ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τετάρτη, 15 Αυγούστου 2012

Το "Περιβόλι της Παναγίας", άντρο μισογυνισμού και σκοταδισμού

"Της Παναγίας" σήμερα, και σκέφτηκα ν' αφιερώσω μια ανάρτηση στο "Περιβόλι" της, το υποτιθέμενο "άγιο" όρος. Θα μπορούσα ν' αποκαλέσω το ρασοφορεμένο Άθωνα άντρο σεξισμού, ή σεξιστικού ρατσισμού, ή σεξουαλικού ρατσισμού, αλλά τούτο ενδεχομένως θα παρερμηνευόταν από κάποιους. Διότι το Περιβόλι της Παναγίας διάκειται στοργικά απέναντι στους άρρενες ομοφυλόφιλους που είναι καλοδεχούμενοι. Άρα το πρόβλημα της "Παναγίας" είναι η σωματική ανατομία των γυναικών και όχι οι σεξουαλικές προτιμήσεις ατόμων με αρσενική ανατομία. 

Περίεργο μια "παναγία" γυναίκα να είναι τόσο μισογύνισσα! 

Το επόμενο video προσφέρει τροφή για σκέψη και προβληματισμό:


Διαβάστε κι εδώ.