ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2012

Προς κυβερνοΆΧΡΗΣΤΟΥΣ το ξεφώνισμα, πρόοοσχωμεν!

Βλοσυροί και ανεγκέφαλοι εθνοπροδότες και λαοσφάχτες, ναι, εσείς ρε που ακονίζετε τα χασαπομάχαιρα στις νυχτερινές σας συσκέψεις - οι δολοφόνοι χτυπάνε συνήθως τη νύχτα - για να τα μπήξετε ακόμη πιο βαθιά στα υπολείμματα μισθών και συντάξεων των υποσιτιζόμενων άτυχων πολιτών του Λαμογιστάν, ΑΚΟΥΣΤΕ με, αν έχετε ίχνος τσίπας. 
 

         

Κάποτε ήμουνα ευγενής, μιλούσα με το σας και με το σεις, έχοντας ως κύριο μέλημά μου να μη θίξω το συνάνθρωπο ούτε κατ' ελάχιστον. Δυστυχώς όμως, εσείς κυβερνοΑΛΗΤΕΣ, με τη βάρβαρη συμπεριφορά σας εναντίον δικαίων και αδίκων, με προτίμηση εναντίον δικαίων, μου διαφθείρατε τα χρηστά ήθη και με παρασύρατε στο να χρησιμοποιώ γλώσσα κοινωνικά ανάρμοστη για το ήθος και τις αρχές μου. Το κρίμα είναι δικό σας!

Σχεδιάζετε, λοιπόν, ξανά, περικοπές επί των επωδύνως περικεκομμένων μισθών και συντάξεων, διότι φαίνεται πως αντλείτε σαδιστική ικανοποίηση με το να σπέρνετε γύρω σας τη δυστυχία και ν' ανακυκλώνετε εσαεί την ύφεση. Τούτη η συμπεριφορά επιβεβαιώνει ότι είστε γνήσιοι υιοί του Μαμμωνά, κατά κόσμον Διαβόλου!

Περιέργως πως, όμως, το κυνοβολευτικό σινάφι σας δεν το θίγετε! Δεν είδα στα σενάρια που διαρρέετε να καταργείτε εντελώς τις διπλές και τριπλές συντάξεις των εθνοπατριών μας που ευθύνονται κατά κύριο λόγο για τη σημερινή χρεοκοπία του Λαμογιστάν. Δεν άκουσα να σχεδιάζετε να πετσοκόψετε τις αποζημιώσεις των βολευτών τόσο ώστε να πονέσουν κι εκείνοι όσο μας έχουν πονέσει. Τους ξεχάσατε, κυβερνοΚΑΘΙΚΙΑ μου;

Και πώς θυμηθήκατε, ρε, τα εφάπαξ που πήραν συνταξιούχοι μετά το 1995, για να επιβάλετε την έξτρα εισφορά 1%-3%; Δηλαδή εγώ που το 1999 πήρα εφάπαξ από το υγιέστατο ΤΣΜΕΔΕ 2.700.000 δραχμές (7.923 ευρώ), αντί του τριπλάσιου ποσού που εδικαιούμην σύμφωνα με τις εισφορές που είχα καταβάλει επί 35 χρόνια, πρέπει να το ξεράσω πίσω μετά από 13 χρόνια για χάρη των λαμογιών φοροφυγάδων και των τοκογλύφων δανειστών;

Τρέξτε επειγόντως σε ψυχίατρο, κυβερνοΚΑΘΙΚΙΑ, μπας και πάρετε πιστοποιητικό που να βεβαιώνει ότι έχετε το ακαταλόγιστο - που προφανώς το έχετε - και γλιτώσετε την οργή του λαού που έρχεται. Τρέξτε επίσης και σε οφθαλμίατρο, διότι αλληθωρίζετε μονίμως προς τα αριστερά. Προς τα δεξιά δε θέλετε ή δεν μπορείτε να κοιτάξετε, λόγω κακοήθους αυχενικού συνδρόμου. Φανταστείτε να μην είχαμε και υπουργό Οικονομικών πρώην Κνίτη!

Γιατί, βρε κυβερνοΚΑΘΙΚΙΑ, δεν ενσωματώσατε τους ημιυπαίθριους στα χαράτσια μέσω ΔΕΗ και στα δημοτικά τέλη; Δύο χρόνια και τρεις μήνες πέρασαν από τότε που η Τίνα Μπιρμπίλη, κατά κόσμον Μπιρμπίλω, τα νομιμοποίησε αντί πινακίου φακής, επιβραβεύοντας, όπως είναι η παράδοση στο Λαμογιστάν, τους παρανομούντες. Οι ημιυπαίθριοι είναι μια χαρά δωμάτια, με τις ντουλάπες τους, τις μπαλκονόπορτές τους, τα μπαλκόνια τους και τα σώματα καλοριφέρ τους. Το ίδιο και οι λεγόμενοι υποστέγιοι, προνομιούχα διαμερίσματα-ρετιρέ στις ταράτσες, που μας στέρησαν τη δυνατότητα πρόσβασης για τοποθέτηση ηλιακού και άπλωμα ρούχων.

Γιατί, βρε κυβερνοΆΧΡΗΣΤΟΙ, δε φροντίσατε εδώ και 27 μήνες ώστε να πληρώνουν και αυτοί τα νόμιμα δημοτικά τέλη και την ειδική εισφορά ανάλογα με τα τετραγωνικά τους; Γιατί το διαμέρισμα από πάνω από μένα, π.χ., να πληρώνει εισφορά για 63,20 τετραγωνικά, ενώ, σύμφωνα με τη σύσταση οριζοντίου ιδιοκτησίας, διαθέτει ωφέλιμο χώρο, με ημιυπαίθριους σε σαλόνι και υπνοδωμάτιο και με γκαρσονιέρα στον υποστέγιο 30,10 τετραγωνικά, συνολικά 112,4 τετραγωνικά, δηλαδή σχεδόν διπλάσια ωφέλιμη επιφάνεια, την οποία ο ιδιοκτήτης ενοικιάζει ή την πουλάει με τιμή ανά τετραγωνικό επί 112,4 και όχι 63,20;

Γιατί βρε άχρηστοι δεν επιβάλλετε δικαιοσύνη, παρά βρήκατε την εύκολη λύση, να σφαγιάζετε κάθε τρεις και λίγο τα εξουθενωμένα συνήθη υποζύγια; Έχω ασχοληθεί κατά κόρον και με το θέμα των αμαρτωλών  δήθεν "ημιυπαίθριων", αλλά ποιος ακούει; Είσαστε όλοι κουφοί και στραβοί, εκτός από άδικοι και βάρβαροι! Ποιο άλλο όνομα, λοιπόν, σας ταιριάζει απόλυτα εκτός από κυβερνοΚΑΘΙΚΙΑ;

Έχω και για άλλη ιδέα για σας, αφού δεν κατεβάζει τίποτα η κούτρα σας προς τη σωστή και δίκαιη κατεύθυνση: Όπως γνωρίζετε, εδώ και δεκαετίες, από τότε που η Αθήνα και οι άλλες πόλεις της Ελλάδας μπήκαν στη φρενίτιδα της αντιπαροχής και κατάντησαν απάνθρωπες τσιμεντοτερατουπόλεις, οι εργολάβοι θησαύρισαν χάρη στα μαύρα που έβαζαν στην τσέπη τους με τις ευλογίες της μαστρωπού Πολιτείας. Η αντικειμενική αξία, βάσει της οποίας φορολογούνταν, ήταν πολύ μικρότερη της εμπορικής, συχνά η μισή και κάτω, κι έτσι οι εργολάβοι έβαζαν στην τσέπη τους ζεστό αφορολόγητο χρήμα με τη σέσουλα. Κατ' αυτόν τον τρόπο θησαύρισαν τον καιρό των παχέων αγελάδων, σε βαθμό που να επαίρονται σήμερα επιδεικτικά ότι η κρίση δεν τους αγγίζει, αφού έχουν μαζέψει χρήμα να φάνε και τα δισέγγονα, όπως μου ομολόγησε γνωστός μου εργολάβος.

Μην τους ακούτε που περιφέρονται στα κανάλια και μυξοκλαίνε. Πολλοί από δαύτους, τώρα που λόγω της κατασκευασμένης ύφεσης έπεσαν οι τιμές των ακινήτων, αγοράζουν αντί πινακίου φακής ξενοδοχεία που κλείνουν, συχνά στο όνομα συγγενών πρώτου βαθμού, και εξάγουν εκατομμύρια, ίσως και δεσεκατομμμύρια, στο εξωτερικό, κι όχι μόνο στην Ελβετία που μας παραμυθιάζετε ότι προσπαθείτε τάχα να τους ανακαλύψετε και να τους φορολογήσετε. Σ' αυτούς δε μπορείτε να βάλετε έκτατη εισφορά για όσα τσέπωσαν αφορολόγητα τις περασμένες δεκαετίες; Έστω ν' αρχίσετε από το 1995 και μετά, αφού αυτή τη χρονιά επιλέξατε αυθαίρετα για να υπεξαιρέσετε το εφάπαξ των συνταξιούχων. Άντε να δω αν επιτέλους θα κάνετε και κάτι δίκαιο, κυβερνοΚΑΘΙΚΙΑ!

Και πώς θα εμποδίσετε να συνεχίζεται αυτή η φοροδιαφυγή; Να μια ιδέα: Στα συμβόλαια που γίνονται, συνήθως ο αγοραστής πληρώνει με επιταγές. Για το τίμημα λοιπόν που αναγράφεται στο συμβόλαιο, προσκομίζεται τραπεζική επιταγή που αντιστοιχεί στην αντικειμενική αξία του ακινήτου. Για το υπόλοιπο ποσόν, το μαύρο, ο αγοραστής δίνει επίσης τραπεζικές επιταγές με τα ποσά που του υποδείχτηκαν, τις οποίες στη συνέχεια ο εργολάβος-πωλητής οπισθογραφεί και διοχετεύει στην αγορά, και ούτε γάτα ούτε ζημιά! Εάν λοιπόν οι τράπεζες υποχρεωθούν, όταν εκδίδουν επιταγές, ν' αναγράφουν στα αντίγραφα και το σκοπό της έκδοσής τους και σε ποιον θα επιδοθεί, και να ενημερώνεται στη συνέχεια η εφορία, τότε η τσιμπίδα θα τους πιάνει.

Ούτε αυτό το απλό δεν το είχατε σκεφτεί κυβερνοΚΑΘΙΚΙΑ; Μόνο μισθούς και συντάξεις βλέπετε στον ύπνο σας άχρηστοι;

Έχω κι άλλες πολλές δημιουργικές ιδέες για να μαζέψετε τους φόρους, αλλά τώρα που μου πετσοκόψατε βαθιά τη σύνταξη θα τις προσφέρω μόνο... έναντι αμοιβής για να επιβιώσω! Τι λέτε, κυβερνοΚΑΘΙΚΙΑ; Θα με προσλάβει κανείς από το ανοικονόμητο οικονομικό επειτελείο των αυτιστικών για σύμβουλο; Δεν θα ζητήσω πολλά για αμοιβή, μόνο αυτά που παρανόμως μου κόψατε από τη σύνταξη. Και δε θα βρίζω όταν σας συναντάω, μόνο σκουπόξυλο θα κρατάω! 

Αναμένω προσφορές. Μόνο σοβαρές προτάσεις θα ληφθούν υπ' όψιν. Τι είπατε; έχουν καταληφθεί οι θέσεις συμβούλων από συγγενολόι και κουμπάρους; Μα γι' αυτό η Ελλάδα πήγε κατά διαβόλου. Διότι στην εξουσία και γύρω από την εξουσία έχουν μαζευτεί, όπως οι μύγες στα σκατά, όλοι οι άχρηστοι, οι τεμπέληδες, οι αυτιστικοί, οι κουτοπόνηροι, τα λαμόγια, οι αληταράδες και δε συμμαζεύεται... Ζήτω η πελατειακή "δημοκρατία" των λαμογιών, ρε!

Κι εσείς ραγιάδες μέσα τα κεφάλια! Μη βγάζετε άχνα μπας και μας βγάλουν από το ευρώ και μας λείψουν οι περικοπές! Όσο για τους "επαναστάτες" του Διαδικτύου, προσέξτε μπας και βγάλετε τις μάσκες της ανωνυμίας και στιγματιστείτε ως "αντιστασιακοί"!