ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2012

Στο Κολυμπάρι κολυμπάει ο Γιώργος Παπανδρέου

Χλιδάτες διακοπές απήλαυσε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου σε πεντάστερο ξενοδοχείο. Το δημοσίευμα έχει ως εξής:

«Υπερπολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα και σουίτα αξίας 1.020 ευρώ τη βραδιά επέλεξε για τις διακοπές του στην Κρήτη ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Σύμφωνα με πληροφορίες, όπως αναφέρει η "δημοκρατία", ο Γιώργος Παπανδρέου επέλεξε υπερπολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα στο Κολυμπάρι όπου και διαμένει με τη σύζυγό του. 

Ο Γιώργος Παπανδρέου έφτασε στο Κολυμπάρι, που αποτελεί μία από τις πιο τουριστικές περιοχές, συνοδεία της φρουράς του το μεσημέρι της Δευτέρας, προπαραμονή Δεκαπενταύγουστου. Φέρεται να βρίσκεται στο νησί ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα και τις πρώτες ημέρες να διέμεινε σε παραθαλάσσιο σπίτι στην ευρύτερη περιοχή γύρω από την παραλία Μπάλος σε απομονωμένο σημείο. Ο πρώην πρωθυπουργός, σύμφωνα με πληροφορίες, έκανε και κρουαζιέρα με σκάφος στη Λευκάδα.» (news247)

 Όχι θα κάτσει να σκάσει!

Τι ζηλεύετε εσείς βρε παλιοσκερβελέδες; Δεν "έσωσε" την Ελλάδα  πέντε-έξι φορές ως πρωθυπουργός των μνημονίων-μνημοσύνων ο ΓΑΠ; Να μην απολαύσει τώρα τους κόπους του;  Αυτονόητο δεν είναι; Παλιογκρινιάρηδες και αχάριστοι!  Κοτζάμ ΔΝΤ μας έφερε για να μας "σώσει"!

Έτσι τιμάει η δημοκρατία τους βιαστές της, βρε! Άντε να κουρεύεστε παλιοανεπίδεκτοι μάθησης! Μόνο στις δικτατορίες - χτύπα ξύλο - ξεκοιλιάζουν του δικτάτορες ή τους κρεμάνε, όπως έκαναν με τον  Μουαμάρ Καντάφι και τον Σαντάμ Χουσεΐν, τιμωρώντας τους άγρια επειδή δεν... δανείζονται. Απεναντίας, στις κυνοβολευτικές χούντες σαν τη δικιά μας οι  "εκλεγμένοι" δημοκρατικοί δικτάτορες (λύκοι με ένδυμα προβάτου) αμοίβονται γενναιόδωρα εφ' όρου ζωής, ρε!

Σταματήστε, λοιπόν, να ζηλεύετε τη δόξα και τη χλιδή του Προέδρου της Διεθνούς Σοσιαλιστικής Μαφίας, διότι η ζήλεια τρώει τα σωθικά σας. Να είστε ευγνώμονες, μάλιστα, που ο εφιάλτης-σωτήρας ΓΑΠ, δια των μνημονίων της ασιτίας, σας έσωσε από την παχυσαρκία και τα συνεπακόλουθα, χοληστερίνη, τριγλυκερίδια και δε συμμαζεύεται, και μερικούς τους "αντάμειψε" με πρόωρο θάνατο ώστε να γλιτώσουν μια ώρα αρχύτερα από τις αδικίες του μάταιου τούτου κόσμου...

Τώρα είναι η σειρά του επόμενου εφιάλτη-"σωτήρα", Αντώνη Σαμαρά, ν' απολαύσει τους καρπούς της πικρής "σωτηρίας" μας. Ωστόσο, αν με ρωτάτε ποιός είναι μεγαλύτερος ψεύτης από δαύτους, δε μπορώ να σας απαντήσω!