πώς μαμιέται ο ένας κι ο άλλος; Δεν πάνε να μαμηθούν από όποια τρύπα γουστάρουν, και ας  μας αφήσουν ήσυχους να βιώνουμε το καθημερινό δράμα μας μέσα στην κόλαση που φιλοτεχνήσατε για μας...

Ώστε δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα που βασανίζουν τους  εξαθλιωμένους πολίτες για ν' αντιμετωπίσετε, ε; Θέλετε να σας δώσω μια ιδέα; Γιατί δε φτιάχνετε ανοιχτή γραμμή για υποστήριξη εκείνων που τρελαίνοται από τους μηχανόβιους με τις σπασμένες εξατμίσεις; Όλη η Ελλάδα (κοινώς Καφριστάν) υποφέρει από δαύτους. Εσείς τι διάολο κάνετε για ν' ανακουφίσετε τους πολίτες από την τρομερή ηχορύπανση;  Προφανώς ΤΙΠΟΤΑ, διότι έχετε άλλες προτεραιότητες! Γι αυτό πάμε από το κακό στο χειρότερο...

 Ιδού η κατάπτυστη απόφαση. Διαβάστε και φρίξτε! Εγώ, πάντως, βγήκα από τα ρούχα μου όταν τη διάβασα!


Πρόγραμμα με θέμα τη Σεξουαλική Διαφορετικότητα: "Ζούμε όπως κι εσύ" !

Η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς στο πλαίσιο της πολιτικής της για την καταπολέμηση των κοινωνικών διακρίσεων και τη βελτίωση της καθημερινότητας των νέων, εκπονεί πρόγραμμα με αντικείμενο την προώθηση του σεβασμού στη σεξουαλική διαφορετικότητα αποσκοπώντας στην εκκίνηση του δημόσιου διαλόγου αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομοφυλόφιλοι νέοι στην ελληνική κοινωνία. Το πρόγραμμα με τίτλο "Ζούμε όπως κι εσύ" υλοποιείται για το 2012 σε συνεργασία με τον μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα φορέα "Θετική Φωνή".

Η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς, επιδιώκει μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος να επικοινωνήσει τόσο στις νέες και στους νέους όσο και στην ευρύτερη κοινωνία το μήνυμα ότι η σεξουαλική διαφορετικότητα είναι δικαίωμα και δεν πρέπει να αποτελεί αιτία διακρίσεων και κοινωνικού αποκλεισμού, εμποδίζοντας τελικά τους νέους ομοφυλόφιλους να "ζουν όπως και οι άλλοι". Φαινόμενα όπως η βία, σωματική και ψυχολογική, και ο ρατσισμός, που συχνά στιγματίζουν τους νέους και τους οδηγούν στο περιθώριο ακόμα και στην αυτοκτονία, θα αναδειχθούν στο πλαίσιο του προγράμματος με σκοπό να αναζητηθούν τρόποι αντιμετώπισής τους.

Ο σεβασμός στη διαφορετικότητα, η καταπολέμηση των διακρίσεων και η προώθηση ενός συστήματος αξιών με σκοπό την κατανόηση των κοινωνικών ωφελειών που προκύπτουν από την διαφορετικότητα κάθε μορφής αποτελεί άλλωστε και μία από τις θεμελιώδεις αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ένα συνεχές ζητούμενο στο πλαίσιο μιας ευνομούμενης ευρωπαϊκής κοινωνίας με ανθρώπινο πρόσωπο.

Το πρώτο στάδιο του προγράμματος συνίσταται στη διοργάνωση εκστρατείας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης με στόχο να προβάλλει την εικόνα της συντροφικότητας μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου και να εξοικειώσει την κοινή γνώμη με αυτήν την καθημερινή και ανθρώπινη διάσταση της σχέσης μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου, σε αντίθεση με το συχνά προβεβλημένο από τα ΜΜΕ και άλλες πηγές στερεότυπο σχέσης που ενέχει χαρακτήρα χυδαιότητας ή αποτελεί αντικείμενο διακωμώδησης ή κοινωνικού στιγματισμού.

Η εκστρατεία περιλαμβάνει καταχωρήσεις δημιουργικών στον τύπο, διανομή φυλλαδίων και άλλου ενημερωτικού υλικού στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις καθώς και τη διοργάνωση ημερίδων με θέμα τη συμβίωση των gay και των λεσβιών εφήβων με τις οικογένειές τους μετά την ανακοίνωση της σεξουαλικής τους ταυτότητας (coming out), με σκοπό τη στήριξη των ίδιων και την ευαισθητοποίηση των οικογενειών τους.

Η επιλογή εκπόνησης του εν λόγω προγράμματος αποτελεί ένα ρηξικέλευθο βήμα υπέρ της προάσπισης των δικαιωμάτων των νέων που διεκδικούν τον σεβασμό στη διαφορετικότητα της σεξουαλικής τους ταυτότητας που πραγματοποιείται για πρώτη φορά από κρατικό φορέα, το οποίο φιλοδοξεί να αποτελέσει ταυτόχρονα ένα νέο δίαυλο προσέγγισης και επικοινωνίας με ένα σημαντικό μέρος της νεολαίας που υφίσταται διακρίσεις.

Ημερίδες έχουν πραγματοποιηθεί: σε Θεσσαλονίκη και Ξάνθη.

ΖΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΣΥ (Διαφορετικότητα στους Νέους)

ΖΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΣΥ (Διαφορετικότητα στις Νέες)

ΖΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΣΥ (Λίγα Λόγια)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ »
  
Κι αφού ζείτε, ρε, όπως κι εγώ, ποιος ο λόγος της σπουδαιογελοίας αυτοπροβολής σας;
Ώστε προκύπτουν ωφέλειες από τη σεξουαλική διαφορετικότητα κάθε μορφής, ε; Σαν ποιες; Η ενίσχυση της υπογεννητικότητας; Υποψιάζομαι ότι οι σπόνσορές σας είναι εκείνοι που ανησυχούν για τον υπερπληθυσμό του πλανήτη...

Ε όχι, λοιπόν! Δε θα με κάνετε σώνει και καλά να σεβαστώ τη διαστροφή! Δεν θα με αναγκάσετε να χειροκροτήσω το αφύσικο.  Δεν περιφρονώ τους ομοφυλόφιλους ως ανθρώπινα όντα,  αλλά σιχαίνομαι τα καρναβάλια των gay parades και τη διαφήμιση της διαστροφής τους ή της αναπηρίας τους. Ας κάνουν ό,τι θέλουν στην κρεβατοκάμαρά τους, κι ας μη μας προκαλούν.  Με τα δημόσια καραγκιοζιλίκια τους, μόνοι τους αυτογελοιοποιούνται και περιθωριοποιούνται.

Σεβασμός στη  σεξουαλική διαφορετικότητα, ε; Μα και ο παιδόφιλος σεξουαλικά διαφορετικός είναι ο καημένος. Έτσι όπως πάτε, σε λίγο θα εκπονήσετε πρόγραμμα για σεβασμό στους παιδόφιλους, και μετά και στους κτηνοβάτες! Γιατί όχι; Πού σταματάει ο σεβασμός ο δικός σας στη σεξουαλική διαφορετικότητα; Α, ναι, πότε θα εκπονήσετε πρόγραμμα σεβασμού προς τους μαλάκες; Αυτοί είναι η πλειοψηφία! Γιατί τους αφήσατε απ' εξω; Γιατί δε σέβεστε τη σεξουαλική διαφορετικότητά τους, ρε; Άντε να κουρεύεστε παλιορατσιστές!

 Ωρέ τι έχουν να δουν τα μάτια μας...