ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Σάββατο, 21 Ιουλίου 2012

Ελάτε στο Ξυλόκαστρο για αξέχαστες διακοπές!


Ιδού ο "πολιτισμός" των βαρβάρων! Η ηχορύπανση είναι το σήμα κατατεθέν της σύγχρονης Ελλάδας, με τη διαφθορά να έρχεται δεύτερη και καταϊδρωμένη.

Τα έλεγα και πέρυσι, αλλά ποιος με άκουσε; Ποιανού αρμοδιο-αναρμόδιου ίδρωσε τ' αυτί; ΚΑΝΕΝΟΣ!

Λοιπόν, παίδες Ελλήνων, τελικά με καθυστέρηση ενός έτους κατάλαβα γιατί δεν επεμβαίνει ο Δήμαρχος, η Αστυνομία Ξυλοκάστρου, η Αστυνομία Κορίνθου, το Υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ., και όλοι γενικώς οι άχρηστοι καρεκλοκένταυροι στους οποίους είχα απευθυνθεί και τους οποίους χρυσοπληρώνουμε για να κάνουν στοιχειωδώς τη δουλειά τους. Διότι ο θόρυβος των μηχανόβιων με τις σπασμένες εξατμίσεις είναι η μουσική της κόλασης, stupid! Κι επειδή είμαστε όλοι κολασμένοι, αφού από το πρωί έως το βράδυ καταριόμαστε ο ένας τον άλλο για τις απάτες, τις αδικίες και τα υπόλοιπα στραβά, κακά κι ανάποδα του ΤρΕλλαδιστάν, η μόνη "μουσική" που μας "φτιάχνει" είναι εκείνη που παράγουν οι μηχανόβιοι.

Γι' αυτό οι μανιακοί της ηχορύπανσης αφήνονται ασύδοτοι να δρουν! Έτσι ξυπνάνε τα αίματα των αποχαυνωμένων, τα μωρά στα καροτσάκια που τα πάνε βόλτα οι μαμάδες στον παραλιακό πεζόδρομο ουρλιάζουν από την τρομάρα - αυριανοί νευρασθενικοί -, όσα νήπια κοιμούνται στα σπίτια τους ξυπνάνε κάθε τόσο με κλάματα και με βλάβες στ' ακουστικά τύμπανα, τα σκυλιά γαυγίζουν ακατάσχετα, οι εστιάτορες της παραλίας ρίχνουν διαρκώς νερό μπροστά από τα μαγαζιά τους, με τη ελπίδα ν' ανακόψουν ταχύτητα οι υστερικοί μηχανόβιοι μπας και σταυρώσουν κάνα πελάτη, και κάποιοι μαζοχιστές σαν και του λόγου μου καταγράφουν σε video το σύγχρονο "πολιτισμό" των βαρβάρων ώστε να τον μεταδώσουν διαδικτυακά σ' όλη την οικουμένη. Βλέπετε, υπάρχουν διαστροφές και διαστροφές...

Όσο για τα διαμερίσματα των παραλιακών πολυκατοικιών, τα περισσότερα παραμένουν άδεια από καλοκαιρινούς ενοικιαστές, ακόμη και από ιδιοκτήτες που τα έχουν αγοράσει ως εξοχικά, εκτός από κανέναν κουφό που δεν ενοχλείται από την "μουσική" της κόλασης.

Η ιδιότυπη "μουσική" των μηχανόβιων παίζει ολόκληρη την ημέρα: πρωί, μεσημέρι, απόγευμα, βράδυ, με κλιμάκωση μετά τα μεσάνυχτα και μέχρι τις 3-4 το πρωί. Απολαύστε την κι εσείς που δεν έχετε την τύχη να ζείτε από κοντά το βάρβαρο "πολιτισμό". Και μην ξεχάσετε να έρθετε για διακοπές στο άγριο και αφιλόξενο Ξυλόκαστρο, αν δεν έχετε τίποτα χειρότερο να κάνετε, κι αν είστε μαζοχιστές σαν και του λόγου μου...Πώς θα μπορούσε άραγε να λυθεί το πρόβλημα; "Σαμαράκια" είναι η πρώτη λύση. Καλύτερη αστυνόμευση και αυστηρότερες τιμωρίες των παρανομούντων είναι η δεύτερη λύση, που όμως πρέπει να εφαρμοστεί παράλληλα με την πρώτη.