ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2012

ΤρΕλλάς, κράτος-μπουρδέλο, λίκνο των μασκαράδων

Εφέτος η "σοδειά" από πυρκαγιές ήταν εξαιρετικά πλούσια, προς τέρψιν των αυριανών καταπατητών και των αυθαιρεσιούχων. Η νέα γενιά των αυθαιρέτων πάνω στα καμένα ετοιμάζεται, ενώ η κρίση ουδόλως πτοεί τους βιαστές του περιβάλλοντος και εραστές της παρανομίας και της ασυδοσίας, οι οποίοι έχουν κάνει τη "μπάζα" τους από τη φοροδιαφυγή και άλλες δημόσιες παραδοσιακές μαγκιές.

Άλλωστε, όλοι αυτοί είναι τ' αγαπημένα παιδιά των εκάστοτε κυβερνήσεων του μπουρδέλου "ΤρΕλλάς" και πέφτουν πάντα στα μαλακά, αφού κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει. Εξίσου στα μαλακά πέφτουν και οι εμπρηστές, επειδή επιτελούν... "κοινωνικό" έργο! Μετά από τις συνήθεις σπαραξικάρδιες διαπιστώσεις περί εμπρησμών, λόγω πολλαπλών εστιών, αυτοπτών μαρτύρων και δε συμμαζεύεται, το εκάστοτε θέμα μπαίνει στο αρχείο και οι εμπρηστές ετοιμάζονται για το επόμενο μακάβριο γιουρούσι... Παλιά μου τέχνη κόσκινο!

«Kαταπατητές, αυθαιρεσιούχοι ενωθείτε και ξεσηκωθείτε», ήταν ο τίτλος σχετικού άρθρου της Καθημερινής το 2003!

Στο πλαίσιο της παραδοσιακής τρυφερότητας του κράτους-μπουρδέλου προς τους απανταχού και παντοιοτρόπως παρανομούντας και αυθαιρετούντας ιθαγενείς, ετοιμάζεται νέο "σωφρονιστικό" δώρο σε δαύτους από την κυβέρνηση των επίορκων. Είπαμε ότι στο Καφριστάν οι θρασείς και αδίστακτοι επιβραβεύονται από τα κυβερνοΚΑΘΙΚΙΑ! 

«Μειώσεις των προστίμων τακτοποίησης των αυθαίρετων κατασκευών και εναρμόνιση, έως τα τέλη του έτους, του σχετικού νόμου (4014/11), με το νέο Οικοδομικό Κανονισμό, μελετά το ΥΠΕΚΑ, ενώ δεδομένη πρέπει να θεωρείται νέα παράταση (η προθεσμία λήγει 14 Σεπτεμβρίου), χωρίς να αποκλείεται και περαιτέρω αύξηση του αριθμού των δόσεων.  

Οι οικονομικές διευκολύνσεις περιλαμβάνουν άμεσες μειώσεις, που, υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, θα αφορούν στα επιβληθέντα πρόστιμα και έμμεσες, οι οποίες θα προκύψουν, για ορισμένες κατηγορίες αυθαίρετων κατασκευών, από την εφαρμογή του νέου Οικοδομικού Κανονισμού.» (πηγή)

Είδατε το καρότο που προσφέρουν τα κυβερνοΚΑΘΙΚΙΑ στους αυθαιρεσιούχους; Εξαντλούν όλη τη στοργή τους στους ομογάλακτους, ενώ εξαπολύουν με λύσσα το μαστίγιο εναντίον των νομοταγών και έντιμων πολιτών, και ιδιαίτερα εναντίον των ανήμπορων να αντιδράσουν συνταξιούχων. Τη στιγμή που ετοιμάζουν πακέτα παράνομων δώρων προς τους πολίτες-καθίκια, οι ανάλγητοι κυβερνοΑΛΗΤΕΣ ακονίζουν τα μαχαίρια για να κόψουν τα υπολείμματα των δώρων από τους συνταξιούχους!

Αυτή είναι η κατάντια τούτης της μπουρδελοδημοκρατίας! Οι παρανομούντες αενάως ευεργετούνται και οι νομιμόφρονες εσαεί τιμωρούνται! Διαστροφή, ε;

«Ενδεικτικά παραδείγματα μείωσης των προστίμων από την εφαρμογή του νέου Οικοδομικού Κανονισμού είναι τα υπόγεια με αυθαίρετη αλλαγή χρήσης και οι παραβάσεις σε κοινόχρηστους χώρους.

Ειδικότερα για τα υπόγεια, ορίζεται, ότι το 50% της επιφανείας τους, μπορεί να αποτελεί χώρο κύρια χρήσης. Έτσι, όσοι προέβησαν σε αυθαίρετη αλλαγή χρήσης και την δηλώσουν μετά την ισχύ του νέου ΓΟΚ και την εναρμόνισή του με τον νόμο 4014/11, θα υπαχθούν στη νέα αυτή διάταξη, υποχρεούμενοι στην τακτοποίηση της μισής επιφάνειας, που σημαίνει σημαντική μείωση του κόστους.

Αντίστοιχα παραδείγματα, υπάρχουν ουκ ολίγα και αφορούν σε σειρά μικρών ή μεγαλύτερων πολεοδομικών παραβάσεων.» (πηγή)

Η μπουρδελοΕλλάδα ποτέ δεν πεθαίνει, ρε!
Πολίτη του Καφριστάν, κάνε κι εσύ ένα αυθαίρετο, θα επιβραβευτείς!