ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Κυριακή, 5 Αυγούστου 2012

Μας έχουν φλομώσει στο ψέμα και στην αδικία!


«Πηγή του υπουργείου Οικονομικών περιγράφοντας το κλίμα έλεγε χαρακτηριστικά ότι "τίποτα δεν έχει κριθεί, μέτρα μπαίνουν και βγαίνουν, σενάρια επί σεναρίων πέφτουν στο τραπέζι και γενικά υπάρχει μια άκρως ρευστή κατάσταση με ένα κυλιόμενο πακέτο, που συνεχώς αλλάζει και ανατρέπεται".» (imerisia, 4/8/2012)

«Τη μερίδα του λέοντος στις περικοπές έχει το υπουργείο Εργασίας με περισσότερα από 5δισ.€. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, εξετάζεται η λύση μικρότερων περικοπών για συντάξεις ακόμη και από 700€ και πάνω παρά μεγαλύτερων για συντάξεις πάνω από τα 1400€.

Ειδικά για τους διπλοσυνταξιούχους στο τραπέζι έχει πέσει πρόταση για μείωση της μιας σύνταξης κατά 35% ενώ μειώσεις μελετώνται και στα πλαφόν των συντάξεων. Για τις περιπτώσεις αυτών που λαμβάνουν περισσότερες από μια μελετάται το πλαφόν να πέσει από τα 3680 στα 3500€ ενώ για μια κύρια σύνταξη από τα 2.773 στα 2500€. Από το τραπέζι δεν έχει φύγει και η σκέψη για την καθολική περικοπή των δώρων στις επικουρικές συντάξεις.» (skai, 4/8/2012)

Μελλοθάνατοι όλης της Ελλάδας, θαρσείτε! Σφίξτε το ζωνάρι σας μέχρις ευθανασίας εσείς με τις πενιχρές συντάξεις των 700 ευρώ, ώστε να μη δεινοπαθήσουν οι γαλαζοαίματοι των διπλών συντάξεων, στους οποίους, λέει, θα μπει πλαφόν 3,500 ευρώ! Πώς θα ζήσουν οι άνθρωποι; Είναι εύκολο να συντηρήσουν σπίτια 300 τετραγωνικών, μερσεντές και κόττερα με 3,500 ευρώ μηνιαίως;

«Σύνταξη στα 66 και πλαφόν για όλους στα 2.300 ευρώ.» (ethnos, 5/8/2012)

Τώρα ποιο πλαφόν να πιστέψω εγώ;

«Παράλληλα, έρχεται περικοπή 10% για τις κύριες συντάξεις πάνω από 1.400 ή 1.500 ευρώ, ενώ "μαχαίρι" μπαίνει και στις τελικές συντάξιμες αποδοχές περίπου 600.000 δικαιούχων διπλών συντάξεων.» (newsIt, 5/8/2012)

Δώστε τους να καταλάβουν τι εστί "δημοκρατία" των λαμογιών. Άλλοι έκλεψαν κι άλλοι πληρώνουν τα κλεμμένα! Αυτό σημαίνει "κοινωνική δικαιοσύνη" στις δημοκρατίες-τραβεστί σαν τη δική μας!

Έχουμε και λέμε λοιπόν για τα δεινά των "μεγαλοσυνταξιούχων" άνω των 1,300 ευρώ.
Εν αρχή ήρθε η περικοπή 13ης και 14ης σύνταξης, γράψε -14% ετησίως.
Στη  συνέχεια ήρθε η περικοπή ΛΑΦΚΑ, από 3-14%.
Κατόπιν ήρθε η εισφορά αναγκαστικής αλληλεγγύης (προς τα λαμόγια) 2%.
Πριν δύο μήνες ήρθε η περικοπή 12% άνω των 1300 ευρώ!
Κατόπιν ήρθε η μείωση του αφορολόγητου στις 5000 ευρώ και ο τριπλασιασμός των τεκμηρίων.
Και τώρα έρχεται η περικοπή, από το πρώτο ευρώ, 10% στις συντάξεις πάνω από 1400 ευρώ!

Λυσσάξανε στην κυριολεξία!  Πάνω από 50% των συντάξεων μας έχουν κόψει και δε χορτάσανε  ακόμη τα βαμπίρ! 

Η πλάκα είναι ότι κάθε φορά το καινούργιο ποσοστό περικοπής το υπολογίζουν επί του αρχικού αφορολόγητου ποσού σύνταξης και όχι επί του εναπομείναντος μετά τις προηγούμενες περικοπές και την αφαίρεση του φόρου. Μιλάμε για αιμοβόρους χασάπηδες ολκής! Πρόκειται για ισοπέδωση προς τα κάτω, δηλαδή για φιλελεύθερο καπιταλιστικό κομμουνισμό!
 
Γειά σου Αντώνη Σαμαρά με το δολοφονικό "άλλο μείγμα" που αντέγραψες από το Γιωργάκη Παπανδρέου!

Βεβαίως οι θυσίες των "αμνών" γίνονται για να συνδράμουμε τα λαμόγια - κολλητούς της διεφθαρμένης εξουσίας - που επί δεκαετίες δεν πλήρωναν ούτε ένα ευρώ φόρο και φυγάδευσαν δισεκατομμύρια στις τράπεζες τους εξωτερικού, και επίσης για να συντηρήσουμε το στρατό των υπεράριθμων ρουσφετοπροσληφθέντων χαραμοφάηδων του Δημοσίου, πελατών της κομματικής "δημοκρατίας" των καραγκιόζηδων.

Χαίρεσθε και αγαλλιάσθε, ραγιάδες, διότι ο μισθός υμών πολύς εν τοις ουρανοίς. Στο μέλλον θα αναρτηθεί και ιερός βωμός στη μνήμη σας με την επιγραφή "Έπεσαν υπέρ των λαμογιών"!

Άντε να κουρεύεστε τώρα δημοκρατικά!

Α, ναι, έχουμε και "καλά" νέα:«Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) απέτρεψε τη χρεοκοπία της Ελλάδας εξασφαλίζοντάς της μια μεταβατική μορφή χρηματοδότησης, υπό την μορφή επιπλέον έκτακτου δανεισμού μέσω της Τράπεζας της Ελλάδας, αναφέρει ένα δημοσίευμα στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας Die Welt.

Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΚΤ συμφώνησε στη συνεδρίασή του την Πέμπτη να αυξήσει το ανώτατο όριο του ποσού των βραχυπρόθεσμων δανείων που η Τράπεζα της Ελλάδας μπορεί να δέχεται σε αντάλλαγμα για έκτακτο δανεισμό, ανέφερε η εφημερίδα.

Ως τώρα η Τράπεζα της Ελλάδας μπορούσε να αποδεχθεί κρατικά χρεόγραφα μόνο μέχρι το ποσό των 3 δισ. ευρώ ως ενέχυρο για παροχή ρευστότητας μέσω του Συστήματος Εκτάκτου Ανάγκης (ELA), αλλά ζήτησε να της επιτραπεί να αυξήσει το όριο στα 7 δισ. ευρώ, κατά την Ντι Βελτ, που επικαλείται πηγές της κεντρικής τράπεζας.

Η ΕΚΤ έδωσε το πράσινο φως γι' αυτό, σύμφωνα με την εφημερίδα.» (kathimerini, 5/8/2012)

Άβυσσος η κολασμένη ψυχή των τραπεζών!

Ε, ρε ευρωπαϊκό και ντόπιο "δημοκρατικό" δούλεμα που πέφτει στους μελλοθάνατους ραγιάδες...

Κατά τ' άλλα, εγώ σιγοτραγουδάω νοσταλγικά: Μια χού.... μια χού.... μια χούντα θα μας σώσει!
Μια χούντα μα ποια χούντα;
Όχι η χούντα των λαμογιών και των τραπεζών!
Όχι η κοινοβολευτική χούντα των 300 χρυσοπληρωμένων εθνοπατριών!
Όχι η χούντα της Τρόικα!
Όχι η Χούντα των κρατικοδίαιτων συντεχνιών!
Όχι η Χούντα του ΠΑΜΕ και των άλλων "προοδευτικών" δυνάμεων!

Ποια χούντα λοιπόν; Μια έντιμη, ικανή, πατριωτική χούντα, επανδρωμένη από ανθρώπους με διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς και αυτοθυσίας.

Βρε, μπας και ονειρεύομαι όρθια; Μάλλον! Πάντως, αιθεροβάμων ούσα, πιστεύω και στα θαύματα...

Ωστόσο, εσείς οι δημοκρατικοί πολίτες, καλού κακού, μη συχνάζετε σε τούτο το ιστολόγιο μπας και σας βγεί το όνομα ως φασίστες.