ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τρίτη, 14 Αυγούστου 2012

Και ο Θόδωρος Πάγκαλος στο παιχνίδι της παραπλανητικής τιμολόγησης του ".99"

 
Ώστε το e-book "Μαζί τα Φάγαμε", που έγραφες εν μέσω εθνικής κρίσης όταν ήσουν αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, ενώ είχες άλλα σοβαρότερα καθήκοντα, κάνει 3,99 και όχι 4 ευρώ, ε; 

Δε φτάνει που το πουλάς, αντί να το προσφέρεις δωρεάν ως όφειλες, αν είχες λίγη τσίπα, μια και δεν πρόσφερες τίποτα το αξιόλογο στη χώρα μας στα 30 χρόνια της πολιτικής σου αργομισθίας, προσπαθείς να μας παραπλανήσεις κι από πάνω ότι είναι φθηνότερο, χρησιμοποιώντας το απατηλό τρικ του παγκόσμιου marketing που θέλει τις τιμές να τελειώνουν σε ".99" για να εξαπατούν τους αφελείς καταναλωτές!

Αυτός είσαι Θεόδωρε Πάγκαλε! Δε σου αρκούν όσα κατέχεις,  ή κατείχες, και θέλεις γι' άλλη μια φορά να κερδοσκοπήσεις εις βάρος των αφελών ή περίεργων που θα κατεβάσουν την ηλεκτρονική σου σαβούρα, παραπλανώντας τους ακόμη και ως προς την τιμή! Αυτό λεγεται mind manipulation, Θόδωρε, και ως πολιτικάντης που ήσουνα, προφανώς ξέρεις από τέτοια... Είναι παραπλανητική τιμολόγηση ότι κάτι είναι δήθεν φθηνότερο απ' ό,τι είναι! Νισάφι πια με την απάτη του ",99"!

Προσωπικά αρνούμαι να πληρώσω 3,99 ευρώ για να διαβάσω τα κουτσομπολιά σου. Αν οι Έλληνες είναι διεφθαρμένοι, εσείς το πολιτικό σκυλολόι τους διαφθείρατε, μαζί βεβαίως με τους κολλητούς σας δικαστικούς που δεν κάνουν ευσυνείδητα τη δουλειά τους, κι όλους τους άλλους κρατικοδίαιτους κομματικούς πελάτες σας που επανδρώνουν το υδροκέφαλο Δημόσιο μπάχαλο και δέχονται τα φακελάκια για να κάνουν τα στραβά μάτια.

Δε μου λες όμως, βρε Θόδωρε, από τις εισπράξεις σου θα πάρουν ποσοστά εκείνοι που σου έστειλαν ιστορίες γι’ αγρίους και τις συμπεριέλαβες στη συλλογή σου;  Άκουσα ότι καταλαμβάνουν πάνω από το μισό e-book. Όχι βέβαια! Μόνος σου θα τα φας, κι ας λες "μαζί τα φάγαμε"! 

Πάντως, ό, τι και να γράψεις, Θεόδωρε Πάγκαλε, δεν εξαγνίζεσαι! Έχεις κι εσύ, είτε με πράξεις, είτε με παραλήψεις, είτε με ανοχή, είτε με συνενοχή, τεράστιο μερίδιο ευθύνης για την ηθική και την οικονομική χρεοκοπία της Ελλάδας. Στη θέση σου θα κρυβόμουν σε καμιά σκήτη του Αγίου Όρους... Διάβασες αυτά που σου έψαλε ο Γιώργος Τράγκας;

Ας θυμηθούμε όμως ποιος ήσουν: Υ.Γ.
Πάντως εσείς, ω μαζοχιστές ραγιάδες, συνεχίστε να ενισχύετε το "φτωχούλη" Θ. Πάγκαλο με τον οβολό σας των 3,99 ευρώ το κάθε πρόβατο. Μπέεε! Φανταστείτε ότι μόνο με 100.000 "κατεβάσματα" - είναι αλληγορικός ο όρος - ο φτωχούλης φαταούλας θα έχει τσεπώσει 399.000 ευρώ και θα πίνει εις υγείαν των κορόιδων ηδονοβλεψιών. Ξυπνήστε βρέεε!