ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τρίτη, 7 Αυγούστου 2012

Ξαναζεσταίνουν το σκάρφισμα της "εργασιακής εφεδρείας"


Βρε τους καραγκιόζηδες! Είναι διασκεδαστικοί, μα τη "δημοκρατία" τους! 
Βρε τους γελοίους!

Στο τραπέζι, λέει, βρίσκεται και πάλι το θέμα της εργασιακής εφεδρείας για 15.000 υπαλλήλους του στενού δημόσιου τομέα το 2012, παρά τις διαβεβαιώσεις των πολιτικών αρχηγών ότι δεν πρόκειται να γίνουν απολύσεις. Έχει κολλήσει η βελόνα του Αντώνη Σαμαρά στο σκάρφισμα των απατηλών εφεδρειών και δε λέει να ξεκολλήσει, ενώ οι κυβερνητικοί εταίροι, Βενιζέλος και Κουβέλης, τσιρίζουν: "Μη μου την ιερή αγελάδα τάραττε!"

Δε βγαίνουν, λέει, τα  σκασμένα τα 11,5 δις αλλιώς! Σύμφωνα με πληροφορίες της Καθημερινής, η Τρόικα επιμένει στην υλοποίηση του μέτρου που έχει περιληφθεί στο Μνημόνιο. Μάλιστα, ανοιχτό είναι και το ενδεχόμενο επέκτασής του τα επόμενα χρόνια, εάν διαπιστωθεί ότι μόνο με τις συνταξιοδοτήσεις και τον περιορισμό των προσλήψεων δεν επιτυγχάνεται ο στόχος για μείωση του αριθμού των δημοσίων υπαλλήλων κατά 150.000 έως το 2015. Πω, πω, ανατριχιάζω!

Πάντως ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, απέκλεισε το ενδεχόμενο απολύσεων στο δημόσιο τομέα, ενώ τόνισε: «Το θέμα της εφεδρείας θα το δούμε, γιατί τα νούμερα δεν βγαίνουν εύκολα, όσον αφορά τα 11,5 δισ.» (πηγή)

Μην τρελαίνεστε, βρε πατριώτες! Υπάρχουν και οι "εθελούσιες έξοδοι". Συνηθισμένοι δεν είσαστε σε δαύτες; Ποιος 50άρης κρατικοδίαιτος θ' αρνιόταν μια πρόωρη συνταξιοδότηση, τώρα μάλιστα που το όριο θα το πάτε στα 67; Γιατί κολλήσατε στο φιάσκο της εργασιακής εφεδρείας;

Άσε που θα μπορούσατε να μειώσετε τον αριθμό των προσλήψεων από 1:5 σε 1:10, π.χ., ώστε να σας βγούνε τα κουκιά!  Στο τέλος-τέλος, γιατί δεν καταργείτε τις προσλήψεις για ένα χρόνο;

Αλλά τι λέω; Παραμιλάω πάλι... Υπάρχουν κομματικοί πελάτες που περιμένουν στο ακουστικό τους για εκπλήρωση προεκλογικών υποσχέσεων...  Βλέπετε, πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το πελατειακό χούι!

Και να σκεφτείτε ότι η Τρόικα τους έπιασε στα πράσα όταν παραβίασαν τον κανόνα «1 προς 5». Αντί για 8.000 προσλήψεις που προέβλεπε ο κανόνας του «1 προς 5» για το 2011 τελικώς προσέλαβαν 16.711. (πηγή)

Βρε τους αλήτες! Συνεχίζουν τις ρουσφετολογικές προσλήψεις, ενώ έχουν ξεκοιλιάσει τους συνταξιούχους και τώρα ετοιμάζοναι να τους βγάλουν τα εντόσθια...

Καλά, πρόκειται για τρελοκομείο! Για δημόσιο μπάχαλο εις τη νιοστή! Για κυβερνητικό δούλεμα εις το άπειρο... Για δημοκρατία-κουρελού!

Βρε κοίτα να δεις πονοκέφαλος με την εφεδρεία! Ο καυγάς γίνεται μόνο για 15.000 κρατικοδίαιτους, για το 2012, που αν ενταχθούν στο καθεστώς της εργασιακής εφεδρείας θα λαμβάνουν αποδοχές ίσες με το 60% του βασικού τους μισθού και θα κάααθονται!

Μάλιστα, όπως διάβασα εδώ, δεν αποκλείεται να βαφτίσουν και την πρόωρη συνταξιοδότηση μετά τα 50 (με ολόκληρο το βασικό μισθό!), "εργασιακή εφεδρεία"! Βρε τους απατεώνες!

Και να σκεφτείτε ότι το 2009 ο Θεόδωρος Πάγκαλος πέταξε στο δρόμο άκλαφτους 55.000 Stagers  που δούλευαν ανασφάλιστοι για τρία και πέντε χρόνια με 450 ευρώ το μήνα, δίχως να τους δώσει ούτε επίδομα ανεργίας έστω για ένα εξάμηνο!

Τι ψυχή θα παραδώσετε βρε τέρατα;

ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!