ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2012

Αντώνη Σαμαρά, εκ των λόγων σου έχεις καταδικαστεί!

Κι όχι μόνο καταδικαστεί αλλά και γελοιοποιηθεί. Εκτός από δειλός, άχρηστος, αρχιψεύτης και προδότης, είσαι και γελοίος!Επειδή, όμως, πάσχεις από Αμνησία, Αναξιοπιστία και Αναλγησία, κερδίζοντας τα τρία Άλφα που μας στέρησαν οι αγορές από την ανάποδη, θα σου θυμίσω τα λόγια του Χριστού μπας και ξυπνήσεις:
«Σας λέγω δε ότι δια πάντα λόγον αργόν, τον οποίον ήθελον λαλήσει οι άνθρωποι, θέλουσιν αποδώσει λόγον δι' αυτόν εν ημέρα κρίσεως. Διότι εκ των λόγων σου θέλεις δικαιωθή, και εκ των λόγων σου θέλεις καταδικασθή.» (Κατά Ματθαίον, 12: 36-37)

Εσύ, δυστυχώς για μας, Αντώνη Σαμαρά, φρόντισες να καταδικαστείς με τα λόγια σου, και ούτε η Άνγκελα Μέρκελ ούτε ο Φρανσουά Ολάντ θα μπορέσουν να σε σώσουν από την οργή του λαού που έρχεται. Είσαι "πωλητικά" τελειωμένος, θύμα της άκρατης φιλοδοξίας σου να γίνεις κι εσύ χασάπης πρωθυπουργός, υφαρπάζοντας τον πρωθυπουργικό θώκο με ψέματα, για να γλείψεις στη συνέχεια δουλοπρεπώς εκείνους που έφτυνες, καταδυναστεύοντας τον ελληνικό λαό με τα νέα οδυνηρά μέτρα που σχεδιάζεις να εξαπολύσεις επί δικαίων και αδίκων.

Σου τα έχω ψάλλει ξανά εδώ, όμως θα παραθέσω γι’ άλλη μια φορά τα επίμαχα video με τους «αργούς» λόγους που σε καταδίκασαν οριστικά στη συνείδηση των πολιτών και στην ιστορία. Ίσως κάποιοι που σε στηρίζουν ντραπούν, και πράξουν τα δέοντα για να σε ανατρέψουν...  

Ντρέπομαι, ομολογώ, για τις ευχές που σου έδωσα στο ξεκίνημά σου ως πρωθυπουργός... Δεν τις άξιζες, όπως απέδειξες... Ήσουν κι εσύ λύκος με ένδυμα προβάτου, σαν τον προκάτοχό σου, Γιώργο Παπανδρέου.


Και μην αυταπατάσαι, πιστεύοντας ότι ο σκοπός αγιάζει τα ψέματα, διότι τα εδάφια της Βίβλου που παρέθεσα δεν τίθενται υπό αίρεση ανάλογα με τη σκοπιμότητα. Το ψέμα δεν καθαγιάζεται σε καμία περίπτωση, πολύ περισσότερο όταν υπάρχει δόλος, δηλαδή η υφαρπαγή της εξουσίας.

Δες τι άλλο είπε ο Χριστός για τους ψεύτες: «Σεις είσθε εκ πατρός του διαβόλου και τας επιθυμίας του πατρός σας θέλετε να πράττετε. Εκείνος ήταν απ' αρχής ανθρωποκτόνος και δεν μένει στην αλήθεια, διότι αλήθεια δεν υπάρχει σε αυτόν όταν λαλεί το ψεύδος, εκ των ιδίων λαλεί, διότι είναι ψεύτης και ο πατήρ αυτού του ψεύδους.» (Κατά Ιωάννη, 8:44)

Πατέρας σου είναι ο διάβολος, δηλαδή ο Μαμμωνάς, και μητέρα σου η Παγκόσμια Τραπεζική Μαφία, Αντώνη Σαμαρά. Αυτούς υπηρετείς και όχι τους Έλληνες. Γράφοντας αυτά, θυμήθηκα την απεγνωσμένη κραυγή του προφήτη Αββακούμ, που δυστυχώς ταιριάζει γάντι στο σήμερα:

«Μέχρι πότε, Κύριε, θα κράζω, και δεν θα εισακούς; Θα βοώ σε σένα "Αδικία!" και δεν θα σώζεις; Γιατί με κάνεις να βλέπω ανομία, και ν’ αντικρίζω ταλαιπωρία, και αρπαγή και αδικία έμπροσθέν μου;» (Αββακούμ 1: 2-3)

Όσο, όμως, αναζητούμε έναν εξωτερικό θεό, μια κάποια "Παναγιά", έναν κάποιο Κύριο,  να κάνει το θαύμα του, τόσο θα βυθιζόμαστε βαθύτερα στο σκοτάδι. Ο θεός είναι μέσα μας, είναι ΕΜΕΙΣ, κι αν δεν πάρουμε τις τύχες της Ελλάδας στα χέρια μας, αν δεν πολεμήσουμε με νύχια και δόντια κατά της αδικίας, της υποδούλωσης και της διαφθοράς, άσπρη μέρα δεν θα δούμε...