ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Σάββατο, 14 Ιουλίου 2012

Το κόκκινο μεταναστευτικό ευαγγέλιο της Αλέκας Παπαρήγα


Χαράς ευαγγέλια για τους μετανάστες στη χθεσινή ομιλία της Αλέκας Παπαρήγα στο Πάρκο Φιξ στα Πατήσια, στο πλαίσιο των πολιτικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων για Έλληνες και ξένους εργαζόμενους που διοργανώνει η Κομματική Οργάνωση Αττικής του κομμουνιστικού κόμματος. 

Η κ.Παπαρήγα διακήρυξε τη διεθνιστική αλληλεγγύη του ΚΚΕ στους μετανάστες και στις μετανάστριες που οδηγήθηκαν «με τον πιο βίαιο τρόπο στην προσφυγιά, στην ξενιτιά, εξαιτίας πολέμων, πείνας, φασιστικών δικτατορικών καθεστώτων και διωγμών». 

«Χωρίς να ωραιοποιούμε ένα υπαρκτό πρόβλημα, ξεκαθαρίζουμε ότι απορρίπτουμε τον ρατσισμό, τον εθνικισμό, την ξενοφοβία, κάθε πολιτική και πρακτική του "διαίρει και βασίλευε", κάθε ενέργεια που οδηγεί στην καλλιέργεια έχθρας ανάμεσα στους λαούς.» 

«Και εμείς στις χώρες μας να αναπτύσσουμε κίνημα διεθνιστικής αλληλεγγύης, έμπρακτης ηθικής και υλικής βοήθειας.»

 Η γγ της ΚΕ του ΚΚΕ τάχθηκε υπέρ της φύλαξης των συνόρων τονίζοντας, ταυτόχρονα, ότι από μόνη της αυτή δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τα μεγάλα κύματα προσφύγων και πρόσθεσε ότι «ακόμα και αν ληφθούν κάποια άμεσα μέτρα ανακούφισης του προβλήματος, χρειάζεται ριζική αντίθεση και απειθαρχία στον Κανονισμό Δουβλίνο 2 και τη συνθήκη Σένγκεν που ευθύνονται για τον εγκλωβισμό εκατοντάδων χιλιάδων μεταναστών». 

«Είμαστε ριζικά αντίθετοι στην καταστολή σε βάρος των μεταναστών τόσο στα σύνορα όσο και στο εσωτερικό, που είναι και αντιλαϊκή αλλά και αδιέξοδη», είπε η κ. Παπαρήγα.

Μιλώντας για άμεσα μέτρα ανακούφισης η γγ της ΚΕ του ΚΚΕ έκανε λόγο για: 

Διευκόλυνση της εξόδου των μεταναστών - προσφύγων προς τα κράτη - μέλη της ΕΕ που επιθυμούν. 

Δημιουργία ανθρώπινων, ανοικτών, υγιεινών και δημόσιων χώρων προσωρινής φιλοξενίας μεταναστών, με παροχή ιατροφαρμακευτικής φροντίδας. 

Ειδική φροντίδα για γυναίκες εγκύους, ανήλικα παιδιά, θύματα κυκλωμάτων διακίνησης ανθρώπων και απαγόρευση της απέλασής τους. 

Νομιμοποίηση των μεταναστών που ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα και έχουν δημιουργήσει βασικούς δεσμούς με την χώρα, έχουν δημιουργήσει οικογένεια. 

Απλοποίηση των διαδικασιών ανανέωσης, αποσύνδεση από τη συγκέντρωση αριθμού ενσήμων και σύμβαση με εργοδότη. Κατάργηση των παράβολων και προστίμων. 

Ισότιμη πρόσβαση στην δημόσια και δωρεάν υγεία, πρόνοια, παιδεία, ανεξάρτητα από τα νομιμοποιητικά έγγραφα. 

Ίσα εργατικά, ασφαλιστικά, κοινωνικά δικαιώματα. Δυνατότητα μεταφοράς των ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων από και προς τις χώρες προέλευσης με την υπογραφή διακρατικών συμφωνιών. 

Υπογραφή διμερών διακρατικών συμφωνιών με όλες τις χώρες από τις οποίες προέρχεται μεγάλος αριθμός υπηκόων τους στην Ελλάδα για την αντιμετώπιση, όσο είναι δυνατόν, των προβλημάτων μετανάστευσης. 

«Ο αγώνας για το μεταναστευτικό σε τελευταία ανάλυση είναι αγώνας αντιιμπεριαλιστικός, αντικαπιταλιστικός», κατέληξε η κ. Παπαρήγα. (πηγή: ethnos.gr)

Είδατε πουθενά να γίνεται μνεία για υποχρεώσεις των μεταναστών εκτός από δικαιώματα;

Διαβάζοντας αυτά, και τα όσα χάριν συντομίας παρέλειψα, αναρωτιέμαι: τι πίνουν εκεί στο ΚΚΕ, και ποια είναι τα υψηλά, αόρατα αφεντικά-χρηματοδότες τους απ' όπου παίρνουν εντολές;

Αναρωτιέμαι, επίσης, πόση οικονομική και υλική βοήθεια έχει προσφέρει το ΚΚΕ στους μετανάστες τα τελευταία 20 χρόνια, εκτός από την ανέξοδη φιλομεταναστευτική ρητορεία του; 

Επιτρέψτε μου, τώρα, να συμπληρώσω όσα εκ παραδρομής παρέλειψε η φιλεύσπλαχνη Αλέκα Παπαρήγα:

1. Να δημευθούν τα περισσότερα του ενός σπίτια που διαθέτουν οι Έλληνες για να στεγαστούν οι μετανάστες, σύμφωνα με το ευαγγελικό ο έχων δύο χιτώνες να δώσει τον ένα.

2. Να τριπλασιαστούν οι ασφαλιστικές εισφορές των Ελλήνων εργαζόμενων - όσων ακόμη έχουν εργασία -  ώστε να επαρκούν για την πλήρη και δωρεάν πρόσβαση στη δημόσια υγεία όλων των μεταναστών ανεξαρτήτως αριθμού ενσήμων και νομιμοποιητικών εγγράφων.

3. Ν' απαγορευθεί η περίθαλψη στα δημόσια νοσοκομεία Ελλήνων με εισόδημα πάνω από 12.000 ευρώ ετησίως και να παραπέμπονται σε ιδιωτικές κλινικές, ώστε να περισσεύουν κρεβάτια για τους μετανάστες μας.

4. Να κατοχυρωθεί και επισήμως δια νόμου η πλήρης φορολογική ασυλία των μεταναστών καθώς και η δωρεάν αποστολή μέσω τραπεζών προς τις χώρες τους των αφορολόγητων χρημάτων που κερδίζουν, κάτι άλλωστε που γίνεται στη ζούλα μέχρι σήμερα.

5. Να νομιμοποιηθούν τα επί πεζοδρομίων, πλατειών και πάρκων υπαίθρια καταστήματα των λαθρομεταναστών και να εξαιρεθούν κάθε υποχρέωσης χορήγησης αποδείξεων για τις πωλήσεις τους.

6. Να απαλλάσσονται δια νόμου από την υποχρέωση στρατιωτικής θητείας οι μετανάστες, τα παιδιά τους και τα παιδιά των παιδιών τους.

7. Να παίρνουν απαξάπαντες σύνταξη όσοι βρίσκονται  στην Ελλάδα κατά τη συμπλήρωση του εξηκοστού έτους της ηλικίας τους, ανεξαρτήτως χρόνου εργασίας και ασφαλιστικών εισφορών.

8. Να χορηγούνται πολυτεκνικά επιδόματα σε όλους τους μετανάστες με περισσότερα των τριών τέκνα, ανεξαρτήτως νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής.

9. Να αθωώνονται με συνοπτικές δικαστικές διαδικασίες όλοι οι κακοποιοί και μαχαιροβγάλτες μετανάστες, διότι εγκληματούν επειδή πεινάνε.

10. Να μετατραπούν οι μισές εκκλησίες της Ελλάδας σε τζαμιά.

11. Να δημιουργηθούν μουσουλμανικά νεκροταφεία σε κάθε πόλη και χωριό της Ελλάδας.

12. Να τεθεί εκτός νόμου η "φασιστική ρατσιστική" Χρυσή Αυγή και να κηρυχθεί επισήμως αμείλικτος πόλεμος εναντίον τους.

Αυτά τα ολίγα από μένα, καθότι όπως ξέρετε μελετάω τις Γραφές κι εκεί βρήκα και το εξής σχετικό εδάφιο:
«Ο ξένος, ο παροικών με σας, θέλει είσθαι εις εσάς ως ο αυτόχθων, και θέλεις αγαπά αυτόν ως σεαυτόν· διότι ξένοι εστάθητε εν γη Αιγύπτου. Εγώ είμαι Κύριος ο Θεός σας.» (Λευιτικός 19:34)

Βέβαια, το ΚΚΕ έχει αναβαθμίσει την εντολή, αντιμετωπίζοντας τον ξένο ως ανώτερο του αυτόχθονος και προτρέποντάς μας ν' αγαπάμε αυτόν περισσότερο από τον εαυτό μας! 
Καλά, αυτοί πάνε κατ' ευθείαν στον παράδεισο! Εμείς οι ρατσιστές τι θ' απογίνουμε, πατριώτες;

Ζήτω η κόκκινη διεθνιστική αλληλεγγύη με ξένα κόλλυβα από τον επάρατο καπιταλισμό! 
Ζήτω η "πολυπολιτισμική" ζούγκλα! Ζήτω η σχιζοφρένεια της παγκοσμιοποίησης!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΛΟΓΙΚΗ! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ!