ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τρίτη, 28 Αυγούστου 2012

Ο Γιωργάκης πήρε άδεια να πάει στο Κέιπ Τάουν!

Και η Βουλή, λέει, του ενέκρινε την άδεια απουσίας δια βοής, γελώτων και ειρωνικών σχολίων!
Καλό παιδί ο Γιώργος! Δεν του χαλάνε χατίρι!
Αυτή είναι είδηση με βαρύτητα, παίδες, όχι τ' άλλα που γράφουμε περί περικοπών επί των περικοπών επί των περικεκομμένων και δε συμμαζεύεται... 

Οι μετακινήσεις του Γιωργάκη Παπανδρέου, προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς Συμμορίας, πρέπει να μας απασχολούν σφόδρα, καθότι έχουν τεράστια οικολογική και υφεσιακή σημασία. Ο άδοξα εκπεσών επίδοξος, δια της πράσινης ανάπτυξης μαθές, "σωτήρας" μας (πράσινα άλογα) και κακήν κακώς εκδιωχθείς από την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, έχοντας μετατρέψει το κόμμα του σε κώμα, τρέχει τώρα να διδάξει άλλα σοσιαλιστικά κώματα του πλανήτη, πώς να σώσουν κι εκείνα τις χώρες τους δια του ΔΝΤ και της ασιτίας των λαών τους. Λίγο τόχεις αυτό;

Η είδηση, παίδες, από τα πρακτικά της Βουλής (27/8/2012) έχει ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Αθανάσιος Νάκος): «Κύριοι συνάδελφοι, θα ήθελα να ανακοινώσω στο Σώμα ότι ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Γεώργιος Παπανδρέου ζητεί άδεια ολιγοήμερης απουσίας στο εξωτερικό. Η Βουλή εγκρίνει;»

ΠΟΛΛΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ: «Μάλιστα, μάλιστα.»

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Αθανάσιος Νάκος): «Η Βουλή ενέκρινε τη ζητηθείσα άδεια.»

Να και το ηχητικό ντοκουμέντο για τους δύσπιστους:Κι εγώ την εγκρίνω, αφού, είτε παρών είναι ο GIORGO είτε απών, άχρηστος είναι για την Ελλάδα. Ό,τι ζημιά είχε να κάνει την έφερε εις πέρας επιτυχώς!
Έχω όμως να κάνω μία ερώτηση: θα τον πληρώνουμε το Γιωργάκη όταν θα είναι απών;
Διότι το άρθρο 63, παράγραφος 3 του Συντάγματος λέει: «Αν βουλευτής απουσιάσει αδικαιολόγητα σε περισσότερες από πέντε συνεδριάσεις το μήνα, κρατείται υποχρεωτικά, για κάθε απουσία, το ένα τριακοστό της μηνιαίας αποζημίωσής του.»

Και βέβαια ο Γιωργάκης απουσιάζει συχνά στο πλαίσιο των υψηλών διεθνών υποχρεώσεών του, και επομένως τζάμπα τον χρυσοπληρώνουμε ως βολευτή. Δε φτάνει δηλαδή που βούλιαξε τη χώρα; Πρέπει να συνεχίσουμε να τον "αποζημιώνουμε";

Βρε κοίτα να δεις τύχη που την έχουν όλοι οι προδότες στο Λαμογιστάν. Αντί να βρίσκεται πίσω από τα σίδερα ο George Papandreou, απολαμβάνει τα διεθνή σουλάτσα του δίνοντας διαλέξεις για το πώς να παραδώσει κανείς μια χώρα σιδηροδέσμια στους τοκογλύφους δανειστές της ώστε να μη σηκώσει ποτέ κεφάλι.

Βρε σεις, θυμάστε ότι ο Γιωργάκης ως πρωθυπουργός του κακού μας του καιρού βρισκόταν περισσότερες μέρες στο εξωτερικό παρά στο εσωτερικό;  Τότε δεν ζητούσε άδεια από τη Βουλή, απλά έγραφε και τους 299, όπως και τον ελληνικό λαό στα αρ@@@ια του. Ήταν πάντα φευγάτος, κι όχι μόνο γεωγραφικά αλλά και στο μυαλό. Θυμηθείτε εδώ τις επιδόσεις του.

Και μια και τόφερε η κουβέντα, πού βρίσκεται ο μουγκάσας ο προκάτοχός του, ο Κώστας Καραμανλής; Αυτόν γιατί τον χρυσοπληρώνουμε εδώ και τρία χρόνια;  Τι έχει προσφέρει ως βολευτής; Καλά, ως πρωθυπουργός ξέρουμε τι πρόσφερε. Έστρωσε το πράσινο χαλί για το Γιωργάκη και για την τραγωδία του ελληνικού λαού που βιώνουμε... Κι αυτός στη φυλακή έπρεπε να βρίσκεται!