ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2012

Η Παναγιά της Ελλάδας είναι κουφή!

Όσο επαναλαμβάνονται σκηνές σαν τις επόμενες, όπου οι Έλληνες με υποκριτική σοβαροφάνεια κρατούν στους ώμους και περιφέρουν τις κουφές «παναγιές» τους, δεν υπάρχει ελπίδα ανάνηψης του έθνους μας. 

Εναποθέτοντας την πίστη μας στα νεκρά είδωλα, δεν υπάρχει προοπτική να ορθοποδήσουμε και να δούμε άσπρη μέρα. Ούτε υπάρχει ελπίδα να μας σεβαστούν και να μας φοβηθούν τα γεράκια της παγκόσμιας οικονομικής μαφίας, διαπιστώνοντας ότι δεν έχουμε μυαλό κουκούτσι. Αφήστε που οι μετανάστες μας έχουν πάρει στο ψιλό...Καλές οι παραδόσεις όταν δεν αποχαυνώνουν τον άνθρωπο και δεν αντιστρατεύονται τη λογική. Δυστυχώς όμως, οι Έλληνες τις μεν παραδόσεις και αυταπάτες ελάτρευσαν με πάθος τη δε λογική εμίσησαν σφόδρα. Το οδυνηρό αποτέλεσμα το ζούμε στο πετσί μας.

«Είναι μια μεγάλη ημέρα της Ορθοδοξίας. Είναι μια ημέρα πίστης και ελπίδας ότι ενωμένοι όλοι μας θα ξεπεράσουμε αυτήν την κρίση και θα έρθουν καλύτερες ημέρες για τον χειμαζόμενο ελληνικό λαό», διεμήνυσε χθες από το Θεοτοκιό της Άρτας ο πρόεδρος των υποκριτών Κάρολος Παπούλιας.
Λες στον ανήμπορο και υποσιτιζόμενο 80άρη συνταξιούχο, που τον καταδικάσατε σε επώδυνο θάνατο, ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες, χορτάτε Κάρολε Παπούλια;  Δε ντρέπεσαι; Η υποκρισία πρέπει να έχει και τα όριά της! Τα ίδια μας έλεγες και πέρυσι τέτοιο καιρό, και πρόπερσι και αντιπρόπερσι, αλλά πάμε από το κακό στο χειρότερο... Η "Παναγιά" δε λέει να κάνει το θαύμα της για το χειμαζόμενο εξ αιτίας σας ελληνικό λαό. Μόνο τα λαμόγια και τους τραπεζίτες φαίνεται να προστατεύει...

Και ο Αντώνης Σαμαράς, άαλλος αρχιψεύτης κι αυτός, δήλωσε χωρίς να κοκκινίζει:
«Ήρθα και εγώ στον τόπο μου για να πάρω δύναμη. Και να ευχηθώ σε όλους τους Έλληνες, αυτές τις άγιες μέρες, καλή Παναγιά.
Θέλω να γνωρίζετε ότι, η σημαία του αγώνα για όλη την Ελλάδα είναι ψηλά. Αγωνιζόμαστε προκειμένου να πετύχουμε το στόχο, που δεν είναι άλλος, από τη γρήγορη έξοδο της Χώρας από την κρίση. Και προς την κατεύθυνση αυτή, καλώ όλους τους Έλληνες, πέρα και πάνω από κόμματα, να είμαστε μία ενωμένη γροθιά. Γιατί τώρα είναι η Ελλάδα που μετράει και τίποτα άλλο. Και είμαι βέβαιος, ότι με τη βοήθεια της Παναγιάς, θα κερδίσουμε. Μάχη δύσκολη, ανηφορική, δύσβατη, με συνεχείς αναταράξεις, θα την κερδίσουμε.»

Μας θέλεις ενωμένους, Αντώνη, ε; Ποιοι να ενωθούν με ποιους; Τα αμνοερίφια ν' αγκαλιαστούν με τους λύκους; Οι θύτες με τα θύματα; Αμ δε γίνεται! Και δεν το θέλει να γίνει ούτε ο Θεός ούτε ο διάολος. Η πολυπόθητη ενότητα δε μπορεί να έρθει αν δεν αποκατασταθεί η δικαιοσύνη και δεν πληρώσουν για τα εγκλήματά τους  ΟΛΟΙ οι εθνοπροδότες που μας βύθισαν στην εξαθλίωση, στην απόγνωση και στην εθνική ταπείνωση.